IRC-Galleria

samitheberber

samitheberber

mi'e samis. .ije mi tadni la lojban.

Wanted ja foksiaTiistai 01.07.2008 17:58

Sunnuntaina kaverini tuli käymään Turusta, kun hänellä oli töistä vapaata. Olimme sopineet menevämme elokuviin. Itse en ollut pitkään aikaan käynyt elokuvissa. Ei ainakaan opiskeluajalta tule mieleen, ellen sitten syksyllä käynyt Lohjalla. Kyllähän suunnitelmissa oli ollut, mutta en ollut saanut aikaiseksi käyntiä.

Kaveri tuli ensin kämpälleni, jossa olimme toista tuntia. Keskustelimme eri asioista yms. Varasimme liput elokuvaan Wanted, joka oli klo 18 Tennispalatsi 1:ssä. Liput piti noutaa viimeistään klo 17, jotta paikkamme säilyisivät. Kävimme navetassa tulostamassa varauslapun, jonka jälkeen kyytsäsin kaverini Kamppiin. Matka taittui mukavasti Sörnäisten rantatietä, vai mikä sen Kalasataman kautta menevän tien "virallinen" nimi onkaan.

Liput ostettuamme, kävimme kebabilla Eerikin pippurissa. Itse pidän tuon paikan sisustuksesta. Palvelu on sujuvaa, kebabit tulevat nopeasti. Hinta on ihan kohtuullinen, mutta ei ole Helsingin halvimmasta päästä todellakaan. Minä söin riisikebabin. Tulisen sellaisen :) Kampin K-marketista ostimme hieman naposteltavaa.

Wanted oli minun makuuni oleva elokuva, jota suosittelen hieman scifististen toimintojen ystäville. Ei kuitenkaan mistään Matrixista ollut kyse, mutta samankaltaisia elementtejä oli tarjolla.

Elokuvan jälkeen kiertelimme keskustassa etsien jotain mukavaa paikkaa, jossa istua, juoda ja jutella. Sunnuntai oli aika heikkoa aikaa, ainakin seuran suhteen... Lopulta päädyimme Kampin mäkkäriin. Illan päätteeksi suuntasimme rautatientorille, josta kaverini suuntasi Turun junaan.

Maanantaina tuli jälleen vierailtua Wanhan Tanssikellarissa. Tällä kertaa alkoi foksikin sujua. Cha Cha Chaan perusaskeliakin tuli kokeiltua. Netistä löytää hyviä askelohjeita, joista sisäistin paremmin foksin. Aluksi se oli hieman entistä rävellystä, kunnes sitten tajusin, miten pyörimiset menevät. Tuli kyllä sekoiltua välillä askelista, mutta onneksi en pahasti onnistunut murjomaan parini jalkoja... Parempi onnistuminen sitten ensi kerralla :)

Tälläistä tällä kertaa, tänään onkin perus työpäivä. Pitää vain saada aikaseksi lähteä, mutta lähden kuitenkin melkein heti tämän kirjoitettuani.

Hyvää päivän jatkoa kaikille :)

YöunetLauantai 28.06.2008 07:20

Yöunet jäivät kyllä tällä viikolla vähäisiksi. Vietin pari unetonta yötä gurulassa töiden jälkeen. Näiden öiden jälkeen kämpän kautta töihin. Tiistain ja keskiviikon välinen yö oli tällainen, kuten myöskin torstain ja perjantain. Pitää kai sitä mennä nukkumaan, jotta uni parantaisi elimistiö. Pää alkaa jo viedä tyhjää joten unta <3

AamuheräämisetPerjantai 13.06.2008 11:30

Aikaiset heräämiset ovat kyllä silloin tällöin mukava virkistyminen, mutta ei niitä jatkuvasti jaksa :)

MetsäreissuTorstai 29.05.2008 03:55

Kävin töiden jälkeen metsäreissulla kavereiden kanssa. Meitä oli aluksi neljä miestä ja yksi nainen, mutta pian yksi miehistä jätti leikin kesken.

Kiertelimme Kumpulan ympärysalueita ja ihmettelimme luonnon keskellä, että olemme eurooppalaisessa pääkaupungissa. Helsingistä löytyy yllättävän paljon luontoa.

Reissun päätteeksi yksi miehistä lähti saunaan ja me muut otimme aiemmin poistuneen mukaan. Suuntasimme sitten naisen luokse iltapalalle.

Totesin naistenlehtien olevan mielenkiintoisia. Artikkelivat olivat aika paljon sitä itseään, mutta kivoja kuvia oli päässyt joukkoon :)

PS. Synttärit lähestyvät uhkaavasti :S

EDIT: Lukumäärä korjattu :)

Mukava aamulenkkiSunnuntai 25.05.2008 15:52

Lauantaiaamuna herättyäni, lähdin pyöräilemään Lohjalle päin Kumpulasta. Lähdin matkaan noin 10:20. Totesin helpoimmaksi reitiksi reitin Kumpulasta Turuntielle ja sitä pitkin Lohjanharjulle, josta jatkan Lohjan asemalle. Matka kesti noin kolme ja puoli tuntia. Pidin muutaman juomatauon, joissa join mukaan sattunutta päärynämehua. Noin litra mehua riitti koko matkalle. Matkan pituuden lattia on noin 60 km ja katto 70km.

Reitti oli mukava maisema reitti ja suosittelen pyöräilymielisille ihmisille. Pyöräteitä oli lähes koko matkalle. Ainoastaa Espoosta Veikkolaan ja Veikkolasta Lohjanharjulle ei ollut pyöräteitä. Puuduttavin matka oli tylsä kohtuu suora matka Espoosta Veikkolaan. Kaupungissa meno tunti nopeammalta.

Pyöräilyterveisin,
Sami :)
Olen kuullut ihmisiltä, että sivisääty olisi erittäin miellyttävä asia galleriassa. Nyt meille on se sitten suotu :)

Pysyyköhän tämä ominaisuus vain helluntaiviikonlopun vai myös jatkossa.

Hyvää vappua!Torstai 01.05.2008 21:47

Hyvää vappua kaikille!

Vappu taitaa olla omalta osalta jo juhlittua, mutta hauskaa on ollut :)

Perjantai-iltaniLauantai 12.04.2008 08:40

Kävin muutaman TKO-älyn jäsenen kanssa katsomassa Pixarin 20v näyttelyä Tennispalatsissa. Oli kyllä mielenkiintoinen ja suosittelen kaikille asiasta kiinnostuneille.

Näyttelyn jälkeen kävin parin henkilön kanssa kebabilla Eerikin pippurissa, joka on kyllä hyvin sisustettu paikka ja tarjoaa kohtuu hintaisia maittavia kebabaterioita nopeasti.

Syötyämme suuntasimme uudelle ylioppilastalolle, jossa oli tähtitieteilijöiden Yuri's night -bileet. Tässä ymmärtääkseni ainoassa Suomessa järjestetyssä tilaisuudessa olimme yhtä koko maailman kanssa juhlistaessamme Yuri Gagarinin muistoa. Järjestäjät olivat pukeutuneet näyttäviin Neuvostoarmeijan uniformuihin. Oli kyllä mukavat bileet, ei voi muuta sanoa :)

TuutorisaunaTiistai 01.04.2008 05:59

Oli kyllä mukava tuutorisauna. Hyvää salaattia oli tarjolla ja sain varmistuksen siitä, että tiedän kaikkien tuutoreiden oikean nimen sekä irc-nickin :)

Sunnutai-iltaSunnuntai 30.03.2008 23:59

Mikä olisi sunnuntai-iltaisin parempaa tekemistä kuin irkkaaminen ja galtsussa surffailu? Tietenkin opiskelu, mutta sitähän tehdään muutenkin ;)