IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

:xMaanantai 28.01.2008 19:42

Onko elämää IRC-Gallerian keski-iän ylittymisen jälkeen?

Nätti päivä oli tänäänSunnuntai 27.01.2008 21:00

Kunnon mania iski kun aurinko päätti näyttäytyä kerrankin useamman tunnin ajan samana päivänä. Käytiin Teemun kanssa tunnin kävelyllä, sain psykaa tehtyä ja vähän siivottuakin. Oli kyllä erittäin jees kylpeä auringossa pitkästä aikaa! ^__^ Ja sopivan kipakka pakkanen siihen päälle niin ai ai.

Mikä EI ollut ihan niin jees oli huomata Prisman pihassa (bussimatkan päässä) ettei se olekaan auki sunnuntaisin. Tässä vaiheessa myös mielipiteeni "sopivan kipakasta pakkasesta" vaihtui.

Huomenna risteilylleTorstai 17.01.2008 20:47

Abiristeily on jo lähes käsin kosketeltavissa. Tiiaakin näen pitkästä aikaa, whee :>

Huomenna pitää:
- pakata
- nostaa & vaihtaa rahaa
- löytää jostain vaatteita, joissa kehtaa esiintyä ihmisten ilmoilla :F
- ottaa selvää, ehdinkö kuvistunneille
- vielä Kelaan se prkleen kirjekuori, jonka olen yrittänyt toimittaa toimistoon jo neljänä päivänä
- olla ajoissa terminaalissa

Hyvin ehtii .. ?

Toivottavasti laiva ei keinu kamalasti. Tähän asti on aina keinutellut vielä 2 vuorokautta risteilyn jälkeenkin.

#&%@£ !!Torstai 10.01.2008 18:02

Voi ..kele mikä olo, yrjöön justiinsa!

PS. Näin tiistaina ketun. Jolkotti aran näkösenä vastaan koulumatkalla. Miksköhän sen häntä oli melkeen karvaton?

Koulu on taasMaanantai 07.01.2008 18:42

Tänään oli määrä tehdä paluu edellämainittuun laitokseen. Tuntuipa tuskallisen pitkältä matikan kaksoistunti!

Kuviksen uusi tehtävä vaikuttaa kivalta: aiheena uudenvuodenlupaus ja tekniikkana käytetään sitä samaa jolla ala-asteella tavattiin piirtää ilotulituksia. Eli ensin väritetään paperi ja vedetään mustalla öljyliidulla päälle. Sen jälkeen raaputellaan kuvioita. Työssä saa käyttää myös kollaasitekniikkaa apuna. Jos työ onnistuu, voisin laittaa sen tänne jopa näytille (mutta ei nyt odoteta liikoja!). Edellisen kuvisaikaansaannoksen lisäämisestä on jo luvattoman kauan aikaa.

Kävin kaupungilla lataamassa bussikortille kautta ja poikkesin samalla erääseen kauppaan ostamaan manikyyritarvikkeita - nyt pidän turhamaisuustunnin. :>

Olé!

PS. Olipa kylmä ilma, eikä lapasiakaan mukana! Kiva että viimeinkin satoi lunta joka ei samantien sula pois.

Fysiikan lakejaSunnuntai 06.01.2008 06:32

Jokainen meistä on varmaan joskus päässyt todistamaan sitä inhaa tapahtumaa, kun suihkussa seistessä suihkuverho pyrkii lähentelemään ja liimaantumaan iholle. Itselleni kävi ensimmäistä kertaa tässä talossa näin tässä ihan hiljan. Huomasin suihkuverhon "kiskon" päälle epätasaisesti roikkumaan jätetyn pyyhkeen ja ymmärsin, että verhon lähestymisen täytyy johtua siitä. Kurkotin pyyhettä kohti sitä hieman kiskaistakseni ja ennätinkin hieman nykäistä siitä, kun puolet suihkuverhosta putosi alas! :0

Tästä opimme, että joihinkin asioihin ei vaan kannata puuttua. :F

Kävin eilen lauantaina Ninan kanssa kaakaolla. Oloni ei ole pitkään aikaan ollut yhtä edustava, kuin silloin kun jonotin Stockan Robertsilla Etolan heinäpaalin kokoisen pinta-alan peittävä muovikassi kädessäni.. Sisältökään ei ollut kovin katseen kestävä: neljä ämpäriä ja viisi metriä puutarhaletkua. xD Vieressä istuva mies kuunteli varsin oudoksuvan näköisenä juttujani, mitä en kyllä ihmettele; enhän ollut nukkunut koko yönä silmällistäkään.

Akvaario saatiin viimein roudattua tänne kämpille. Toinen odottaa vielä noutajaansa. Pitäisi ottaa noista mitat ja laittaa myyntiin.

TYLSÄÄKeskiviikko 02.01.2008 12:45

Kaikki maalaustarvicceet on kadonnu jonnekin.. Ja paperit, joille oli tarkoitus tehdä kuviksen kurssin töitä, altistuivat rypistymiselle eli ovat nyt palautuskelvottomia. Kamalasti tekis mieli tehä vaikka mitä, mutten jaksa etsiä tavaroita joita tarvitsen tehdäkseni jotain.

Psykaa varmaan tulee kohta pakerrettua, mutta sitä lukuunottamatta lusmuan taas minkä kerkeän. Tulis se mies edes töistä pian niin päästäis katteja pällistelemään.

Kyttäsin äsken ovisilmästä noin 10 minuuttia josko postinkantaja tois kirjeitä mulle, kun kuulin ryminää rappukäytävästä. Ja mietin kuinka mun tulis seistä oven takana kun se posti kolahtaa luukusta, jos en halua että henkilö oven toisella puolella näkee mun varpaani. NIIN TYLSÄÄ MULLA ON!! >.<

Pelastakaa joku, viekää vaikka kahville.

Yhyy kouluun ;(Maanantai 29.10.2007 11:40

Haluun .. ei vaan TARVITSEN(!) skannerin. Sekä luonnoskirjan ja paremman tussin. En muistakaan mitä muuta tähän piti kirjoittaa.

PS. Fiksasin tänään otsista, olis kiva jos joku kommais sitä vähä ::D

Infected Mushroom @ Studio, ai ai!Lauantai 06.10.2007 06:05

Tästä ei kyllä keikka enää paljoa parane. Mieletöntä settiä koko parituntinen, koko ajan teki mieli pomppia korkeemmalle ja korkeemmalle :D Jumalauta miten kipeet jalat oli hypetyksen jälkeen! Korvat soi, mutta en kyllä vaihtais.

Huomenna laivalle.

Aaaa..Lauantai 29.09.2007 13:49

Jännittää!
« Uudemmat -