IRC-Galleria

samitheberber

samitheberber

mi'e samis. .ije mi tadni la lojban.

Talk Like A Pirate Day Torstai 20.09.2007 04:39

Keskiviikkona oli kansainvälinen Talk Like A Pirate -päivä. Kannoin oman korteni kekoon lausumalla muutamaan otteeseen "Yarrr" sekä Byakushinin suostuteltuna organisoimaan ryöstöretket kilpaileviin järjestöihin.

Ryöstöretket olivat menestys. Ensin oli matemaatikkojen Komero, josta nappasimme mukaan panttivankina yhden käpistelevän matemaatikon. Hänet tultiin pelastamaan ja matemaatikot vastaiskuna kaappasivat yhden naiskäpistelijöistämme. Häkissä kuljetettuna hänet vietiin synkkään Komeroon. Emme tästä lannistuneet vaan suuntasimme kohti Resonanssin mestaa. Vastarinta oli mitätöntä, mutta lentokoneet lentelivät ja viimein saimme saaliiksi shakkikellon.

Tiedustelujoukkojamme kemistien kerhohuoneelta ei kuulunut, joten meidän oli pakko iskeä sinne. Ajankohdan takia emme kohdanneet vastarintaa ja tästä suuresta luolasta löysimme sen mahtavan aarteen, Munchkin Fun. Paluu matkalla päätimme poiketa geologien huoneessa, mutta tarkemman kartan ja kompassin puutteessa laivastomme ei koskaan löytänyt perille. Paluu matka Gurulaan sujui mutkattomasti.

Oli rauhaisa iltapäivä ja päätimme kokeilla ryöstösaaliina tullutta Munchkin Futa. Juuri kun olimme aloittamassa, muutama ninja juoksi rappusia alas ja hyökkäsivät Gurulaan. Tätä seurasi suuri taisto, mutta Resonanssin ninjat saivat shakkikellonsa takaisin. He yrittivät viedä go-nappeja mukanaan, mutta onnistuivat viemään vain muutaman. Puolustuksemme piti ja voimme jatkaa saaliimme parissa.

Sieppaamamme matemaatikko koki tukholmasyndrooman ja palasi leipiimme. Meillä oli uusi jäsen rivissämme ja elomme oli rauhaisaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.