Big in Finland, UUSI SARJA!

Big in Finland Yle Areenassa 8.12.2017 ja Yle TV2:ssa keskiviikkoisin klo 22 (kolme jaksoa peräkkäin) 3.1.-7.2.2018

Big in Finland on tarina kahden suomalaisen nuoren koomikon Pietari Vihulan ja Henric Chezekin matkasta läpi Amerikan. Miten uppoaa suomalainen huumori? Miten saada uudessa paikassa keikkoja? Onko kaikki suurempaa Jenkeissä?

Ohjaus ja kuvaus: Mika Niva.
►  Katso BIG IN FINLAND jaksot!

IRC-Galleria

vanhakin nuortuu :)Sunnuntai 27.11.2005 23:03

oli mulla taas rientoa viikonloppuna! petrin synttäriyllätykset mulle jatkui lauantaina. sitä ennen ehdin itkeskellä työpäivää ja jopa laatata töissä, mut kyllä se siitä iloks muuttui ku ilta saapui.
tyhmännäkösenä pipo silmillä mut vietiin hohtokeilaamaan hyvien ystävien kanssa. todella hauskaa! ja siitä meille jatkoille (vai etkoille?) ja tyttöjen kanssa baariin ja uusille jatkoille herättää lätkänpelaajia. siitä klo 6:00 sunnuntaiaamuna helsinkiin lätkämatsiin kannustamaan. ääni käheenä ja unta ei oo ollu tarpeeks mut hauskaa sitäkin enemmän! sunnuntaina viel vähä sukutuparii ja sannan synttärii. petri leipoi herkullisen kakun, nam. kakulle ja petrille :P
kiitti taas kaikille ja otetaanhan uusiks! ja muutkin frendit mukaan!
toivoo: sana

(todellisuus ja kaikki menot ei käy ilmi täst laimeesta selityksestä mut tää johtuu väsymyksestä. kaikki tietää et sanna viihtyy kavereitten kanssa erittäin hyvin ja aina on kivaa! kopkopkop)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.