IRC-Galleria

samitheberber

samitheberber

mi'e samis. .ije mi tadni la lojban.

Mennyt päiväTiistai 10.07.2007 04:40

Aamulla heräsin siihen, kun isäni huuteli: "Sami!! Yliopistolta on tullut kirje." Menin siitä sitten yläkertaan. Tosiaan, yliopisto oli vihdoinkin lähettänyt hartaasti odottamani kirjeen. Vasta edellisenä päivänä olin päättänyt soittavani opintotoimistoon. Tältä vaivalta vältyttiin (ainakin toistaiseksi). Lukasin paperit läpi ja söin aamupalan. Ihanaa müsliä, jossa oli jogurthipalleroita ja mansikan paljoa. Luultavasti jotain Lidl-tavaraa tai sitten ei.

Siinä syödessä katselin televisiota. Serranon perhe tuli tuolloin Yle1:ltä. Juoni oli taas yhtä monimuotoinen kuin ennenkin. Tosin olen katsonut sitä vasta muutaman jakson verran. Mitä olisivat kesäaamut ilman Summeria? Eivät aikanaan niin mukavia. Kyllähän Summeria voi osittain verkossa katsoa. Summeri jäi perjantaina väliin Särkänniemessä käynnin takia. Tämän lisäksi aamuinen H2O-jakso onkin viimeinen. Jotta näyttäisin hieman tunteita, niin ilmeeni oli asiasta kuultu tälläinen: :-| Kyllähän se hieman harmittaa, että 16 vuotiaiden tyttöjen bikiniseikkailut jäävät väliin. Kuitenkin 6teen jatkuu.

Television katselun jälkeen menin alakertaan ja käynnistin kannettavani. Tietysti liityin TKO-Älyn lapussa oleviin IRC kanaviin. Kaverini, joka opiskelee matematiikkaa, naurahtaen totesi: "Mitäs muutakaan voi TKT-opiskelijalta olettaa." Enää täytyy hoitaa kaikki lukukausimaksut kuntoon ja muuta sellaista. Irkistä saa tuutoreilta hyviä neuvoja.

Traviania tuli pelailtua koko päivän muiden hommien ohella. Ryöstelin paria kylää ja kehitin joukkojani. Minulla on ihan mukavia liittolaisia, joiden kanssa myös irkkaan. Pelasin myös yhden kentän Enemy-Territoryä.

Pääasiassa olin koneella ja välillä kävin syömässä ja katsomassa televisiota. Yhden runonkin kirjoitin, mutta siitä tuli sen verran henkilökohtainen, joten jätän sen julkaisematta. Hyvää yötä kaikille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.