IRC-Galleria

Jos no ehkä sitkuMaanantai 30.04.2007 04:57

Jos nyt menisin nukkumaan ja tukehtuisin omaan RÄKÄäni niin mitäs sitten?

Söin liikaa ja nyt turvottaaSunnuntai 29.04.2007 02:30

Salikorttikin taitaa umpeutua ensi viikolla.

Ja aaaa unohdin kattoa Frasierin :<

Ihminen puhuu sekavia kun on tissit mielessäKeskiviikko 25.04.2007 02:14

Buusteri kävi YNKissä, ölöl.

Kuvistunnilla piirtelimme ½-5 minuutin kuvia elävästä mallista. Puolen minuutin kuvat lähinnä naurattivat, hyvä kun ehti kaikkia raajoja hahmotella edes.

Salilla en käynyt, prklö, sensijaan heitin lyhyen hölkän. Päiväunet ovat kohtalokkaita, sanokaa minun sanoneen.

Taisin viimeinkin löytää maalaustelineen itselleni!

Oon koukussa Kyösti Pöystiin.

Das ist gut! C'est fantastique! Hit me!Maanantai 23.04.2007 01:32

Tänään oli tarkoitus käydä Vallilan kirpparilla mutta en herännyt tarpeeksi ajoissa jotta lähteminen olisi ollut mielekästä. Pitkään nukkuminen on kuitenkin ihaninta eli eipä tuo haittaa. Tuleehan noita viikonloppuja.

Työstin uskonnon itsenäisiä tehtäviä ja sainkin ne ihan hyvälle alulle. Pyykkäsin, kävin salilla polkemassa, makoilin misen kainalossa ja safkasin. Matikan läksyt ehdin tehdä jo tunnilla, joten voin vätystellä koko loppuillan :>

Alkaa jo palaa käämit tuohon kyynärvarren turvotukseen (sai alkunsa verikokeesta), sillä en ole nyt moneen päivään uskaltanut käsiä treenata ettei se ärsyynny siitä vielä pahemmin. Mustelmatkin senkun laajenevat. On se varmaan käytävä tuota varmuuden vuoksi näyttämässä kun joka suunnalta kehotetaan. :| Toivottavasti en nyt neulasta saanut HIViä ainakaan, se mahtaisi olla perseestä.

Kissa ulisee mouruaa maukuu eteisessä. Se tahtoo ulos. Sillä on saletisti joku nainen.

Myydään 10 pientä inkkariaTorstai 19.04.2007 14:49

Pojat ja tytöt alkavat olla jo niin isoja että niille voisi etsiä uuden kodin. Valloittavia otuksia kun ovat niin höppänän näkösiä ja kovistelevat toisilleen x) Otin niistä tuossa pari päivää sitten uusia kuviakin mutta melko punasia tuli, saapi nähdä kehtaako niitä laittaa näytille.

Kävin tänään verikokeissa jonne koululääkäri laittoi lähetteen. "Isot ja komeani" ovat kuulemma syvällä piilossa eikä ensimmäinen hoitajatäti sen vuoksi löytänyt suonta kahdella tökkäyksellä. Sitten haettiin toinen täti ja kolmannella piikityksellä onnisti. Kokonaiset seitsemän putkea sitä verta sitten otettiin, melko paljon siis. Näytän varsin terveeltä nuorelta kun kyynärvarret ovat täynnä pistojälkiä. :D Ja toiseen käteen nousi älytön turvotus, toivottavasti tämä on normaalia 8|

Kohta on taas viikonloppu. Viikko on ollut varsin onnistunut tähän asti, ihan ilahduttaa että joskus kaikkien ihmisten asenne on kohdallaan. Opettajat, sairaalan tädit, kuntosalin asiakasneuvoja, kaupan kassaneiti - kaikki ovat hymyilleet ja olleet ystävällisiä <:

Joo, on se riippuvuus :|Keskiviikko 18.04.2007 10:47

Kävin taas aamusalilla. 20min pyörää ja 15min muuta - pikanen visiitti mutta piristi kyllä kummasti.

Toivottavasti hyvin alkanut päivä ei tiedä paskaa niskaan loppupäivänä. Tänään olisi taas liikuntaa enkä ylläri pylläri pääse tunnille, kiitos koululääkäriajan :( Ja kyseessä on jo toinen aika jonka sain joten ei kehtaa enää perua. Jokohan olen pudonnut kurssilta.. Täytynee hieman neuvotella kyseisen opettajan kanssa.

Ai että muuten sapettaa etten ostanut the Arkin keikkalippuja silloin kun niitä vielä oli jäljellä vaikka hur ja mycket! Tänään olisi pompittu all night long.

Täytyy järjestää korvaavaa toimintaa misen kainalossa, on se kyllä mukavaa sekin ^^ <3

EndorfiiniriippuvuusTiistai 17.04.2007 00:01

Alkupäivä oli aika arsesta, ei muistella sitä, mutta äskönen treeni oli niiin nannaa. Monihan siellä taas pällisteli punaista hikeä valuvaa naamaani niinkuin eivät olisi ennen kuntoilevaa naista nähneet, mutta minäkös siitä viis veisasin, sillä musa oli hyvää ja jaksoin paremmin kuin tähän asti ikinä.

Ja mies toi ruusuja tänään, ja jätskin ^^

Päivä selvästi parani loppua kohden, sillä sain myös erään koulutehtävän palautettua. Überziiztii. Mikä ihmeellisintä: kyseistä englannin esseetä ei tarvinnut nussutella kovinkaan kauaa jotta se kelpasi myös itselleni.

Suihku, mättöä huiviin, pari jaksoa Housea ja pää tyynyyn.

JormaSunnuntai 15.04.2007 01:23

Tänään tapahtui jotakin yliluonnollista: kävin heti herättyäni kuntosalilla, lol. Sää oli aivan ilmiömäinen joten otin fillarin dösän sijaan.

Ja muistin kello 16:30 että tarvitsen maanantaiksi matikan- ja enkunkirjan. Vaikka tapaus oli aika Viime Tippa (TM) niin ehdimme silti misen kanssa kirjakauppaan ennen sulkemista.

tä.Tiistai 10.04.2007 04:57

Miten tänään on jo tiistai :0

Ei jumalauta Seppo!Tiistai 10.04.2007 04:55

Aamulla olis liikuntaa. 8( Onneks edes lyhyt päivä.

Just tulin kotiin vasta vihta <flip>.