IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 18.12.2007 00:06

Viikon eka työpäivä takana ja oli hiukka väsyttävä rankan viikonlopun jälkeen. Meni vähän pitkäks,ensin perjantaina oltiin tuvassa pienes naisellisessa,ollaan kuulemma puolkahen aikaa soitettu meijän duunikaverille ja sen tyttöystävä ei ollut meistä hirveesti tykännyt<virne>.


Lauantai aamuna oli hiukka huono-olo ja meinas kolmas mies tulla kylään,mut sain taisteltua vastaan että ei tullut, pakko oli ottaa yks parantava ja kyllä helpotti oloa, kuudelta käytiin saunassa ja syötiin,illalla mentiin yllättäen tupaan,Länkkäriin mentiin kattoo kaverin esitystä,mut totesin että olin liian vanha sinne ja lähettiin takas tupaan,pilkkuun asti jaksoin istua,tosin ei kyl uponnut samanlailla kun perjantaina.

Sunnuntaina puolenpäivän jälkeen kotiin potee pahaa oloa ja neljältä sain mukavan tekstiviestin et eräs tulee käymään ja kyllä paha-olo lähti<puna>.
Nyt on pakko alkaa rauhottumaan kun muuten alkaa mennä vähän liian kovaa<virne>.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.