IRC-Galleria

Suomalaista avuliaisuutta.Torstai 11.06.2009 18:43

Paljon, paljon kiitoksia sille Porista kotoisin olevalle, Linnainmaalla asuvalle naiselle joka poimi allekirjoittaneen kyytiin Citymarketin edessä tänään. Oli turhan painavat ostokset, muovikassi repes ja en ehtinyt bussiin ym., meinasin jo jättää painavamman säkin tienposkeen (leopardigeckolla uudet hiekat) niin että olisin tullut hakeen sen sitten pyörällä mutta sitten tämä kyseinen nainen ajoi viereen, tarjosi kyytiä ja heitti kotio (asun ihan lähellä onneksi).. Ei voi kiittää tarpeeksi. :)

Luna tuli taloon <3Keskiviikko 06.08.2008 16:17

Kuvaa ei valitettavasti ole vielä, mutta siis. Leopardigekko nimeltä Luna muutti tänne luokseni asumaan tänään ^^ \o/

Myheritagen kasvojentunnistusta.. :D 2/3Keskiviikko 23.07.2008 03:40

Myheritagen kasvojentunnistusta.. :D 1/3Keskiviikko 23.07.2008 03:40

Ruotsissa osataan.Perjantai 27.06.2008 19:37

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1549659

Nykyään pitää näemmä kutsua kiusaajatkin omaan synttäreihin, etteivät kiusaajat tunne olevansa syrjittyjä.

...

Toistan: Nykyään pitää näemmä kutsua kiusaajatkin omaan synttäreihin, etteivät kiusaajat tunne olevansa syrjittyjä. Ei helvetti oikeasti. Jotain järkeä ja logiikkaa näihin sääntöihin. No, onneksi on sentään Ruotsin puolella. Ei mikään ihme että ruotsalaisista tulee niin ruotsalaisia :D

"- Käsittääkseni henkilökunta on toiminut asiallisesti ja esimerkillisesti. Heillä on selvä tehtävä vastustaa kaikenlaista syrjintää. Yksittäisten lapsien ja oppilaiden jättäminen ilman syntymäpäiväkutsua ei ole hyväksyttävää, Lautakunnan puheenjohtaja Hansson sanoo."

Ja toinen uutinen mikä oli kyseisen uutisen yhteydessä:

"Aiemmin tällä viikolla Ruotsin koulumaailmasta uutisoitiin hevibändissä soittavasta opettajasta, jonka pesti jäi vain viikon mittaiseksi vääränlaisen musiikkiharrastuksen takia"

Jos tuo ei ole syrjintää, mikä sitten on? Kysynpä vaan.

^^Tiistai 24.06.2008 18:11

[14:52] <@nirtsku> no voi lol
[14:52] <@nirtsku> meen irc-galleriaan ja etusivulla on sadhappy :DDD
[14:53] <@Anemin> vuosisadan traumaattisin kokemus
[14:53] <@nirtsku> no aijaa

LOST.Sunnuntai 01.06.2008 03:59

Paras. Sarja. Ikinä.

:)Tiistai 06.05.2008 23:22

Hieno päivä takana.. Pitkä juttu (kirjoitin englanniksi dA:han), lyhyesti: Lähdin päivällä kauppaan ja sattumalta otin kameran mukaan. Jonkun viemärityön takia jouduin hieman kiertämään ja menin kiertotietä kaupalle. No, huomasin sitten yhden oravan jota kuvasin hetken, ja sitten jatkoin siitä kaupalle. Ja kaupan takana on kaksi fasaania taistelemassa reviiristä. Vau. Ei ihan joka päivä näe sellaista. Ja kerrankin sattui olemaan kamerakin mukana.

Nopean taiston jälkeen isompi voitti, ja jäi vielä alueelle. Pääsin n. 2m päähän siitä, ja sain upeita kuvia. Ja siinä samalla kun olin kyyryssä maassa, ympärille ilmesty useita lintuja, ja kaksi oravaa :D kerrankin oli enemmän kuvattavia kohteita kuin aikaa.. vau. Oli kyllä mahtava hetki. :) No, jatkoin siitä kaupalle, tein ostokseni, ja käväisin vielä uudestaan siinä kaupan takapihalla. Fasaani oli jo jossain tien toisella puolelle, mutta kuvasin vielä yhtä oravaa.

Otin n. 45 minuutissa n. 205 kuvaa. :D Ja kuvat löytyvät osoitteesta http://suruilo.deviantart.com/gallery