IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Haaste...Sunnuntai 05.02.2006 18:48

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Aina kun muistelen elämää ala-asteaikoinani, minulle tulee pakko koskea esineitä ja kaikkea VAIN parillisina kertoina. Pienenä keksin leikin, jossa kuvittelin että kosketuksessani on sellainen taikavoima, joka muuttaa kaiken kirkkaan punaiseksi ja toisella kosketuksella taas normaaliksi. Tästä leikistä tuli myöhemmin niin vakava neuroosi, etten voinut elää ilman sitä. Jos joskus näet minun liikuttelevan käsiä, jalkoja tai ihan vaikka persettä epämääräisesti niin tästä on luultavasti kyse.

2. Lievitän aina pahoinvointiani pärisyttämällä huulia, eikä siihen mikään muu tepsi.

3. Muuten olen luultavasti koko maailman sottaisin, epähygieenisin ja kaikin puolin ällöin ihminen, mutta levy- ja kirjahyllyni pidän suorastaan naurettavan tarkassa järjestyksessä. Ja sitä ei sotketa.

4. Kaksi asiaa, joista en tingi: Ruoka ja uni. Jos joku aiheuttaa minulle näiden kahden asian tarpeetonta menetystä, vihaan jokua.

5. Pystyn lukemaan kirjoja vain jos olen liikkeellä, enkä pidä makkarasta. Siksi junat, lentokoneet, autot ja prrrtät ovat minulle mieleen.
« Uudemmat - Vanhemmat »