IRC-Galleria

sande83

sande83

life is life...

Äitienpäivä <3Sunnuntai 11.05.2008 11:58

Äitienpäivän kunniaksi:

-Harvoihin sanoihin sisältyy yhtäpaljon syvää tunnetta ja merkitystä kuin sanaan "äitiys". Se luo mielikuvan turvallisuudesta,ravinnosta,suojelevista käsivarsista.
Se ei sulje piiriinsä vain ihmisiä vaan myös eläinkunnan. Tiikerinaaras puolustaa raivokkaasti pentujaan,kanaemo vahtii herkeämättä poikasiaan ja kokoaa heidät siipiensä suojaan myrskyltä.
Se todistaa elämän aivan ensi alusta munassa tai kohdussa seka hoivasta sitä seuraavissa elämän kriittisimmissä vaiheissa.

-Äidin mielestä lapset ovat kuin ideat;mitkään eivät ole niin suurenmoisia kuin omat. :)

-Sinä olet äitisi peili,ja sinä tuot hänen mieleensä hänen kukoistuksen kevään.

-Minusta on suurenmoista olla äiti.Tiedostan kaiken entistä paremmin.Asiat koskettavat minua syvemmin.Nykyään elämässäni tuntuu olevan kaikkea enemmän: enemmän rakkautta,enemmän taikaa ja enemmän energiaa.

-Me viemme maailmaa eteenpäin ja me luomme sen...Jokaisen suurmiehen takana on ollut yksi ihminen... se suurenmoinen äiti!-tämä ei lieni olevan edes liioittelua.

-Sanotaan että mies on mahtava,hänelle kuuluu maan ja meren herruus,hän käyttää mahdin valtikkaa,on heikompiensa valtias.
Mutta suurempi ja vahvempi voima on syössyt miehen valtaistuimeltaan,sillä käsi joka keinuttaa kehtoa on sama käsi joka hallitsee maailmaa.

-se joka kuvittelee äidinrakkautta lempeäksi kuin kehräävä kissa,ei ole nähnyt pentujaan puolustavaa emoa.

Oikein hyvää äitienpäivää kaikille ihanille äideillä ja niille joille sana: äiti, merkitsee jotain. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.