IRC-Galleria

Käbis tervehtiiPerjantai 28.04.2006 17:13

Kaksi ja puoli viikkoa näyttäisi olevan vierähtänyt viime tilannekatsauksestani, siispä lienee ajankohtaista kirjoittaa taas.

Koenumeroista jotain pähkäilin viimetteeksi ja ihan hyvät numerothan sieltä sitten tuli sentään. Kasia ysiä ja kymppiä, ei kehtoo valittaa vaikka eräs numero jäikin näivertämään takaraivoon ikävästi. Voihan sitä korottaa jos joskus ehtii ja jaksaa nähdä sen vaivan.

Viimeinen jakso on lähtenyt nopeasti liikkeelle, kiitos kivojen kurssien. Kuten jo viimeksi mainitsin, vaihdoin liikunnan valokuvauskurssiin enkä ole katunut kyllä hetkeäkään. Eilen jaoin kyseisen ilon naapurienkin kanssa kun pääsin viimein suorittamaan filmikamerakuvausta pihallemme, aiheena luontokuva. Pyllistelin kukkapenkissä viitisentoista minuuttia koittaen saada oikein valotettua, tarkennettua ja rajattua kuvaa. Vasta seitsemän kuvaa otettuani sain tietää sekoittaneeni suljinaukon ja valotusajan luvut keskenään. :F 70 more pictures to go, ehtii tässä vielä onnistuakin. Viimeisin ideani on mennä Vapun aattona Kaivopuistoon kuvaamaan oksennuksissaan konttaavia nuoria - tämä voisi edustaa tehtävää nro. 9: "Yhteiskuntakriittinen kuva tai kuvasarja". :D

Ei tässä jaksa enempää menneitä viikkoja vatvoa. Arskan otto pihalla olis aika asiallista nyt. Sufekin maistus ja jäätelö - jälkimmäistä oli koulussa tarjollakin mutta enpäs käynyt edes syömässä.

Pitäs jotenkin saada jummarrettua että viikonloppu alkoi jo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.