IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

prille prolleTorstai 01.12.2005 00:49

Viikko viime rustailusta kului nopeaa. Lupailin kirjoittaa lomakuulimisia myöhemmin. jaa'a. En jaksa selostaa mtn. ;DD Eikun. Ei minulla ole mitään kerrottavaa. Matkalla oli mukavaa ja lämmintä. (erittäin monipuolinen selostus) Monta vaatekertaa tuli mukaan ja siitä olen iloinen ^_________^ Koruja tuli myös sikana ja muuta puppua.

Elikkäs juu. Lauantaina meillä oli pelit. Herää kysymys, mitenkö ne meni? Mariannen tavoin en kommentoi asiaan erityisemmin. Pelaaminen ei onnistunut Kuusamossa tällä kertaa, ja jouduimme SM-karsintoihin, emmekä päässeet suoraan tuohon sarjaan. Kova yritys on sitten ensi kerralla!

Eilen olin peksun kanssa meillä. Oli ihanaa <3 pojasta pidän aivan niiiiiiiin paljon. aww. Perjantaina taas uusiksi ;>

Emman kanssa juteltiin äsken puhelimessa yli tunti. Ihana keskustelu. Tuollaisia juuri kaipaa tylsinä iltoina (...jolloin pitäisi paneutua matikan opiskeluun... eh.) Tyttöä kaipaan suuresti. <3 onneksi lähdetään Emman porukoiden kanssa ensi pääsiäisenä laskettelemaan Leville! Vähän siitä tulee siistiä. Kumpikaan ei ole koskaan lasketellut (= katastrofi? =DD)

Nyt sanna alkaa paneutumaan kaikkeen vähemmän kiinnostavaan

adios!

adios teneriffa!Tiistai 22.11.2005 19:00

Nyt on taalla teneriffalla vietetty viikko. Olipas se ihanaa aikaa! yritan kuluttaa taalla hotellin internetissa viimesia aikoja taalla. Hehe. Olen jarkeva. Voisin olla ottamassa aurinkoa, mutta ehei. Ei jaksa millaan. Olen saanut siita jo tarpeeksi. Enka ole edes ruskettunut yhtaan, niin mita valia :D

Kirjoittelen lomakuulumisia myohemmin, kun on aikaa enemman.

matkakuumettaTiistai 15.11.2005 11:25

Oi voi. Tänään on SE päivä. Tätä on ootettu huhtikuusta lähtien. Ensimmäinen kunnon ulkomaanmatka. Määränpäänämme on Teneriffa!
Jännitys on jo lähtenyt monta kuukautta sitten, ja tänään se huipentuu! Lähdetään yhden maissa lentokoneella Oulunsalosta liitelemään Teneriffalle.
Kuten aina, matkaan liittyy ongelmia. Säätiedot on lupailleet aika paskaa keliä totta puhuen koko viikoksi. Torstai yönä ukkostaa ja sunnuntaina sataa. Pitää silti yrittää ottaa kaikki ilo irti.
Lähdetään reissuun pikkusiskoni sekä isosiskoni ja hänen perheensä kanssa. Äiti ja isä jää tänne Suomeen palelemaan! =DD
Tuliasisia pitää ostaa hillittömästi ja kortteja lähetellä. Toivottavasti rahat ei lopu kesken ;P

nyt sanna lähtee alas venttailemaan, että millon päästään lähtemään.

TSAU!

Iloa ja kipujaSunnuntai 06.11.2005 14:06

Lallati laa. En ole tänne töhertänyt vähään aikaan *nolo*

Noniin. Mistäs alottaisin. aa, joo. Olin nyt tämän viikon TETissä Keskuskoulussa, ala-asteella. Siellä oli todella mukavaa. Olin apuopena 3b musiikkiluokalla. Lapset olivat mukavia ja ihania suurimmaksi osaksi. Tietenkin niitä pieniä kiusankappaleita löytyi, mutta sehän kuuluu asiaan. Hyvä mieli jäi koko viikosta.

Eilen sitten oli lentispelit Himangalla. Kolme peliä oli, ja lopputuloksena niistä oli voitto jokaisesta. Totta puhuen vastustajat olivat hiukan helppoja. Saimme runsaasti kehuja muilta, esimerkiksi entiseltä maajoukkuevalmentajalta ja Keski-Suomen valmentajalta. Sanoivat, että meillä on todella hyvä porukka koossa.
Omasta suorituksesta en paljoa puhu. Se meni miten meni. En oikein loistanut kentällä milloinkaan, mikäs siinä.
Viikon päästä on taas turnaus, Oulaisissa. Silloin on pahimmat vastustajat, saa nähdä miten menee.

Tänään kärsin sitten hirveistä hartiakivuista. Taisin nukkua huonossa asennossa tai jotain. Pitäisi sitten keskittyä tekemään musiikinesitelmää Miles Davidista ja lukemaan ruotsin kokeeseen. Huoh.

väsymysPerjantai 28.10.2005 18:12

Huoh. Nyt on koulusta päästy ja on tyhjä olo. Viikonloppu alkoi, eikä mitää suunnitelmia. Ensi viikko meneekin TET:in parissa Keskuskoulussa. Yrittää siinä jotaki järkevää keksiä. Tarkoitus tänään oli mennä kesikselle, mutta väsymys iski. Ajattelin nukkua koko päivän ja jatkaa sitä koko viikonlopun.

YMT (=yleinenmusiikkitieto) alkaa tuossa vartin päästä. Sinne pitäisi mennä ja sitten voisi vaan levätä. unohtaa kaiken pahan ja sulloutua vällyjen väliin. Sinne kuulun. Parempaa paikkaa minulle ei voi löytyä.

Jalkakin alkaa parantumaan, tai no.. siinä kai se. Liimasiteen otin etuajassa pois, kun tympi koko homma. Nyt tuo on koipi on vielä arka, mutta jos se siitä. Saisi tervehtyä, kun on nuo pelit ensi viikolla.

Nyt lähden perehtymään johonkin turhanpäiväseen.

--->
- Vanhemmat »