IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -
On jälleen paljastusten aika. Me suomalaiset olemme todellisuudessa varsin merkittävää kansaa, mutta kuinka positiivisessa mielessä, se on taas toinen juttu. Kuitenkin jo vuonna 1926 australialainen Gordon Childe kirjoitti uraa uurtavan kirjan Euroopan asuttamisen teoriasta. Hänen mukaansa Euroopan alkuperäiskansaa ovat indoeurooppalaiset, tarkemmin kantauralilaiset, eli suomalaiset kansat.
Asutus oli levinnyt koko vekselin aikaisen jäänreunan mukaan jopa britteinsaarille asti. Kantaurlailaiset olivat riistaa metsästävää kansaa ja uhrasivat eläinjumalille paremman saalistusonnen toivossa. Heille pystytettiin merkittäviä uhripaikkoja. On jopa esitetty, että Englannissa sijaisteva stone hedge olisi suomalaisukrilaisten rakentama. On jopa pohdittu, että skotlannista löytyvä Maes howen vaikuttava pyramiidi, joka on vahempaa perua kuin tunnetummat egyptiläiset, olisi suomalaisukrilaisten käsialaa.
Niin tai näin, entisen puolikuun alueella, eli nykyisessä Lähi-Idässä kehiettiin mullistava uusi kulttuuri, agrikulttuuri, eli viljelystaito. Tällaisten väestöjen väkiluku kasvoi räjähdysmäisen nopeasti ja he lähtivät levittäytymään pohjoisen suuntaan sitä mukaan kuin lämpenevä ja taas kylmenevä ilmaso sen salli. Heidän edestakainen muuttoliikkeensä pakotti riistaa metsäsätävät suomalaisukrilaiset tilanpuutteessa ja riistan karatessa siirtymään yhä pohjoisempaan sitä mukaan kun jään reuna pakeni kohti Skandeja.
Samalla kun germaaniset kansat joutuivat kosketuksiin suomalaisukrilaisten kanssa, he omaksuivat kielellemme ominaisia sanoja, kuten muinaisgoottisen kielen sana "kuningaz", tai ranskalanen "Le mer", joka on siis suomalaisukrilanen kantasana, joka löytyy kaikista suomalaisukrisista kielistä, muttei muista romaanisista. Mielenkiintoista, kuinka paljon suomalaiset ovatkaan vaikuttaneet Euroopan uudisasuttajiin.
Nyt kun Suomen maaperä oli tullut jään alta esiin, siirtyivät suomalaiset alueelle Viron ja Karjalan kautta. Näin siis maahamme saapui pieni 2000 ihmisen sisäsittoinen yhteisö, jolla oli, ja on edelleen, vahvat geneettiset yhteydet saksalaisiin ja hollantilaisiin ajalta ennen uuden maankamaran asuttamista. Sama geeniläheisyys saksalaisiin löytyy myös useimmilta suomalaisukrilaisilta kansoilta.
Erittäin mielenkiintoiseksi tämän teorian tekee kuitenkin se, että Neandertalin ihminen hävisi Euroopasta sitä mukaan, kun nykyihminen sen asutti. Neandertalin ihminenhän siis oli asunut mantereella jo 90000 vuotta sitten ja katosi kokonaan 30000 vuotta sitten homo sapiensin tulon myötä. Voisikin siis heittää hypoteesin, että Neandertalin ihminen ei olisi sittenkään kadonnut sukupuuttoon, vaan yksinkertaisesti sulautunut kantauralilaisiin. Suomalaiset ovat siis sekoittuneet huomattavasti itseämme tyhmemmän ihmisen kanssa. Tämä ei ole kuitenkaan täydellinen häpeä, sillä Neandertalin ihmisen aivot olivat paljon suuremmat kuin nykyihmisen, vaikkakin järkevin osa, eli etuaivot, olivatkin huomattavasti pienemmät. Mahtavat taka-aivot kompensoivat tätä puutetta. Huomattavaa onkin, että suomalaisukrilaisten anatomiasta löytyy paljon viitteitä Nenadertalin anatomiaan, kuten suuret taka-aivot, korkeat poskipäät, terävät silmän yläpuoliset kulmat, jne, jne...
Tästäkö siis johtuu suomalaisten juro luonne ja tavallista takapajuisempi köytös suhteessa kaikkiin muihin maailman kansoihin? Onnkesi sentään viljelevät germaaniset kansat tulivat ja puhdistivat meidän geeniperimäämme edes hieman. Me kuitenkin pakottauduimme tänne periferiaan ja jatkoimme sisäsiittoista elämäämme erittäin homogeenisessä kulttuurissa.
Euroopassa on yleisesti hyväksytty Childen teoria Euroopan asuttamisesta, mutta suomalaiset hiljenevät siitä... Miksi?
1855 ruotsalainen August Sohlman, joka oli myöskin skandinavisti (tietynlainen skandinaavinen nationalisti), kirjoitti suomalaisista seuraavaa: "Mikään muu eurooppalainen kansakunta ei ole näytellyt niin mitätöntä osaa kuin Suomi. Vain ruotsalaiset ovat saaneet sen pienenkin kehityksen aikaan, joka heillä on. Suomessa ei edes ollut sivistystä ennen ruotsalaisia. Lopputuloksena Suomen itsenäistyminen olisi mieletön ja kestämätön. Suomensukuiset kansat Venäjällä osoittavat tämän suvun eläimellistä tasoa. Ainoa selitys suomalaisen kulttuurin syntyyn on kosketus ruotsin kansaan ja valtakuntaan."
Jos käsitykset olivat tällaiset suomalaisista, niin olisko ollut järkevää itsekkin vielä todeta, että mehän olemme sulautuneet apinan kanssa? Ei todellakaan. Siksipä Suomessa alettiin mm. M.A. Castrenin avulla kehitellä teoriaa suomalaisten alkuperästä volgan mutkilta. Suomalaiset ovat siis saapuneet mystisestä idästä. Tutkiat Dolukhamov ja Milton Nuñes, mukaan lukien useat muut, ovat jo todenneet, ettei Volgan mutkista ole löytynyt mitään muinaista asutuskeskusta. Lisäksi unkarilaiset saapuivat omalle alueelleen vasta 800-luvulla, palloillen sitä ennen ympäri Eurooppaa missää sattuu ryöstellen ja aiheuttaen yleistä pahennusta.
Häpeällinen alkuperämme on kuitenkin väistämätön. Voimme sentään ylpeillä muita kansoja suuremmilla aivoillamme, muttei se paljon lohtua tuo, jos meillä on muita parempi alitajunta, kun älykäs osa aivoistamme on pienempi. Olemme siis 3/4 osa ihmisiä, jotka aikanaan hallitsivat Eurooppaa Uralilta Britanniaan asti, mutta lähdimme kävelemään heti koko ihmisiä tavattuamme. Todennäköisesti germaanit vetivät meitä tyhmempiä nenästä lupaamalla että jos lähdemme pohjoiseen, saavumme jonnekkin edenin tyyliseen paratiisiin... Noh, kuinkas sitten kävikään. Täällä sitä värjötellään yli puolet vuodesta kylmässä pakkasessa ja sateessa, kun Keski-Euroopan kansat naureskelevat meille selän takana ja voivat todeta toisilleen: "Kyllä ne on tyhmiä nuo suomalaiset." Nauravat vielä räkäsesti päälle.
Nyt siis totuus on tuotu julki. Tässä selitys suomalaiselle luonteen juroudelle ja karulle ulkomuodolle. Me typerykset kun menimme sekoittumaan Neandertalin ihmisen kanssa. Kiitos vaan paljon esi-isät. Kyllä nyt sopii ylpeillä...

Häiritsee!!!Tiistai 14.08.2007 01:13

Eihän tälläsessä kelissä pysty nukkumaan. Mä vihaan hellettä, nihkeetä ilmaa ja sadetta. Niitä kaikkia erityisesti samaan aikaan! >:(

Vaalit (vapise vasemmisto)Maanantai 19.03.2007 02:15

Lyhesti virsi kaunis: Keskustan ja Kokoomuksen nousu kahdeksi suurimmaksi puolueeksi on tärkeä oikeistolaisuuden arvovoitto. Suomen kaksi dynaamisinta ja suurinta oikeistopuoluetta ovat vihdoin löytäneet myös toisensa ja alkaneet kehittää tervettä oikeistolaista yhteistyötä, joka tulee kantamaan hedelmää aikaisempaa radikaalimpana hallitustyönä. Kun tuntuu siltä, ettei mitään uutta koskaan saada aikaiseksi vaikka hallituspohja olisi mikä, niin ei olla mietitty kuinka toisinajattelevat puolueet ovat hallituksia viimeisen 12 vuotta muodostaneet. Lähes jokaisen asiakysymyksen kohdalla joudutaan tekemään toisinaan varsin tehottomia kompromissiratkaisuja (erityisesti sosiaali- ja maatalouspolitiikan suhteen).
Nyt voimme toivoa varsin uudistusmielisen aikakauden alkua. Se, että kuinka posiitiivista kehitys tulee olemaan jää nähtäväksi, mutta itse väittäisin taloudellisen nousukauden aikana tämän olevan kuitenkin varsin myönteistä. Kun talous kehittyy, on järkevää lisätä tulosta erityisesti tehokkaalla veropolitiikalla. Nykyisten maltillisten verohelpotusten aikana valtion ylijäämä oli varsin merkittävä, joka voidaan käyttää pahan päivän varalle ja sen hetkisten heikompiosaisten avustamiseen, mutta erittäin tärkeää on kohdentaa lisääntyneitä tuloja tulevankin kehityksen varmistamiseen investoimalla ja lisäämällä tutkimus- ja kehitystyötä. Nykyinen kehityskausi pitää hyödyntää täysillä ja tämä on selvästi myöskin suomalaisen enemmistön kanta. Oikeisto on vihdoin löytämässä toisensa, joten vasemmiston kannattaa vapista.

Ohi on 362!!! :DPerjantai 05.01.2007 22:59

Hyvää Joulua kaikille! :)Sunnuntai 24.12.2006 14:02

Juhlaa...Lauantai 26.08.2006 14:59

20 vuotta, ja sikana.... :D
Hah haa... Ensimmäinen loppusota voitokkaasti läpi :D

Tuli vähän marssittuaTorstai 11.05.2006 18:25

120 kilsaa takana päin. Täysvarustus selässä ja maiharit jalassa. Voitte uskoa, että vesikelloja löytyy!!!

Ei kovin kivaa...Perjantai 24.03.2006 21:38

Juu, täälä sitä ollaan kiinni Huovinrinteellä, kun kaverit pistää viestiä, kuinka kivaa on olla ryyppäämässä ja syömässä jotain pizzaa... Ei tosiaankaan kiva....

Turhaa, aivan turhaa... (ryyppyreissu)Sunnuntai 05.03.2006 15:06

Joskus alkuviikosta sain mielestäni aivan mahtavan idean, että voisi tänä viikonloppuna mennä ryyppäämään. No innoissani aloin asiaa järjestellä ja sain kavereita lähtemään mukaan. Tapaan yhden kavereista jo aikaisemmin iltapäivällä ja juomingit aloitetaan 7 aikoihin. Kyyti saapuu, ja 9 jälkeen ollaan matkalla Huittisiin pienessä nousujohteisessa humalassa. Kun ollaan saavuttu Huittisiin, kierrellään autolla muutaman kerran kylien ympäri, kunnes rantaudumme seurahuoneen iloiselle ja ihmisten täyteläiselle tanssilattialle. Baari-ilta alkaa reippaalla karaokekiekaisulla (Him - The funeral of hearts) jota kaverit, sekä muut humalaiset sielunveljet baarilaiset käyvät ohi mennen kehaisemassa.
Siirrymme jossain vaiheessa iltaa alakerran yökerhon puolelle, sitä ennen kuitenkin käyn vielä ovelana miehenä munaamassa saavutetun maineeni karaokelaulajana, laulamalla Beatlesin Penny Lanen aivan järkyttävän huonosti. Sävelkorkeus ei sopinut äänelleni. Juomia kitataan katkeamattomaan tahtiin ja kehutaan keskenään kuinka hyviä kaverita olemmekaan saaneet toisistamme, sekä surkutellaan sinkkutamme ja luvataan yrittää iskeä itsellemme joku nainen.
Ilta alkaa olla jo voiton puolella, kun tavataan vanhoja kouluaikaisia tyttökavereita. Ryhmämme kasvaa hieman. Minä ja kaksi kaveria osatamme kukin vuoronperään toisillemme aina kolme samanlaista drinkkiä. Valomerkin tultua siirrymme takaisin yläkertaan ja käyn korjaamassa menetetyn maineeni karaokessa laulamalla Mombasan, tuon sammuvien iltojen ikuisen kestosuosikin. Jälleen kerran kappalevalintani masentui yhä vain enemmän illan loppuun mennessä.
Muut kaverit ovat lähteneet ja olin kahden saman tyypin kanssa, jonka kanssa aloittelinkin illan. Kyytiä ei ole, joten joudumme ottamaan tolkuttoman kalliin taksin Huittisista Kokemäelle. Ja toki vielä avuliaina poikina lupaamme, että eräs taksiparkille saapunut nainen pääsee meidän kyydissä taksilla matkanvarrella kotiinsa, joka sattuu olemaan vastakkaisessa suunnassa, kuin mihin itse piti päästä. Kaiken lisäksi kaverilta oli päässeet rahat loppumaan, joten oma pussini keveni jälleen rasittamasta liikaa jo rasittuneita heiveröisiä lihaksiani.
Kotona ehkä viiden aikaan ja jo ulkoa näin, miten keittiön ikkunasta paistoi auki jääneen jääkaapin kulinaristinen tarjonta. Nakkaan suuhuni muutaman keksi ja lukaisen aku ankan läpi. Käyn vielä muistuttamassa kaveria täällä netissä, että olenpa todella kännissä, ja käyn nukkumaan. Ei mennyt kovinkaan vahvasti tämäkään reissu.......

Jälleen kerran aivan turha matka. Aamulla kaduttaa vain, kun tuli otettua liikaa ja rahaa jäi aivan liian vähän. Ei tullut edes yritettyä iskeä naista, vaikka lähes verivalan teimmekin. Illasta ei taaskaan jällen kerran jäänyt oikein mitään käsiin. Ehkä sen verran kuitenkin, että pidin jälleen suhteita yllä kavereihin. Täytyypi mennä ensiviikonloppuna jälleen baariin, omalla autolla, pitää itsensä selvänä ja todistaa uudestaan, että hauskaa voisi olla ilman sitä alkoholiakin. Täytyneepi muistaa.
« Uudemmat -