IRC-Galleria

saTiVA

saTiVA

on liia vanha tänne.

Rakas päiväkirja.Maanantai 29.05.2006 19:23

Tänään olin erittäin busy with job searching.
Päivä alkoi käynnissä Kulmakarvaäijän luona Halpa-Hallissa kyselemässä töitä. Se ei vaikuttanut kovinkaan kiinnostuneelta, kyselikin vain muutaman kysymyksen. Mun pois lähtiessä kun käteltiin se puristi mun kättä aivan sika kovaa. Mä kostin ja puristin itsekin sen sorkkaa niin kovaa ku jaksoin.
Kiertoajelu huipentui Seinäjoelle.
Vaikutin varmaan idiootille ensin yrittäessäni etsiä Seinäjoella Staffpointin parkkipaikkaa ja kun viimein sen löysin, oli taskuperutus aivan ylivoimainen. Sahasin siinä eteen-taakse-ups-meni-vinoon-apua-peili-lähtee-pian-irti varmaan 20 kertaa ennenkö sain tungettua mun riiviön jonkun amisbemarin ja volvon väliin.
Sain sitten töitä siivousfirmasta. Kuvittele! Meri the "U were nice but u were a little messy" alottaa nyt tekemään inhoamaansa hommaa kokopäiväisesti. Mutta mikä ihaninta-saan siitä rahaa (öö 35% enemmän tunnilta ku pehmisfirmassa), työajat on suunnilleen 8-16 ja viikonloput vapaana. Saan olla kullan kanssa eikä tartte käyttää vähäistä yhteistä aikaa töissä olemiseen! Vähä siis spessuu ja fanzuu ;)
Niin ja BTW, TJ 39!! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.