IRC-Galleria

bb:tä ja paljon muutaMaanantai 03.12.2007 15:37

Oikea ihminen voitti bb:n. Todellakin. Ei tuollaista ole toista :) Onnea Saulille <3

--

Jotain muuta.. Harmittaa hiukan, kun olisin päässyt yhteen koulutukseen. Olis ollut melko kiinnostava laji, vähän hitaampi taas, kuin tähän asti olen ohjannut, mutta jotain sellaista voisi olla kiva tehdäkkin. Vuoden vaihteen jälkeen alkaa pilates. Jooga olis myös tosi jees, tosin en osaa vielä ihan sanoa, että onko musta ihan niin hidastempoiseen juttuun. Käsitykseni mukaan tuo koulutus, johon en nyt pääse, olisi ollut jonkin sortin Japanilaisia aamujuttuja. Sellaista kivaa :)

Tällä viikolla on vain kolme työpäivää. Luojan kiitos. Saa pitkästä aikaa pitkän viikonlopun. Lauantaina Helsinkiin bilettämään. Jei. Eka kerta elämässä.

BodyJamia on kaks tuntia nykyisellä salilla jäljellä. Yritän saada kunnon bileet kasaan viimeistä kertaa varten. Peilipallon pyöritysmoottori pitäisi jostain hommata, mutta en osaa yhtään sanoa, että mistä lähtis hakemaan. Ei muuten, mutta siihen on niin vähän aikaa, etten tiedä, uskaltaako sitä tilata esimerkiksi jostain nettikaupasta, kun toimitusajat on välillä todellakin pitkiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.