IRC-Galleria

Jalat tulessaTorstai 29.06.2006 22:40

Puuh kyllä ramasee.. Viime yön unet jäivät luvattoman lyhyiksi: ehdin nukkua vain viitisen tuntia kunnes sain tekstiviestin ja heräsin. Sitten olikin jo noustava jos mieli ehtiä päivän rientoihin.

Päivä on tähän asti ollut kaikessa yksinkertaisuudessaan MAHTAVA. En tiedä kuinka sen paremmin sanoisin. Kun jotain tärkeää on puuttunut pitkän aikaa ja siitä saa viimein taas nauttia, tulee niin hyvä olo ettei sitä meinaa edes tajuta. Ja vasta jälkeenpäin sitä rupeaa miettimään miten on edes pärjännyt ilman..

Kaiken kaupungilla riepottelun jälkeen tekisi mieli mennä vielä pyöräilemään, väsymyksestä viis. Miestä ei idea kuitenkaan houkuta tällä kertaa, joten yksin se on kai lähdettävä. Tänä iltana saan ainakin unen päästä kiinni ajoissa, ja ehkäpä siten päivärytminkin ainakin hetkeksi kondikseen.

Ja huuuomenna. Elokuviin olisi tarkoitus (taas) Teemun kanssa mennä: tällä kertaa vuorossa M:I III. Epäilen suuresti mahdanko tuosta mitään tajuta kun en ole aikaisempiakaan nähnyt, mutta koska Teemu niin kiltisti katsoi tiistaina kanssani X-Men 3:n, lienee tämä ihan käypä juttu. :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.