IRC-Galleria

samitheberber

samitheberber

mi'e samis. .ije mi tadni la lojban.
Olen kuullut ihmisiltä, että sivisääty olisi erittäin miellyttävä asia galleriassa. Nyt meille on se sitten suotu :)

Pysyyköhän tämä ominaisuus vain helluntaiviikonlopun vai myös jatkossa.

Hyvää vappua!Torstai 01.05.2008 21:47

Hyvää vappua kaikille!

Vappu taitaa olla omalta osalta jo juhlittua, mutta hauskaa on ollut :)

Perjantai-iltaniLauantai 12.04.2008 08:40

Kävin muutaman TKO-älyn jäsenen kanssa katsomassa Pixarin 20v näyttelyä Tennispalatsissa. Oli kyllä mielenkiintoinen ja suosittelen kaikille asiasta kiinnostuneille.

Näyttelyn jälkeen kävin parin henkilön kanssa kebabilla Eerikin pippurissa, joka on kyllä hyvin sisustettu paikka ja tarjoaa kohtuu hintaisia maittavia kebabaterioita nopeasti.

Syötyämme suuntasimme uudelle ylioppilastalolle, jossa oli tähtitieteilijöiden Yuri's night -bileet. Tässä ymmärtääkseni ainoassa Suomessa järjestetyssä tilaisuudessa olimme yhtä koko maailman kanssa juhlistaessamme Yuri Gagarinin muistoa. Järjestäjät olivat pukeutuneet näyttäviin Neuvostoarmeijan uniformuihin. Oli kyllä mukavat bileet, ei voi muuta sanoa :)

TuutorisaunaTiistai 01.04.2008 05:59

Oli kyllä mukava tuutorisauna. Hyvää salaattia oli tarjolla ja sain varmistuksen siitä, että tiedän kaikkien tuutoreiden oikean nimen sekä irc-nickin :)

Sunnutai-iltaSunnuntai 30.03.2008 23:59

Mikä olisi sunnuntai-iltaisin parempaa tekemistä kuin irkkaaminen ja galtsussa surffailu? Tietenkin opiskelu, mutta sitähän tehdään muutenkin ;)

Kiitos AcerSunnuntai 30.03.2008 21:14

Nyt läppärin kovalevy sanoi itsensä kriittisesti irti. Tosin levy on Hitachin, mutta Acerin rautaa se tällä kertaa on. Vinkki: Älä osta halvinta Acerin läppäriä, jos halua käyttää sitä yli takuu ajan eli vuoden. Kalliimmat Acerit voisivat toimia paremmin, mutta ei siitäkään takuuta ole. Pitää kyllä uusia kovalevy ja pistää myyntiin. Kyllähän tuo joten kuten toimii, mutta ei riittävän vakaasti minulle.

KesäaikaSunnuntai 30.03.2008 07:07

Muistakaa siirtää kellojanne tunnin eteenpäin, ellei laitteistonne ohjelma osaa sitä tehdä. ntpd<3

Kevättä ilmassaLauantai 29.03.2008 16:40

Eilen aamulla (ja miksei tänäänkin) oli kyllä hieno ilma. Kävelin Väinö Auerin kadun mäkeä ylös kohti Exactumia. Minulla oli Ohjelmoinnin harjoitustyöhön liittyvä tapaaminen, jossa keskustelin määrittelydokumentistani. Kävin syömässä, jonka jälkeen odottelin joka perjantaista ITG-pelaamista. Muutamia biisejä tuli tanssittua, kunnes lähdin yhdessä toisen opiskelijan kanssa kohti FLUGin kevätkokousta. Kokous oli tyypillinen kokous, mutta kävijämäärä oli huomattavasti suurempi kuin vuosi sitten. Kymmenen jälkeen ajauduin Hämäläisessä osakunnassa järjestettyihin Osakuntaunionin bileisiin. Tuli sitten liityttyä Osakuntaunionin jäseneksi.

Kai sitä tässä pitäisi aloitella Ohjelmoinnin harjoitustyön suunnitteludokumenttia ...

Miksi juuri nyt ?!Sunnuntai 23.03.2008 19:21

Vietän pidempää viikonloppua perheeni parissa Lohjalla. Tietenkin nyt portit sulkeutuvat ... Tässä sitten kuuntelen Javamiestä ja kokeilen epätoivosesti saada yhteyttä virtuaalipalvelimeeni, jossa minulla pyörii screenissä irssi. Taitaa sitten tulla webirkillinen pyhä.

Eilen eksyin paikalliseen räkälään juhlistamaan kaverini Jyllen synttäreitä. Illan aikana join ison kokiksen ja vettä. Näillä eväillä jaksoin loppuillasta tanssahdella. Yllättävän hyvin jaksoin verrattuna siihen, että jalkaa on pakottanu hieman melkein koko viikon. Ihme lukkuitumisia välillä :S Toiseksi, minulla yhdistyi perjantai ja lauantai yhdeksi päiväksi, sillä lähdin Uudelta vasta 10:00, jonka jälkeen kävin perheeni kanssa ostoksilla. Kotimatkalla yrtin hieman nukkua ja otin noin tunnin unet ennen Lohjan keskustaan lähtöä. Silmät painoivat hieman, kuten myös raskaanpuoleiset talvikenkäni, mutta se ei menoa lannistanut ;)

TKO-äly 20v Raitiovaunuajelu ja jatkotLauantai 08.03.2008 20:31

Eilen oli TKO-älyn 20v-juhlavuoden ohjelmiston mukaan vuorossa raitiovaunuajelu. Ratikka lähti sopivasti läheltä kämppääni, joten ei ollut hirveän kiire Lohjalta Helsinkiin. Lohjalta siksi, koska vietin väliviikkoa vanhempieni luona.

Ratikka kulki omaan rauhalliseen tahtiin pitkin Helsingin linjoja. Pääasiassa kuljimme lähellä keskustaa ja ainakin kerran tukimme liikenteen. Meininki oli ihan mukava ja minusta tuli ainakin yksi kuva, jonka laitoin myös oletuskuvaksi.

Ajelun jälkeen suuntasimme pienemmässä porukassa Kitty's Public Houseen, jossa otimme parit. Minä join lähes perinteiseen tapaan ison cokis lightin ilman jäitä. Ekalla kertaa sain sitruunaviipaleen, mutten toisella :(

Porukkamme pieneni ja me loput suuntasimme Uudelle, jossa oli valtsikkalaisten pippalot Alina-salissa. TKO-äly oli vahvasti edustettuna perinteiseen tapaan ;) Ilta oli mukava ja huomasin vielä jonkinmoisen tarpeen rytmin palauttamiseksi jalkoihin, jotta kaikenlainen tanssi luonnistuisi.

Maanantaina taas opiskelun pariin. Ensi viikolla alkaa uusien tuutoreiden ensimmäiset koulutussessiot :)