IRC-Galleria

sanah

sanah

En halua creepyjä pikkukakaroita meseeni!

^_________^Perjantai 30.11.2007 16:37

Oijoijjjj... <3<3<3 Postilaatikkoon kolahti 30/30-150 promo!
Olen haltioissani... kartuttelen kokoelmiani kokoajan lisää <3

älkäähän sitten ikinä langetko ebay.hinKeskiviikko 28.11.2007 10:46

perkele, kun sieltä ny tekee mieli tilata kaikkee... musta tuli kertaheitolla addikti :D

Mähän en koskaan oo ollu kusipää.Maanantai 26.11.2007 00:34

:D kyllä jämpti on näin!

Garbage - You Look So FineLauantai 24.11.2007 23:12You look so fine
I want to break your heart
And give you mine
You're taking me over

It's so insane
You've got me tethered and chained
I hear your name
And I'm falling over

I'm not like all the other girls
I can't take it like the other girls
I won't share it like the other girls
That you used to know

You look so fine

Knocked down
Cried out
Been down just to find out
I'm through living for you

I'm open wide
I want to take you home
We're wasting time
You're the only one for me

You look so fine
I'm like the desert tonight
Leave her behind
If you want to show me

I'm not like all the other girls
I won't take it like the other girls
I won't fake it like the other girls
That you used to know

You're taking me over
Over and over
I'm falling over
Over and over

Loving me one more time
Hide inside me tonight
Do what you want to do
Just pretend happy end
Let me know let it show)
Ending with letting go X3
Let's pretend happy end X4
perskeles tätä pitäis juhlia, saatana!!! Velatkin siis voi muuttua saataviksi :D:D


Tässä kuinka se toimii:
Avaa musiikkikirjastosi (iTunes, Winamp, Media Player, yms).
Laita se sekoitukselle ( Shuffle)
Paina Play.
Jokaiseen kysymykseen vastaa biisi joka soi.
Kun olet valmis siirry seuraavan kysymykseen ja klikkaa seuraava
Valmista?


Alkumusiikki: Apocalyptica - Ion

Herääminen: Tehosekotin - Syntynyt köyhänä

Rakastuminen: Nylon Beat - Rakastuin mä luuseriin (voi helvetti xD xD )

Taistelu: Bass Hunter - Tetris [hard trence remix]

Riitaantuminen: Snappi Das kleine Krokodil (muahahahahahahaha xD)

Sovinto: Cliche - Twilight

Salainen rakkaus: Klamydia - Narkkarirakkautta (mistä nää voi tietää nää mun randomit??? xD)

Elämä on okei: Marjorie - Korttitalo

Pettymys: Kummeli - Purista perseellä Normaalisti

Ajaminen: The Company ((??)) - Open your eyes (gaad mitä shaissee mulla on koneella)

Muistot: Garbage - Cherry lips

Iloinen tanssi: Stone Sour - 30/30-150

Unohtaminen: Tea - Tytöt tykkää (enkö mä jo kerran poistanu tän täältä??? onks tää joku virus???)

Pitkä yö yksin: Placebo - Broken Promise

Viimeinen taistelu: Pink - There You Go

Kuolemakohtaus: Amorphis - Towards And Against

Lopputekstit: Stella 100 km/h


Aika paskat leffamusiikit mun mielestä. En ny ihan menis kuitenkaa tätä leffaa kattoo, enkä soundtrackiä ostais... :b

[Ei aihetta]Perjantai 16.11.2007 12:45

http://birdloversonly.blogspot.com/2007/09/may-i-have-this-dance.html mun päivän pelastus! Nauroin itteni kipeeks! ja loppu oli aivan huippu!!!!

Vittu!!!!Torstai 15.11.2007 00:38

Oikein suoraansanottuna olen tässä tämän päivän aikana kasvattanut metrien ja kilometrien kokoista *yrpää otsaani ja kyntänyt sillä ympäri kaupunkia. Miettinyt, että minkä vitun takia sitä onkaan niin mukavaa, kun on niin ihania ystäviä jotka välittää ja ovat kiinnostuneita siitä että mitä mulle kuuluu!?


Onko se niin vaikeeta kuvitella että kaikki, mitä mullakin on ni oon saanu otsa hiessä ja selkä verillä tehä duunii sen eteen, että voin shoppailla tai ostella jotain????!!! Ei mullekkaan mikään lankee kuin Manulle illallinen! Mullakin on laskut, eikä mun vanhukset maksele mun menoja, vaikka mä nyt niiden nurkissa pyörinkin. Oonko mä jollakin tavalla velvollinen maksamaan kaverien ryyppäämisiä ja ruokkimisia?? Ja jostain kumman syystä on sellanen tunne et selän takana haukutaan: "Ku se saatana on syntyny kultalusikka suussa ja sillä on kaikki mitä se haluaa". Vittu luuletteko te perkeleet että mä Valiolla huvikseni käyn ja rääkkään itteeni epäsäännöllisillä työajoilla ja kärsin unettomista öistä tai sitten painajaisista!!!! Jostain kumman syystä ei ainakaan ole sellainen olo että olisin kauheesti saanut takaisin samalla mitalla. Eihän nyt taas puhuta siitä että ystävät jakaa... ((joo nyt ei taas puhuta siitä toisenlaisesta jakamisesta!!!))

Ja taas päästään lempiaiheeseen: Huomio! Jos mä sanon, että mulla on huonosti asiat, tulee joku toinen ja rupeaa itkemään, kuinka perseestä sen elämä on!!! Jokainen ihminen on yksilö, mutta ärsyttää ajatuskin siitä toisen pahanolon vähättelystä . Kun mä seisoskelen jakkaralla puun juurella hirttosilmukka kaulassa ja sanon, että muuta vaihtoehtoa ei ole, tulee joku toinen ja sanoo että "Eihän toi vielä mitään, mutta ajatteleppa kuinka huonosti mulla menee!!"

Sama kuin pyhimykset ensin eivät pidä yhteyttä, mutta sitten yhtäkkiä tulevat porukkaan ja ovat aivan kuin kaikki olisi samoin kuin ennenkin. Mä tajua sellaista... miks mun pitää venaa vanhoja kavereita, jotka on ensin löytäneet jotain muuta mielenkiintoisempaa seuraa ja sitten kun se seura rupeaa olemaan tylsää tai se jättää, on aika palata vanhan kunnon Jossun luokse! Ohhoh! Jo on paksua tekstiä eikö totta??? Mulle on turha tulla inisee tosiystävistä! Sitten vasta kuuntelen sitä kun ootte itse juosseet keskellä yötä etsimässä kännistä ämmää jos ukkoakin pusikoista ja eläny sydän sykkyrällä että tappaako joku itsensä tai lainaillu rahoja omistani, vaikka omat laskuni jää maksamatta! Oon valehdellukkin teidän puolesta ja ottanu niskoilleni paskaa ja jättänyt sanomatta siitä oon ollut yleisenä paskapussina joka hoitaa ne niinsanotut likaiset hommat ja ottaa syyt niskoilleen jos jotain harmia tapahtuu ja kaiken oon jostain kumman syystä joutunut korvaamaan yksin. Oon setviny riitoja ja monta bile iltaa pilannut sen takia, että saan kaverin paremmalle tuulelle KOSKA EN HALUA JÄTTÄÄ KETÄÄN YKSIN... vai voiko joku sanoa että olen jättänyt pulaan jossain asiassa??? Oon istunu tuntikausia kuuntelemassa ainoastaan teidän puheluitanne omaan laskuuni ja pistänyt teidän mielenterveytenne omani edelle! Joko huomaatte mistä mulla rupeaa mitta olemaan täysi???

Mä rupean olemaan kurkkuani myöten täynnä tota raha asiaakin siinä vertaa, että kirjotin siitä aijemminkin. On se jännä, kun minä lainaan rahaa jollekkin, niin sitä kestää ikuisuus, että sen saa takaisin -jos saa yleensä ollenkaan. Taas kun minä lainaan joltain rahaa, on laina maksettava jo melkein seuraavana päivänä takaisin! ja jos ei sitä ole niin hyvä ettei suoliakin viedä ja se pienikin kahden euron kolikko on revittävä vaikka perseestä!

Niin ja ne saaaaaatanan konserttiliput saa tästä lähtien jokainen vitun apina hankkia itse, niin ei huomaa senkin miten vaikeeta se on!! .... ja se on niin helvetin helppoa tehdä oharit, kun itse jää sormi suuhun lipun kanssa, josta pitäis saada omat rahat takaisin ja joku vielä käyttämään sen ettei tarvitse vieraalle paikkakunnalle yksin lähteä huuhailemaan. Uskokaa nyt ystävät rakkaat jo, että mikään ei ole ilmaista eikä mitään voi saada ilmaiseksi. Siitä aina joku maksaa hinnan halvan tai kovan.

Ja sitten vielä itketään että Voi kun sulla on mielenkiintoinen elämä!!! Kai siitä saatana saa mielenkiintoisen, kun jaksaa liikkua ja panostaa!!!! JA BTW SIIHENKIN ASIAAN TARVITAAN SITÄ RAHAA!!

Ja myöskin on seuraava mukava asia mainittava: Kun nyt laitan tämän näkyville, tulevat heti ihmiset seuraavana kyselemään että: "Enhän minä sinulle ole pahaa tehnyt???" En kirjoittanutkaan tätä purkaustani vaan pelkästään yhdestä ihmisestä vaan sekoitin monet ärsyttävät asiat ja ihmiset keskenään ja kirjoitin sen mukaan mitä tuli mieleen. Menisiköhän vihdoin joku asia perille ja toivonkin että ihmiset tunnistavat itsensä noista kohdista jotka kirjasin.
Palautettakin voi antaa mutta jokainen voisi mennä itseensä ja hieman tutkiskella että miksi mä puran itseäni näin???

Ja jos nyt joku otti sitten hernepuskaa isomman kasvin nenäänsä tai kunnollisen puun (joka oli tarkotus) Niin en ole yhtään pahoillani! pikemminkin syvimmät pahoitteluni etten saanut sanottua asioita pahemmin kun oli tarkotus!
Muahihihihihihi xD Erehdyksiä sattuu sanoi siili, kun juuriharjan päältä nousi!