IRC-Galleria

sKipi

sKipi

Kipiks haukkuvat...

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.12.2007 16:10

Kiinalainen Horoskooppi / Jänis

Jänis on eläimistä se, joka todella tietää, miten elämästä voi nauttia. Hän kuuntelee tarkkaan sisäistä ääntään ja pyrkii aina miellyttämään sekä itseään että ympäristöään. Hänen hienostunut luonteensa vaatii rauhallista, ylellistä, huoletonta olotilaa, jota maailman murheet ja myrskyt eivät pääse pilaamaan. Jänistä saatetaan syystäkin kutsua snobiksi ja pintaliitäjäksi.

Jänikseltä on turha odottaa äkillisiä tunteenpurkausia tai suoria sanoja. Hän värittää kaiken arvostelun ja ärtyneet mielialansa pehmein sanakääntein, joiden todellista sanomaa on vaikea ymmärtää, mikäli ei ole aikaisemmin ollut tekemisissä Jäniksen kanssa. Hän rakastaa yksityiskohtia, pukeutumista, lentokenttiä, kansainvälistä ilmapiiriä. Hän on ensiluokkainen neuvottelija, joka tuntee pienten eleiden ja kohteliaiden lauseiden merkityksen, hänellä on kyky löytää vastapuolen heikot kohdat ja käyttää niitä hymysuin hyväkseen.

Jänis puolustaa oikeuttaan yksityiseen elämään lähes hysteerisesti. Hän pitää tiukasti kiinni omasta salaisesta maailmastaan, johon kukaan muu ei ole tervetullut. Niin konservatiivinen kuin onkin, hän ei ole varsinainen perheihminen. Juhlien emäntänä tai isäntänä Jänis tuntee elävänsä. Hän rakastaa seurapiirejä, juoruja, kaikkia tilaisuuksia, joissa hän voi osoittaa olevansa täysivaltainen maailmankansalainen.

Läheisissä ihmissuhteissa Jänis on huomaavainen ja vaativainen. Hänen seurassaan viihtyy melkein kuka tahansa, mikä johtuu hänen enkelimäisestä piirteestään ottaa huomioon toisen tunteet ja toivomukset.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.