IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

hip hei!Sunnuntai 29.01.2006 13:21

Haa. Eilen oli lentispelit siis Limingassa ! ja hey. Voitettiin kaikki neljä erin 2-0.
Vastassa olivat Limingan Niittomiehet, Oulaisten Huima, Oulusalon Vasama 2 sekä Kajaanin joukkue. Pelattiin välillä paskaakin paskempaa peliä, mutta kyllä se siitä sitten lähti nousemaan.
Omat suoritukset olivat ihan hyviä, lyönnitkin lähtivät välillä hyvin pitkästä aikaa ! Oma kehu, eh. =DD
Kiitos joukkueelle kaikesta, oli ihanaa pelata taas pitkästä aikaa. :)

torstai = odotusta perjantailleTorstai 26.01.2006 17:17

ahihih. Joo. Tänään oli se matikan "välikoe". Ei se nyt huonosti mennyt. Kyllä tää blondi jotaki tajus. eh. jeaaaaaaah.

Voi vanha silakka! Tänään on niin kiire ilta. Neljältä pitää kiiruhtaa koululle näytelmäkerhoon. örp. Se on kyllä ihan mukavaa. Jos nyt saataisiin aloitettua meidän Hölmöläiset näytelmää. =D
Joudun sieltä karkaamaan puoltatuntia aikasemmin kun koululla alkaa vanhempainyhdistyksenkokous ja sinne pitää mennä edustamaan oppilaita :D Ei siinä itseasiassa ole mitään pahaa, mukavia ne aikuiset on.
--> SIELTÄKIN joudun karkaamaan tunnin oleskelun jälkeen musiikinteoriaan ja jos sitten pääsisi ehjin nahoin kotia =DD

tälläistä tänään tulossa. Mitähän huomenna?

aaaa. jooo! Soittotunti & reenit. Ja pekka tulee meille sitten puol seittemän maissa<3 awww. ihanaa. <3

Sitten myöhemmin "illalla" yhdeksän jälkeen menen kesikselle avoimiin oviin, lällällääää!

viikko nelijäMaanantai 23.01.2006 19:59

Tjoh. Viime viikko meni ihan hujauksessa ! Soittotunti oli, ja se meni ihan pyllylleen. Pitäis jotenkin ryhdistäytyä edellä mainitun harrastuksen kanssa. Etenkin jos johonkin madetojalle on menosa. Go sanna go. Oon ihan puhki. Täytyisi taas ahkeroida koulun suhteen. HALUAN VIIKONLOPUN!

Nöjööö. Lauantaina on pelit tulossa Limingassa, lentopallon siis. Ei näillä taidoilla tule oma suoritukseni olemaan kovinkaan kova tasoinen.

tsöh tsöh. Mitäs sitä keksisi. NII JOO! Olin perjantaina Tökärillä. Siellä oli pääesiintyjänä Uniklubi, josta en välittänyt piirun vertaa, kun taas ensimmäinen lämppäri Jiva oli ihailuni kohde. awww. ihanaa musiikkia, lallallaa <3 Frostburn esiintyi myös. Ilta oli muutenkin mukava, vietin aikaa Panun kanssa sekä mukana meiningissä olivat mm. Jiri & Jonne.
Tökäriltä sitten suunnistimme kesikselle puoleksitoista tunniksi Panun, Jonnen ja Villen kanssa.

Ja sunnuntaina yllätys yllätys olin kesiksellä. oli mukavaa! rrrrrrrrrrakasta uuuuuuuuunon peluuta ! <3

chumbaraaaaMaanantai 16.01.2006 00:49

oh. Viikonloppu on ohi. lallati laa. jatkuisipa se ikuisuuksiin. en halua kouluun.
Paskat fiilikset muutenkin. äh.

viikonloppuLauantai 14.01.2006 13:48

Ensimmäinen kouluviikko takana ^_________^ Ja se onnistuikin ihan mukavasti. Ainakin luulen niin. =D

Eilen tuli sitten käytyä teoriassa, ja yllätyksekseni olin saanut musiikinteorian kokeesta täydet. Ja keväällä on taas koe, ja kaikki pisteet lasketaan yhteen jne ^^ Olin iloisesti yllättynyt.
Myöhemmin sitten menin Pekalle ja oli kivaa<3 Sen jälkeen suunnistin kesikselle ja siellä oleskelin tunti ja risat. Lähdin kotia mesettään ja katsomaan vapaapainia. (tässä kohdassa ihmiset räjähtävät nauruun, kun huomaavat seuraavani vapaapainia =D)

Tänään Mariannen kanssa mennään SalSan lentispeliin. eturiviin tietty. Että saa arvioida pelaajien taitoja ja jotain muutakin ;>

Kaipaan kovasti, että tulisi pääsiäinen. Pääsisin viettämään viikon Emman kanssa Levillä<3 Kyllä se nopeasti tulee. Ja hauskaa varmasti tulee olemaan. Etenkin kun kumpikaan ei ole ennen lasketellut 8) niin joo. Minä ehkä laskettelen ekan kerran JO 2.3 kun mennään koulun kanssa Vuokattiin.

Toinen asia jota kaipaan on kesä. Viime kesä oli vain loistokkain ja muutenkin aivan <3 Tulevasta kesästä tulee varmasti ainakin yhtä ihana! Provinssi 06 odottaa minua,Airia,Satua ja Monaa - toivon mukaan. Väkisin me sinne mennään. heh.
Ja biitsi! lentiksen pelaaminen kuumalla on just <3

arkea arkeaTiistai 10.01.2006 17:36

Loma loppui. yhyy. Eilen sitten alkoi tavallinen arki. hui että. Kyllä se hyvin näytti alkavan, mutta pitäisi totutella pistämään aikasemmin nukkumaan. Sain eilen tietää, että sitä Tuntematonta Sotilasta ei tarvitse lukea, jos ei halua. ihanaa. Nyt voin säästää sen myöhempään. =DD

väsyKeskiviikko 04.01.2006 17:33

heh. Minua väsyttää :D tai siis. Ei enään. Nukuin kahteen 8)

Pitäisi lukea kirjaa edelleenkin, tehdä vaaliseurantaa ja soitella pasuunalla.

Soittelin soittimella jopa jonkin aikaa. ihan pallo hukassa koko touhussa. arg.

vuosi 2005Lauantai 31.12.2005 20:02

Sannan kohokohdat 2005:

-poikaystävä<3
-ripari!<33
-Provinssi
-ruskettuminen
-Keuruulla käväiseminen<3<33
-rantalentis heinäkuun alus
-seurakuntanuoret<3
-kesis
-mäenlaskeminen s.nuorten kanssa
-Teneriffa


Koko tämä vuosi on mennyt niiiiiiiin nopiaa. Ja ei ole valittelemista. Upea on ollut, täynnä kaikkea kivaa<3 En jaksa alkaa selostamaan enempää. lue lista ja tiedä :)

miumaumoiTiistai 27.12.2005 15:11

Murrr. vitsit. Joudun koko loman ajan tekemään vaaliseurantaa, joka pännii ihan kympillä. tosi iso homma. niisk. LISÄKSI pitäisi lukea Tuntematonta Sotilasta. Sannaa ei voisi sitten yhtään kiinnostaa. Haluan nopeasti päästä lukemaan isosiskolta saadut kirjat, jotka on sarjamurhaajajuttui... ih.

Onneksi on loma.. vaikka lyhyt onkin! Saa nukkua pitkään ja olla välittämättä opettajien saarnoista sekä muista pyllyistä.

Odotan innolla, että tulisi ens kuun seittemäs päivä. SILLOIN leikellään tää pehko ihan erilaiseksi ja mennään Zeppeliiniin shoppaamaan. Saan toivon mukaan kaikkee kivaakivaa<3

pakkasta ja lisää PAKKASTA!Torstai 22.12.2005 22:35

awww. on kylymä. niinku esterin persees. Oikeesti. ärrin purrin. MUTTA!
kylmyys ei eilen haitannut menoa, kun mentiin seuraavien immeisten kanssa laskeen mäkeä Kyöpelinvuorelle:
Kata,Henna,Minna,Mirva,Tiina,Airi,Marianne,Panu ja Matias. Olin NIIIIN kivointa. Kymmeneltä mentiin, ja kaheltatoista lopetetiltiin. Taisin saada monet lumipesut, kun aloitin vähän kiusimaan tyttöi. Pojat pelleili koko ajan ja mariannen kanssa ainakin yritettiin painia.