IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Herkkä mies ei voi olla hetero?Sunnuntai 16.12.2007 19:51

On taas vierähtänyt tovi viimeisestä avautumisestani, joten nyt on aika kirjoittaa ylös ajatuksia ja tapahtumia joita olen käynyt läpi. Ikuinen empiirisen tutkimukseni aihe; naiset, on jälleen tämän pohdinnan aihe. Tällä kertaa en kuitenkaan käsittele heidän kykyjään alistaa miestä, vaan naisten vääristyneitä käsityksiä miehistä ja meidän toiminnastamme.
Ensinnäkin en voi käsittää niasten valtavaa kiirehtimistä uusien miestuttavien kanssa. Jos he näkevät miehessä jonkinlaisen potentiaalisen seurustelukumppanin, on suhde rakennettava samantien ja yhteydenpito täytyy olla katkeamatonta. Jos mies ja nainen vaihtaa baarissa numeroita ja lupaavat olla yhteydessä myöhemmin toisiinsa, odottaa nainen puhelua jo seuraavana päivänä. Kun puhelua ei tulekkaan, nainen tuskailee syillä ja miettii miksi mies ei ole jo ottanut yhteyttä.
Mies sen sijaan istuu kotonaan, pitelee särkevää päätään käsissään ja miettii mitä kaikkea sitä eilen tulikaan tehtyä. Yksi loistava tapa päästä perille eilisen päivän tapahtumista, on katsoa kännykästä lähetetyt/vastaanotetut viestit ja soitetut puhelut. Kun soitetuista puheluista paukahtaa silmille ennen näkemätön naisen nimi, mies kokee "ahaa"-elämyksen ja alkaa nyt pähkäilemään päässään millainen nainen olikaan. Mies ei kuitenkaan kehtaa ottaa naiseen yhteyttä ennen kuin hän on kysynyt kavereiltaan (jotka aina ovat olleet hieman selvempiä) mitä mieltä he olivat naisesta. Vasta tämän jälkeen mies alkaa harkitsemaan yhteyden ottamista naiseen.
Nainen on nyt kuitenkin odottanut jo viikon puhelua mieheltä ja kironnut tämän alimpaan helvettiin. Mieshän on täysi idiootti, kun ei ymmärrä mitä on menettänyt. Silloin mies kuitenkin ottaa yhteyttä ja koko alkaneen tuttavuuden pilaa välittömästi naisen kysymys: "miksi et ole ottanut aikaisemmin yhteyttä?" Mies tajuaa välittömästi, ettei kannata edes yrittää. Nainen nimittäin ehti jo ensi-illan aikana suunitella miehen kanssa yhteistä tulevaisuutta 10 vuotta eteen päin, miltä heidän lapsensa näyttäisivät ja kuinka pian he menisivät naimisiin. Siksi hän vastaakin miehelle, kuin he olisivat olleet jo pitkäänkin parisuhteessa.
Miehen silmien eteen sen sijaan rävähtää näky tulevaisuudesta, jossa hän seisoo nurkassa käden anteeksipyytelevästi ilmassa naisen motkottaessa tälle miksei hän osallistu tarpeeksi lasten kasvatukseen, on liian lihava ja haisee, eikä osaa edes tukea naistaan. Jos mies on viisas, hän jättää koko jutun sikseen. Mutta jos hän on taas alistuvaa tyyppiä, antautuu hän naisen armoille. Tosin myös ikäkysymys voi vaikuttaa antautumiseen. Jos miehestä on alkanut tuntua, ettei pian onnistu enää minkään lainen parisuhde, jos hän ei nopeasti sitoudu ikänsä takia, alistuu hän siinä tapauksessa kuin viimeisin korisevin keuhkoin haukkoessa hiipuvaa vapauden happea. On vain pakko päästää irti ja luovuttaa.
Lisäksi miksi ensimmäinen yhteyden ottaja täytyisi olla mies. Jos nainen todellakin on kiinnostunut miehestä, niin mikä ihmeen periaate estää häntä ottamasta yhteyttä mieheen. Jos naisella on kuitenkin tämä perinteinen periaate, täytyy hänen ainakin ymmärtää, että ensimmäinen yhteyden otto voi tulla vasta viikon päästä, eikä silloinkaan puhuta muuta kuin miten on mennyt. Sitten tulee taas viikon tauko ja sovitaan ehkä tapaaminen viikonlopuksi. Mies ja nainen tapaavat ja jatkavat taas omille teilleen. Nyt mies voi ottaa yhteyttä jo seuraavana päivänä ja kiittää illan seurasta. Tällä tavalla jatketaan ensimmäinen kuukausi ja sen jälkeen vasta aletaan miettimään voisiko alkaa tapailla useammin. Hyvät naiset; hiljaa hyvä tulee. Mies pakenee melko nopeasti, jos häntä aletaan sitomaan johonkin yksittäiseen päätökseen liian nopeasti, tässä tapauksessa siis yksittäiseen naiseen.
Eräs toinen seikka jota en voi ymmärtää naisten käsityksistä miehistä, on se että kaikki mukavat ja herkät miehet ovat varmasti homoa. Ei ole sen latistavampaa tilannetta, kun keskustelu on sujunut hyvin naisen kanssa ja molemmilla on ollut hauskaa. Sitten nainen möläyttää: "Oletpa sinä hauska. Sinä oletkin ilmeisesti homo." Siihen asti huulipielillä ollut hymy kääntyy ylösalaisin ja jälleen kerran mies on nöyryytetty.
Naiset kinuavat miehiä, jotka ymmärtäisivät heidän tunteitaan ja kuuntelisivat naisten mielipiteitä ja vielä ottaisivat niistä opikseen. Kuitenkin kun tällainen mies sattuu heidän tielleen, on hän varmasti homo, eikä se mies enää kelpaakkaan kuin yksityiseksi terapeutiksi ja tukiaksi, mutta mieshän ei saa mitään takaisin. Ei ainakaan parisuhdetta. Nainen valitsee kuitenkin aina röyhkeän ja tympeän yksilön. Ehkäpä myöskin siksi, että heitä on helpompi ohjailla ja määräillä. Nämä tympeät neanderthalit ovat niin avuttoman tyhmiä monestikkin, että nainen voi tehdä mitä haluaa ja ohjailla miestään tahtomallaan tavalla. Suhde pysyy sopivan epätasa-arvoisena, ettei miehen tahtoa tarvitse ottaa huomioon.
Näin ollen naisten unelmamiehet ovat ikuisesti yksinäisiä susia, jotka löytävät omat keinonsa selvitä naisten kanssa. Näitä asioita en aijo kuitenkaan tässä käsitellä, sillä jos antaisin kuvauksen kuinka he osaavat käyttää naisia, veisi se näiltä miehiltä heidän viimeisetkin keinot löytää itselleen seuraa. Mutta ymmärtäkää nyt, että herkkyys tai mukavuus ei tee miehestä homoa!

PS. Muistakaa nyt taas sitä pilkettää silmäkulmassa. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.