IRC-Galleria

samitheberber

samitheberber

mi'e samis. .ije mi tadni la lojban.

Wanted ja foksiaTiistai 01.07.2008 17:58

Sunnuntaina kaverini tuli käymään Turusta, kun hänellä oli töistä vapaata. Olimme sopineet menevämme elokuviin. Itse en ollut pitkään aikaan käynyt elokuvissa. Ei ainakaan opiskeluajalta tule mieleen, ellen sitten syksyllä käynyt Lohjalla. Kyllähän suunnitelmissa oli ollut, mutta en ollut saanut aikaiseksi käyntiä.

Kaveri tuli ensin kämpälleni, jossa olimme toista tuntia. Keskustelimme eri asioista yms. Varasimme liput elokuvaan Wanted, joka oli klo 18 Tennispalatsi 1:ssä. Liput piti noutaa viimeistään klo 17, jotta paikkamme säilyisivät. Kävimme navetassa tulostamassa varauslapun, jonka jälkeen kyytsäsin kaverini Kamppiin. Matka taittui mukavasti Sörnäisten rantatietä, vai mikä sen Kalasataman kautta menevän tien "virallinen" nimi onkaan.

Liput ostettuamme, kävimme kebabilla Eerikin pippurissa. Itse pidän tuon paikan sisustuksesta. Palvelu on sujuvaa, kebabit tulevat nopeasti. Hinta on ihan kohtuullinen, mutta ei ole Helsingin halvimmasta päästä todellakaan. Minä söin riisikebabin. Tulisen sellaisen :) Kampin K-marketista ostimme hieman naposteltavaa.

Wanted oli minun makuuni oleva elokuva, jota suosittelen hieman scifististen toimintojen ystäville. Ei kuitenkaan mistään Matrixista ollut kyse, mutta samankaltaisia elementtejä oli tarjolla.

Elokuvan jälkeen kiertelimme keskustassa etsien jotain mukavaa paikkaa, jossa istua, juoda ja jutella. Sunnuntai oli aika heikkoa aikaa, ainakin seuran suhteen... Lopulta päädyimme Kampin mäkkäriin. Illan päätteeksi suuntasimme rautatientorille, josta kaverini suuntasi Turun junaan.

Maanantaina tuli jälleen vierailtua Wanhan Tanssikellarissa. Tällä kertaa alkoi foksikin sujua. Cha Cha Chaan perusaskeliakin tuli kokeiltua. Netistä löytää hyviä askelohjeita, joista sisäistin paremmin foksin. Aluksi se oli hieman entistä rävellystä, kunnes sitten tajusin, miten pyörimiset menevät. Tuli kyllä sekoiltua välillä askelista, mutta onneksi en pahasti onnistunut murjomaan parini jalkoja... Parempi onnistuminen sitten ensi kerralla :)

Tälläistä tällä kertaa, tänään onkin perus työpäivä. Pitää vain saada aikaseksi lähteä, mutta lähden kuitenkin melkein heti tämän kirjoitettuani.

Hyvää päivän jatkoa kaikille :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.