IRC-Galleria

Olipae kerran viikonvaihdeTiistai 15.11.2005 02:49

Tulipa sitten heitettyä viihdevaihde päälle perjantaina :D Koulupäivä meni jotenki kumman nopeesti vaikka oli pisin päivä koko viikolla. Havaitsin kuvistunnilla jonkinsortin hyvänolon tunnetta, jota en muista montaakaan kerraa koulussa kokeneeni :O Iltapäivällä ehdin sopivasti vittuuntua kotona talon vanhemmistoon ennenku sitten suuntasin äidin luo. Siellä sihte suurinpiirtein samantien nukkumaan.

Uimareissu lauantain osalta peruuntu pitkäksi venähtäneiden yöunien johdosta, mutta meninpä Lauralle onneks silti :) Oli laadukkaat webcam ja mesesessiot taas läpi yön ja pääsin nukkumaan vasta puol neljältä :D Ei ehkä HIEMAN ollu xX-tunnelma aamulla puol kymmenen aikaan kun velvollisuus (eli Terveys & Kauneus -messut) kutsui nousemaan.

Messuilla oli iha überiä yllättäen, elämäni ensimmäiset messut ja meni aika nappiin :o Yhtäkään kojua en kaatanu. Ja näin julkimonkin jopa, Huuman "Loren" \o/ (Hki <3) Kierrettiin Annin kanssa kaikki maistiaiskojuset kahteen kertaan ja ostettiin liikaa kaikkea mahdollista. Ittelläni tarttui mukaan t-paita ("Poljen vaikka paikallani. Pieni päätös päivässä."), syöpäjärjestön pinssejä, Lastenklinikoiden Kummien joulukalenteri, pitkään ostoslistalla keikkunutta vihreää teetä ja Annille synttärilahjaksi (olivat viime maaliskuussa) ehana vyö. Ittelleni olisin varmaan ostanu ellei olis ollu enemmän Annin tyylinen :D Iha himo ja toivottavasti se sitä käyttääpi.

Kotona sitten odotti viihtyisät isänpäiväantimet, eli ruokatuokio ja kahvittelut kera isosiskon ja -veljen. En osallistunut kuin jälkimmäiselle Ah Niin Ihanan tunnelman vuoksi :/ Ja vituttipa muutenkin kun meillä ei näköjään osata toisten yksityisyyttä kunniottaa: Joku oli käyny mun huoneessa poissaollessani vaikka tarkotuksella lukitsin oven lähtiessäni :S Eddä näi.

Nyt sitten jos kävis nukkumaan ja aamulla hajoais siihen faktaan, etten millään kerkeä kirjottaa niitä kahta ainetta ja 15 päiväkirjamerkintää, noutaa passia ja leipoa myyjäisiin, sekä käydä opistolla maksamassa capoeiraa, vierailla Keravalla ennen perjantaita ja varata kampaaja-aikaa tämän viikon kuluessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.