IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 22.05.2009 17:16

Mielenkiintoisia seksilakeja maailmalta : D


1. Libanonissa miehet saavat vapaasti harrastaa seksiä eläinten kanssa, mutta eläinten on oltava naaraita. Seksuaalisesta kanssakäymisestä urospuolisen eläimen kanssa on rangaistuksena kuolema.

2. Bahrainissa mieslääkäri saa tutkia laillisesti naisen sukupuolielimiä, muttei saa katsoa niihin suoraan tutkimuksen aikana. Hän voi vain nähdä niiden heijastuksen peilistä.

3. Muslimit eivät saa katsoa ruumiin sukuelimiä. Tämä koskee myös hautausurakoitsijoita: sukupuolielimet on peitettävä kivellä tai puunkappaleella koko ajan. (Siis kivellä?!)

4. Indonesiassa rangaistuksena masturboinnista on mestaus. (Rankkaa!)

5. Guamissa on miehiä, joiden kokopäivätyönä on maata nuorien Neitsyiden kanssa, jotka maksavat heille palveluksesta harrastaa kanssaan seksiä ensimmäistä kertaa... Syy? Guamin lain mukaan neitsyet eivät saa mennä naimisiin.

6. Hong Kongissa petetty vaimo saa tappaa laillisesti petollisen miehensä, mutta saa tehdä sen vain paljain käsin. Miehen rakastajatar, sitä vastoin, saadaan tappaa millä tavoin vain.

7.Paljasrintaiset myyjättäret ovat laillisia Liverpoolissa, Englannissa mutta vain trooppisia kaloja myyvissä kaupoissa.

8. Calissa, Kolumbiassa nainen saa harrastaa seksiä vain aviomiehensä kanssa. Kun tämä tapahtuu ensi kertaa, naisen äidin on oltava mukana makuuhuoneessa todistamassa aktia.
(Pistää miettimään omaa paineensietokykyä, vai mitä?)

9.Santa Cruzissa, Boliviassa, on laitonta miehen harrastaa seksiä samaan aikaan naisen ja tämän tyttären kanssa.
(Siis oliko tämä heille kyllin iso pulma, jotta sitä varten piti säätää oikein laki)

10.Marylandissa, USA:ssa on laitonta myydä kondomeja automaatista yhtä poikkeusta lukuun ottamatta: Ehkäisyvälineitä voidaan myydä automaatista vain "paikoilla, joissa alkoholituotteita myydään. Käytettäväksi myyntialueella."

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.04.2009 17:04

tää on nii perseestä!!!!!!! Kokoajan on niin pahaolo et en päässy pertun ja teron kanssa ees ulos!! koko kämppä on ku pommin jäljiltä en ees pysty pitämään kämppää siistinä. Töistä ei voi ees puhua, viimeviikol ku menin töihin aamuvuoroon ni oksensin vaa töissä. Tää on yhtä helvettiä!!! Ja lisäks itken joka ikisest asiast mikä vaan eteen tulee, Terol on varmaanki kiva tulla aina kotti:( tää raskaus on 10 kertaa pahempi ku perttua ootellessa,HUOH

[Ei aihetta]Torstai 16.04.2009 17:08

Ennen iltavuoroon lähtöä mulle tuli ihan hirvee alavatsakipu et meinasin pyörtyä!! sit ilmotin töihin ja lähin kävelemään terkkariin... Pelkäsin et nyt tuli sit keskenmeno, mut onneks oliki vaa VTI!!! Leukkarit oli +++:O

[Ei aihetta]Tiistai 07.04.2009 20:36

huh tänää siivosin koko kämpän lattiasta kattoon:)

[Ei aihetta]Lauantai 04.04.2009 10:57

ensimmäinen aamu kun ei juurikaa oo pahaolo mut väsy on kauhee!!! ehkä se tästä....

[Ei aihetta]Torstai 02.04.2009 18:00

siis kuin hyvää voi olla jauhelihakastike ja spagetti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ensmänen ruoka mitä tänää oon saanu alas enkä oo oksentanu!!!! Oon iha ekstaasissa ku on nii hyvä olo!!!!!:D

no nyt se si alko....Maanantai 30.03.2009 12:10

aamulla heräsin ja nousin ylös piti pysähtyä kesken keittiö matkan vessaan ja sait se pahan olon aalto tuli ja kaikki.... nii no tiijätteki. Makasin vessassa pönttöä halaillen ja soitin töihin ja pomolle et en pääs tänää töihi.... että näi! Taitaa tulla samanlainen odotus kun pertusta, EIKÄ YHTÄÄN ERILAINEN!!
Onnellinen silti....^--^

[Ei aihetta]Maanantai 23.03.2009 21:15

koitin tänää iha muuten vaan äitiysvaatteita kun kaivoin ne esille NIIIN PITKÄSTÄ AIKAAxD
voi vitsi et ne tuntus taas nii ihanilta ja tukevilta:) voi vitsi en voi vieläkään uskoa tätä todeksi<3 huoh:) loppu kesästä ruvetaan tekemään pertulle omaa huonetta olohuoneeseen kun ruokailu ryhmä lähtee sieltä ni jää joku 30 prosenttia tyhjää tilaa:)

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.03.2009 21:33

kokoajan itkettää ja tekee mieli kasviksia:D

[Ei aihetta]Perjantai 20.03.2009 17:46

Meille tulee pikkukakkonen<3 kaks viivaa näytti testi tänään ja lahjaksi rakkaaltani sain kolme ruusua ja suklaa levyn<3<3<3