IRC-Galleria

mää arvasinKeskiviikko 21.12.2005 17:11

mää niin arvasin et täs käy näin. vähän aikaa jaksaa innostaa ja kirjotella. sit hyytyy.
liikaa hommia, liikaa kirjottanut ja sit ei enää jaksa. ehkä joskus taas yllätän, vaik ei näit kukaa lue.

...and in case i don't see you:
hyvät joulut kaikille säädyille ja säädyttömille!

-S-

ryyppäämään ryyppäämäänMaanantai 05.12.2005 16:36

joka päivä sännätään! ainakin perjantaina ja lauantaina ja maanantaina :)

perjantaina menin töitten jälkeen ensimmäiseks tuhlaamaan veronpalautusrahoja vaatekauppoihin: kaks mun mielest hienoo paitaa, sukkia ja jouluyllätys petrille <3 illalla mentiin petrin kanssa sexhibition messuille tuhlaamaan "vähän" lisää! kyllä nyt on semmoset pelit ja vehkeet, että pärjätään ;) niitä sit ajettiin sisään useempaan kertaa :D

lauantaina ei ihan ehditty ylioppilasjuhliin vaik meinattiin kyl mennä. sängystä noustiin kahden aikaan, neljältä alkoi pikkujoulut rossossa. melko kallista! ei kyllä rossoon kannata selvinpäin mennä alottelee. tiedoks vaan kaikille. neljä tuntii siis rossossa (ruoka sentäs oli hyvää niiku aina), siitä sitten zapataan neljäks ja puoleks tunniks. musiikki ei ollu ehkä ihan sitä mun mielitiettyä niin lähdettiin jatkamaan ärrään, _just_ ennen ku mulla paloi käpy. en jaksanu ees syödä zapaburgerii, vaik petriki söi :/ noh, ärräs oli tuttui, ärräs soi melko ok musiikki, ärräs on hyvä valkovenäläinen ja kohtalaiset hinnat. pientä dramatiikkaan mahtui myös mukaan mut all's well! <3

sunnuntai maattiin sohvalla ja katseltiin messuostosta ;) nii ja oltiin me muutenkin reippaita! pyykättiin ja vaihdettiin lakanat (it's about time!) ja petri teki taas vaihteeks tosi hyvää ruokaa <3

tänään alkoi sataa lunta eikä sen jälkeen huvittanut lähtee salille, vaikka pitäis, ku kortti menee vanhaks ennen pitkään :/ noh, illalla lähdetään janitan kanssa kattoo petrin ja samin pelii. se alkaa liian myöhään ja on liian pitkällä, mutta sehän ei meitä tyttöjä estä alottelemasta jo siellä! illan jatkoks baariin ilmeisesti :)
täytyy vaan tiistaina olla kahden aikaan taas menossa 8v.-synttäreille! täytyykin mennä paketoimaan lahja ja kirjoittamaan kortti nyt, vielä kun ei oo kauhee kiire :)

hyvää illanjatkoo kaikille :)

and it keeps gettin' betterKeskiviikko 30.11.2005 15:11

(tähän liuta kirosanoja)

keksin hyvän ajatuksen: koitan laittaa jonkun niist uusista kuvista oletuskuvaks, jos vaikka sillai pääsis kattoo niit. maagisella napin painalluksella kaikki eilen laittamat kuvat hävisivät ja eilen piilottamat kuvat tulivat taas näkyviin, eli hyppäsin tilanteeseen, joka vallitsi noin vuorokausi sitten. eihän niitten kuvien ettimisestä ollutkaan mitään vaivaa...

(laaja valikoima kirosanoja tähän)

wtf, galleria tai sanna on tullu hulluksKeskiviikko 30.11.2005 14:58

eilen laittelin uusia vanhoja kuvia ja kirjoittelin kommentteja. noh, kuvia en pääse kattoo muuta ku kuva-arkistossa. aina ku painaa jotain muuta kuvaa (ei edes päde kaikkiin kuviin) joutuu profiilikuvaan! no semmosta on käyny ennenkin, syytä en kyl tiiä vieläkään. paree ois lähtee wörkkii vähitellen.

eiliset mun kirjoittamat kommentit ovat poistuneet, se nyt voi johtua siitä, että kommentoinnin kohde on ne poistanut, mut ei niis kai mitään poitamisen syytä ollut. veikkaan ennemmin jotain yliluonnollista tapahtuneen.

eikä siinä vielä kaikki! erään täysin tuntemattoman henkilön (jätetään tarkemmat nimitykset pois) mukaan olen kirjoittanut yhteen hänen kuvaansa "nam", minkä jälkeen poistanut kommentin. sitä sitten siinä selvittelemään. en kirjoittanut, enkä näin ollen poistanut, enkä olis edes siihen nimenomaiseen kuvaan kirjoittanut, petri ei kirjoittanut mun tunnuksilla ja muut ei taida mun tunnuksia tietää, eivätkä siispä olis voineet kirjoittaa ja poistaa. ota siitä nyt sit selvää. no ainaski ton takii oli petrin kans herkkää <3

heti ku löydän täält jostain jonkun tekniikkaneron, eli sen joka tän gallerian on saanu vituroilleen, osoitteen, laitan sille pari valittua sanaa.
ja taidan samal kysyy, johtuuko samasta syystä, ettei mulle tuu kommentteja.

vanhakin nuortuu :)Sunnuntai 27.11.2005 23:03

oli mulla taas rientoa viikonloppuna! petrin synttäriyllätykset mulle jatkui lauantaina. sitä ennen ehdin itkeskellä työpäivää ja jopa laatata töissä, mut kyllä se siitä iloks muuttui ku ilta saapui.
tyhmännäkösenä pipo silmillä mut vietiin hohtokeilaamaan hyvien ystävien kanssa. todella hauskaa! ja siitä meille jatkoille (vai etkoille?) ja tyttöjen kanssa baariin ja uusille jatkoille herättää lätkänpelaajia. siitä klo 6:00 sunnuntaiaamuna helsinkiin lätkämatsiin kannustamaan. ääni käheenä ja unta ei oo ollu tarpeeks mut hauskaa sitäkin enemmän! sunnuntaina viel vähä sukutuparii ja sannan synttärii. petri leipoi herkullisen kakun, nam. kakulle ja petrille :P
kiitti taas kaikille ja otetaanhan uusiks! ja muutkin frendit mukaan!
toivoo: sana

(todellisuus ja kaikki menot ei käy ilmi täst laimeesta selityksestä mut tää johtuu väsymyksestä. kaikki tietää et sanna viihtyy kavereitten kanssa erittäin hyvin ja aina on kivaa! kopkopkop)

mitäs se synttärityttö?Torstai 24.11.2005 00:52

se oli ihan täpinöissä aamusta saakka että nouseeko kuume. petri on lupaillu yllätystä, pitäny mua jännityksessä kolme viikkoa, mut jos olis kuumetta ni ei tulis mitää. lievää uhkailua. siitähän mä tietty stressaan. töistäkin soitettiin ja ahisteltiin töihin ja lisäks piti käydä labrassa aamusella antaa verta, on muute hemmetin kipee käsitaive 'cos of 'em blood suckers! kaikesta tästä stressistä huolimatta, kuume ei noussu!

pikkasen jo luulin ettei mulle mitää yllätystä heru, nakit ja muussi oli jo valmistumassa (kunnon perusruokaa vaikka onkin...) kuitenkin näin synttärityttönä oisin toivonut hieman jotain tavallisuudesta poikkeavaa. tulihan se sieltä sitten, huomisia eväitä se petri vaan kokkas! käytiin syömässä zapatassa semmoset piffit et kyllä muuten maistui. suosittelen. niin ja sain suklaa-ohjekirjan ja haleja ja pusuja. petri tietää mistä mä tykkään <3

petri lähti peliin, mihin mä en ees saanu lähteä, enkä ois lähtenytkään, kellottamaan. on se sentään aika viilee paikka, sanan varsinaisessa merkityksessä. sen sijaan vietin tytön illan yksinäni ja katoin chikuleffan. siinähän se noin suurin piirtein. melkolailla hyvä päivä, ainakin siin yhes vaiheessa.

KIITOKSIA kaikille onnitelleille! ootte tehny mun päivästä paremman :)
hirveen paljon kävijöitä, jotain puoltoistasataa tänään, mut silti melko vähän kommentteja! on se väärin :) ihan niiku mä kirjottelisin joka päivä kaikille synttäritytöille ja -pojille... :)

petril on ymmärtääkseni viel yllätysässä hihassa lauantaille. toivon mukaan oon siin kuosis et se onnistuu!

ainiin ja viel yks juttu. tätä ei moni usko mut en oo ottanu laisinkaan kuvia tänään, enkä itse asiassa moneen päivään, ellei viikkoon! jospa laitan viime synttärinä otetun kuvan näytille. kuvittelette siihe vuoden verran enemmän ryppyjä. no ei, i'm in denial... tän sairastamisen jälkeen, yritin vähä laittaa ittee ihmisennäköseks ja mielestäni olin ihan ok näköinen, ellei jopa ihan nätti. petri ei kyl sanonu asiast mitää, mut semmonen se on...

alkaa vaikuttaa siltä, että oon kattonu liikaa niit tyttöjen hempeilyelokuvia sekä kirjoittanut liikaa. mut synttärit on vaan kerran vuodessa, joulu sentään joka vuosi.

mennen tullenSunnuntai 20.11.2005 19:04

parasta tässä viikonlopussa oli kun petri tuli kotiin, paitsi et se vaati ensin sen lähtemistä... ja se lähti taas... mut se oli parasta ku se tuli siin välissä :)
toinen erittäin kiva ja hyvä asia oli ku vanha kaveri soitti ja juteltiin pari tuntia... no eihän se mikää vanha oo - samanikäinen ku määkin! :D (plus puol vuotta)

se on mun synttärit kohta ovella, onks kaikilla lahjat jo hankittuna?
pyhpah, vitsit vitseinä :D

takas viltin alle sohvan pohjalle. riehkasin lauantaina kauppaan niin tuli uudestaan kuumetta. ens viikko vaikuttaa vahvalta! ei täs tältä erää muuta.

ps. mun tilinumero on...

heh.

nythän se myrkyn lykkäsKeskiviikko 16.11.2005 19:38

joo-o. kuumetta jo toista päivää. loppuviikko saikkuu. jotain positiivista sentäs. jospa menis lepäilemään. loikoilemaan. lepuuttamaan. lötköilemään. levyttämään. olemaan.

sitä sun tätäMaanantai 14.11.2005 21:51

käytiin eilen jaffalla kattoos suomi-ruotsi -matsia. se oli elämäni toka kerta siel. ihan mukavasti näkyi sieltä yläkatsomosta. ja ihme kyllä, suomi voitti! seurakin oli mitä mainiointa :) vaikka jaffa on verrattain lämmin halli niin tää mun kurkkukipeys vaa otti uutta puhtia sieltä :/ no kohtahan tähän alkaa tottua.. kaikki muutkin on kipeitä niin miksen minäkin.

tänään sen sijaan kävin pitkästä aikaa kummipojallani Pyryllä kylässä. aina niin söpönä ja ihanana naureskeli. ja muksi mua nenään ja veti mua hiuksista! petri on hyvin opettanu :)

ilta jatkuu kumman kaa ja täydellisten naisten kanssa ;)

move your assPerjantai 11.11.2005 16:30

tutustuin tällä viikolla uuteen ihmiseen. eilen sitten tuli puheeksi samanmoiset taustat ja liikuntamuodot. innostuttiin aikalailla ja toivottavasti innostus ei jää puheeseen, vaan saatais takapuoliamme jopa liikkeelle. vaikuttaa siin mieles lupaavalta, että molemmat tahtois samoja asioita ja ei oo muita harrastuksia tiellä. niiku petrillä. mun osa-aikatyön vuorot saattaa pikkasen antaa miettimistä, mut ehkäpä onnistuu silti!

tällanen hypetys ni sen tietää miten siin käy. johonkinhan se kaatuu kuiteski :/

toivotaan toivotaan