IRC-Galleria

samitheberber

samitheberber

mi'e samis. .ije mi tadni la lojban.

Menneistä opiskelijatapahtumistaMaanantai 01.10.2007 04:22

Tuli tässä mieleen, että voisin jakaa viime viikon tapahtumia kanssanne.

Tiistaina oli TKO-älyn fuksisuunnistus ja fuksiaiset. Suunnistuksessa meillä oli ihan mukava joukkue. Meillä oli kova kuuden hengen joukkue, jossa ei (valitettavasti) ollut naispuolisia edustajia. Meistä kaksi ei ottanut ollenkaan alkoholia, kaksi joi kohtuudella, yksi hieman enemmän ja yksi päätti sammua.

Ensimmäisella rastilla täytyi muodostaa binäärilukuja. Minä ohjasin ja muut olivat ykkösiä tai nollia ohjeideni mukaan. Tämä rasti sujui joukkueeltamme numeerisesti hyvin. Järjestelyssä oli hieman ongelmia, mutta niistä päästiin pienellä yrittämisellä.

Toisella rastilla oli tapettu pari näppäimistöä ja yhteen raatoon oli kirjoitettava sanoja irronneista napeista. Meillä meni kauheesti aikaa sanojen miettimiseen ja merkkien etsimiseen, joten lopputulos oli köykäinen.

Kolmas rasti oli näyttelyrasti. Käsikirjoitus oli javalla koodattu, joten se teki rastista käpistelijämäisen. Näytelmän aihe hipoi myös lähelle meidän arkea. Näytelmässä käpistelijä ihastuu biologiin ja tilittää tästä kaverilleen. Yhdessä kaverinsa kanssa käpistelijä menee baariin, mutta tulokset jäävät heikoiksi. Parin lasillisen jälkeen kaveri päättää tehdä asian eteen jotain ja saa hommattua käpistelijälle biologin. Sen pituinen se :) Linkkiä videoon vielä odottelen :S

Kolmas ja puoles rasti oli alko, jossa juovuksissa oleva ryhmäläisemme onnistui ostamaan lisää juomista. Me muut ihmettelimme tätä.

Neljännellä rastilla meidän täytyi siirtyä puulta puulle kaljakorien avulla koskettamatta maata. Alku oli suorastaan sekoilua, emme meinanneet päästä liikkeelle ollenkaan. Onneksi asia korjaantui. Itse olin kärjessä ja onnistuin hyppäämään puulle ajan loppuessa.

Neljäs ja puoli rastilla kävimme mäkkärissä, jossa ryhmäläisemme hyppäsi narun yli suljetulle osastolle, jossa hän siivoojan WTF?!-ilmeen saattelemana käväisi tarpeillaan.

Viidennellä rastilla askartelimme sielun legopalikoista. Teimme sellaisen materiaalin kääntäjän, joka tulostaa Soul-sanan taustalle. Tältä rastilta on mellowin mahtava selitys englanniksi (linkkiä odottelen).

Kuudennella rastilla kuljetimme kolikkoa ilman käsiä henkilöltä toiselle. Mellowi ei ollut enää terässä, joten viimeisenä tiputimme kolikon hänen päälleen. Muilla suoritus meni kohtuu hyvin.

Kuudes ja yksi puolikas. Tällä rastilla mellowi sammui, joten hänet oli saatava kotia. Taksi ei huolinut häntä ja hätänumerosta ohjattiin poliisi paikalle. Poliisi vei mellowin selviämään. Tästä kuvasta minulla on myös kuva, käykää kommentoimassa ;)

Seitsemännellä rastilla minä johdin ryhmäämme tavaroiden haun merkeissä. Muiden silmät sidottiin ja minun ohjauksella he keräsivät sallitun määrän tavaroita maasta. Teimme sen hetkisen pohja-ajan, mutta jotkut jäljellä olevista kolmesta joukkueesta saattoivat alittaa sen.

Tämän jälkeen kävimme mäkkärissä syömässä ja jatkoimme Uudelle fuksiaisiin. Meno oli mukavaa ja nautin siitä. Fuksiaisten jälkeen menin Baarikärpäseen jatkoille. Sieltä tilataksilla Kumpulaan nukkumaan.

Perjantaina oli vuorossaan osakunnan fuksisuunnistus ja fuksiaiset. Rastit olivat osakuntiin liittyvää, mutta joitain yhtäläisyyksia TKO-älyn rasteille oli. Suunnistuksessa ryhmäni sijottuin jaetulle ensimmäiselle sijalle. Fuksiaisissa tutustuin osakuntalaisiini ja söin pizzaa. Kymmenen aikaan jatkoimme Hämäläisen osakunnan merirosvoaiheisiin bileisiin. Viihdyin tosi hyvin. Käväsin kahden vanhemman opiskelijan kanssa kebabilla ja jatkoimme Irenalle jatkoille. Viivyimme siellä noin tunnin, jolloin lähdimme ekalla 55:lla Kumpulaan.

Sellainen oli viikkoni opiskelijapippaloiden kannalta. Tulevalla viikolla on kahdet sitsit ja limeksen appro. Vuokrakin on maksettava :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.