IRC-Galleria

Eilinen ilta oli kyllä täynnä jännitystä! Antakaas kun kerron.

Henna saapui eilen meille yhdeksän maissa. Juteltiin ja vaihdettiin kuulumisia, kunnes puheenaiheeksi tuli kaikille niin rakas Harry Potter. Nopean harkitsemisen jälkeen päädyimme päätökseen, että haluamme kummatkin nähdä Liekehtivä Pikari-leffan. Ja sehän me aiottiin katsoa hinnalla millä hyvänsä - ja niin sitten kävikin.

Soitettiin monta vaikeroivaa puhelua kavereille, joilla sattuisi olemaan ko. elokuva, kunnes tärppäsi! Lea kertoi, että heillä pitäisi olla se. "jes"-ajattelimme. Emmeköhän sitten lähteneet siwaan, joka on Leasta katsottuna iha eri puolella kaupunkia, hakemaan mässyä. Sitten innokkaasti Antinkankaalle suunnistamaan - kirjaimellisesti. VAIKKA olen käynyt Lealla monen monta kertaa, nii menin ihan eksyksiin eikä Henna voinut asiassa auttaa, ei se oo ikinä Lealla käynyt. Oltiin siinä jo tovi käännytty väärille kaduille, pyöritty ympyrää, kunnes Lealta tulee viesti: "Ei löydetty sitä :(". Mikä sääli mulle ja Hennalle, kun yrittettiin kymmenen jälkeen löytää perille.

MUTTA ME EI LUOVUTETTU! Oltiin päätetty, että se saatanan leffa katotaan, hinnalla millä hyvänsä. Vielä pari puhelua, mutta leffaa ei ollut kellään - paitsi Sussulla, mutta se ei ollut kotona eikä me jaksettu niille pyöräillä. Oli enään yksi vaihtoehto. Pyöräillä Antinkankaalta takaisin keskustaan, filmtowniin, joka on kesäisin klo.23 asti auki! Eve kyllä yritti väittää puhelimessa vastaan, että olisin väärässä aukioloajasta, mutta pyh! Auki se oli. Jännitys nousi, kun mentiin liikkeeseen sisään ja yritettiin löytää se hemmetin leffa. Mutta sieltähän se löytyi ja iloisin mielin lähdimme Hennalle, leffa kasisssa.

No, sitähän voi luulla, että kaikki on hyvin kun löydettiin elokuva jota metsästettiin tuntikaupalla. No, huono onni seurasi vielä Hennalle asti. Säädettiin dvd hennan telekkariin ja pistettiin levy pyörimään.. mutta jokin oli vialla. Ääniä ei kuulunut. Henna räjähtää ja painelee nappeja raivokkaasti ja pyytää isältään apua. Isän neuvvot eivät auttaneet ja se tuli sitten kattomaan mikä soittimessa on vikana.. Kirosanoja lenteli suuntaan ja toiseen. Hetken värkkäämisen jälkeen Hennan isä tarkisti scart-johdon... Henna, ensi kerralla muista tunkea johdot sisään asti, jooko? ;)

No, kello oli ties kuinka paljon, mutta innokkaat Harry Potter-"fanit" alkoivat katsomaan leffaa yötä myöten. Kummallakin jättipussi juustonaksui, mulla mountain dewiä ja hennalla muumilimsaa.
Leffa oli huippu ja lopetettiin katsominen vartin yli yksi. Hyvillä mielin takaisin kotia, ja nukkumaan parvekkeelle.

Mitä opimmekaan tästä?
1) Hankkikaa katsottava leffa hyvissä ajoin
2) Kiroile vähemmän
3) Tarkista johdot
4) Henna on huippu :
D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.