IRC-Galleria

samitheberber

samitheberber

mi'e samis. .ije mi tadni la lojban.

Loppuviikosta tarinaaSunnuntai 05.08.2007 00:07

Torstaina kävin ortopedilla. Vihdoinkin kolmen vuoden piina on ohitse. Sain todella tietää, mikä jalassani on! Mulla on nyt virallisesti vasemman jalan eturistiside poikki. Se on nyt kuin "hevosen häntä", joten siihen joutuu tekemään kokonaan uuden siteen. Leikkausjono on kuulemma 3-4kk pitkä, joten talvella saan kepit :) Kevät kausi aloitetaan keppien kanssa ja kuntoutuksen merkeissä. Katsoo, jos kesällä pystyis taas kunnolla urheilee ja pudottamaan nämä neljän vuoden aikana kertyneet kilot. Suurin osa näistä on tosin tullu viimeisen puolen vuoden aikana :)

Perjantaiaamuna lähdin perheen kanssa kohti Lappeenrantaa, jossa on tänä viikonloppuna Kalevan kisat. Siskolla oli perjantai-iltapäivänä moukarin karsinta, josta hän sitten karsiintui. Kilpailukunto ei ole vielä palautunut Algeriasta saavuttuaan. Rinki oli kuulemma parhain, jossa oli heittänyt, mutta järjestäjien tarjoamat kisamoukarit eivät olleet parhaasta päästä.

Perjantai-iltana jatkettiin matkaa Imatralle, mutta sitä ennen kävimme Lappeenrannan Hiekkalinnassa. Linnoituksen läpi tuli ajettua ja muutenkin satamassa seikkailtua. Imatralla kävimme katsomassa koskiesitystä. Uuvuttavan päivän jälkeen nukkumaan ja päivällisen jälkeen takaisin kohti Lohjaa. Matkalla tuli tutkailtua, missä kameratolpissa oli oikeasti kamera. Kamerallisia tolppia ei tullut vastaan yhtään täysin varmaa. Varmasti tyhjiä näkyi muutama.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.