IRC-Galleria

sanah

sanah

En halua creepyjä pikkukakaroita meseeni!

suhteita suhteita...Sunnuntai 12.04.2009 21:16

veikkaan että pitkänä tulee pysymäänkin sinkkuna [mörr]
-joshua- sanoo:
[mörr] no voihan se siitä pituudestakin johtua
-joshua- sanoo:
[haha]
johanna sanoo:
[haha]
johanna sanoo:
vittu [haha]
-joshua- sanoo:
[:reps:]
johanna sanoo:
pitkä mureli niin vaikee löytää pesukarjua [haha]


Taas on välähtäny xD

Ei jumalauta mikä kiertis :D Lauantai 14.03.2009 18:35

Kopioi tämä päiväkirjaasi 20 sekunnin sisällä muuten et saa pimppiä/pippeliä rakastamaltasi henkilöltä ja hän pettää sinua kolmen muun kanssa ja rosvo pöllii rahasi ja talosi räjähtää ja saat kokeista nelosen etkä pääse mihkää jatko opiskelemaa ja kaverisi jättävät sinut ja yksisarviset raiskaavat lemmikkisi ja tulee maalimanloppu ja JOKU MUU SYÖ AINOT JA VIIMEISET KEKSISI SAATANA.

Krapula2009 xDSunnuntai 25.01.2009 14:34

Juuri näin! \o/ kahden päivän örvellys ...eilen oli niin kova mummokuume, et olin jo satavarma että delaan siihen paikkaan. Siis järrrrjetön krapulijaana! Eikä oikein alkoholikaan eilen noussut päähän vaikka nassuttelin omatekoisia drinksuja ihan huolella :D Meilläpä olikin alkoholinyyttärit ja tehtiin kaikkia kivoja drinksuja ja shotteja :D UUUUDESTAAN!!! Karaokeakin piti laulaa, mutta se nyt vähän jäi ontumaan. Siinävaiheessa kun tekee mieli alkaa laulamaan, niin naapurit tykkää ihan hirrrrviästi <3
Kahden viikon päästä kuvilalle ja mönkkärillä ajelemaan + varmastikin sammun jonnekin hankeen sitten ... \o/ Ei vaan jaksa odottaa...
-Ensviikonloppu pidetään matalaa profiilia ja puurretaan duunissa niskalimassa la yö-aamu-tuplavuoroa! Jiiiiiiiipiii... x0

omistettu sannalle ja lakulle :DMaanantai 12.01.2009 10:46Kissojen ja koirien lääkintäohje:
I. Kuinka kissalle annetaan pilleri

Nosta kissa syliin ja pitele sitä vasemmalla käsivarrellasi kuin pitelisit lasta. Aseta oikea etusormi ja peukalo kissan suun molemmin puolin ja paina hellästi poskia samalla kuin pidät pilleriä oikeassa kädessä. Kun kissa avaa suunsa, pudota pilleri suuhun. Anna kissan sulkea suunsa ja nielaista.

Nosta pilleri lattialta ja kissa sohvan takaa. Pitele kissaa vasemmalla käsivarrellasi ja toista prosessi. Hae kissa makuuhuoneesta ja heitä pehmennyt pilleri pois.

Ota uusi pilleri pakkauksesta ja pitele kissaa vasemmalla käsivarrellasi ja pidä kiinni takajaloista lujasti vasemmalla kädelläsi. Pakota kissan leuat auki ja työnnä pilleri suun takaosaan oikealla etusormellasi. Pidä kissan suuta kiinni laskien samalla kymmeneen.

Poimi pilleri akvaariosta ja kissa vaatekaapin päältä. Huuda puoliso sisään pihalta.

Polvistu lattialle pitäen kissaa kiilattuna lujasti polviesi väliin pitäen kiinni etu- ja takakäpälistä. Älä välitä kissan matalasta mouruamisesta. Käske puolison pitää kiinni kissan päästä lujasti yhdellä kädellä, samalla kun tunget puista viivoitinta kissan suuhun. Liu'uta pilleri suuhun viivotinta pitkin ja hiero kissan kurkkua voimakkaasti.

Hae kissa verhotangolta ja ota uusi pilleri pakkauksesta. Pistä muistiin uuden viivoittimen osto ja verhojen korjaus. Lakaise rikkoutuneet koriste-esineet takasta ja laita ne syrjään myöhempää liimausta varten.

Kääri kissa isoon pyyhkeeseen ja pyydä puolisoasi makaamaan kissan päällä niin, että sen pää juuri ja juuri näkyy puolison kainalon alta. Pistä pilleri mehupillin päähän, pakota kissan suu auki lyijykynällä ja puhalla mehupilliin.

Varmista lääkepaketista, ettei pilleri ole vaarallinen ihmiselle. Juo lasi vettä, että saat maun pois suustasi. Laita laastari puolison käsivarteen ja pese veri pois matosta kylmällä vedellä ja saippualla. Hae kissa naapurin halkoliiteristä.

Ota uusi pilleri. Laita kissa kaappiin ja sulje ovet kaulan kohdalta niin että pää jää näkyviin. Pakota suu auki jälkiruokalusikalla. Ammu pilleri kissan kurkkuun kumirenksulla.

Hae ruuvimeisseli työkalupakista ja kiinnitä ovi takaisin saranoilleen. Laita kylmäkompressi poskellesi ja tarkista rokotuskortistasi viimeisen jäykkäkouristusrokotuksen päivämäärä. Heitä T-paita roskiin ja hae toinen paita makuuhuoneesta. Soita palokunta hakemaan kissa puusta tien toiselta puolelta. Pyydä anteeksi naapurilta, joka törmäsi aitaan väistäessään kissaa.

Ota viimeinen pilleri paketista. Sido kissan etu- ja takakäpälät yhteen puutarhalangalla ja sido se kiinni ruokapöydän jalkaan. Etsi paksut näppylähanskat vajasta. Pakota kissan suu auki pienellä jakoavaimella.

Työnnä pilleri suuhun ja iso fileepihvinpala perään. Pidä päätä pystyasennossa ja kaada puoli litraa vettä kurkkuun jotta pilleri huuhtoutuu alas.

Pyydä puolisoa viemään sinut ensiapuun ja istu rauhallisesti hiljaa kun tohtori tikkaa sormesi ja käsivartesi sekä poistaa pillerin jämät oikeasta silmästäsi. Poikkea matkalla huonekalukauppaan ostamaan uusi pöytä.

Soita eläinlääkärille ja pyydä kotikäyntiä.

II. Kuinka koiralle annetaan pilleri

1. Kiedo pilleri pekoniin.
2. Se siitä.

[Ei aihetta]Tiistai 06.01.2009 19:15

Suudelma vatsaan = "Haluan seksiä kanssasi''
Suudelma otsalle = "Olet ikuisesti minun"
Suudelma korvaan ="Olen kiimainen"
Suudelma poskelle = "Olemme kavereita"
Suudelma käteen = "Palvon sinua"
Suudelma kaulalle = "Me kuulumme yhteen"
Suudelma olkapäälle = "Haluan sinut"
Suudelma huulille = "Rakastan sinua" tai "Haluan sinut"
Pitää kädestä = "Voimme oppia rakastamaan toisiamme"

Läppäistä perseelle = "Tuo on minun"
Leikkiä korvan kanssa = "En voi elää ilman sinua"
Pidellä tiukasti = "Älä päästä irti"
Katsoa silmiin = "Älä päästä irti"
Leikkiä hiuksilla = "Sano että rakastat minua"
Kädet lantioilla ="Rakastan liikaa päästääkseni irti"
Nauraa vaikka suutelee = "Olen täysin rento kanssasi"

Neuvo -
Älä kysy suudelmaa, vaan tee itse.
Jos ajattelit jotakuta samaan aikaa kun luit tätä,
Olet varmasti rakastunut.

Koskaan ei saa olla liian rakastunut, jos rakas katoaa elämästä häntä ei voi unohtaa.
Jos et kopio tätä päiväkirjaasi minuutin sisällä, se jota ajattelit lukiessasi tätä unohtaa sinuttaas olin liian utelijas niin sain uuden kopioitavan.

[Ei aihetta]Maanantai 05.01.2009 13:20

Pitäis vissiin tehä joku closecall tän alkuvuoden huipennukseksi. Ihan paskaa kaikki ja koko loma meni persiilleen. On oikeesti jo sellanen fiilis, et vois heittää tumput tiskiin ja vetästä ranteet auki muovilusikalla...

Nooh hypätäämpä hauskempiin aiheisiin: Tämä uusi lemmikkisillini Kusti-poika ei kainostele nukkumapaikkojensa kanssa vaan nukkuu tyylikkäästi (vessa)hiekkalaatikossaan :D Hän kuulostaa suuttuessaan vedenkeittimeltä ja on aivan järjettömän utelias yksilö ^^ Suloinen poika ja pistetään sitten lisää kuvaa, kun olemme päässeet poseeraamis asteelle.

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.12.2008 21:21

James nukutettiin ikiuneen n.17:00
Ja lähetti vielä viimeiset terveiset: Tuff-tuff.

(tämä kuva on otettu viime yönä)

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.12.2008 06:38

Kun yössä yksin vaeltaa,
voi kaltaisensa kohdata
ja hetken tie
on kevyt kaksin kulkea.

Ei etäisyys, ei vuodetkaan,
ei mikään meitä erota.
Kun hetken vain
sut pitää saan ja unohtaa...

[Ei aihetta]Tiistai 30.12.2008 07:19

Hereillä kun ei vaan saa unta. Näin painajaista ja sitten heräsin. Oli pakko käydä koputtamassa piikkimiehen kattoa ja kuunnella TuFF-TuFF-Tuff--vastaus ja varmistaa vielä, että elossa ollaan.
Tää epävarmuudessa eläminen on perseestä. Enkä oikein Jamesista osaa sanoa vielä, onko mikään auttanut. Ainakin itsellä on niin jumalattoman paha olla, ja oon itkeä tillittänyt ämpärikaupalla.
Tänään pitäisi lähteä helsinkiin ja mennä illalla tavastialle. -Ei oo oikein fiilistä. Tästä tulee varmaan surkein uusvuos koskaan!!!

[Ei aihetta]Maanantai 29.12.2008 20:13

Ei ole James kunnossa :/ Ei ole syönyt 3päivään mitään.
Käytiin eläinlääkärissä ja pari päivää ja saa tietää selviääkö se hengissä vai joutuuko lopettamaan. Lääkäri päili Wobbly Hedgehog Syndrome.a (WHS) ja korva oli tulehtunut (siis tämä josta puuttuu se palanen) Eipä antanut kauheasti toivoa =´(
Antibioottikuurin ja tehoruokaa. Täällä sitä evästetään ruiskulla pakkoruokintamuodossa...
Ja toivotaan ja rukoillaan että antibiootit auttaa ja poju alkaisi taas syömään.
-Että ihmettä odotellessa. Ei tullu sitten kovin hyvää uuttavuotta.