IRC-Galleria

Lauantai :)Lauantai 29.11.2008 23:27

nukuin viime yönä ainaki 12 tuntii :D energiaa riittää siis. oon ainoastaan ollu koneel tänään ja muistellu menneitä. katellu vanhoi valokuvii jostai tirilän ajalta ja kuunnellu musaa :) sit löysin ihanii korui mitä en ees muistanu miul olevan, ku pengoin miun tavaroita. :D
mut joo. nyt oon just Sinin kanssa pitkäst aikaa :) Sini on meil yötä jeejee. oon ilonen <3 ihanaa tajuta kuinka ystävyys pysyy, vaikka kaikki muuttuu. kiitos Sini <3

ja Sinillä välähtää taas :D

Sini: mie en tykkää hevosista. mie haluisin silti ratsastaa, koska miust ratsastaminen on niin kivan tuntusta, mut mie haluisin ratsastaa ilman hevosta.

repesin :D

KEKSIKÄÄ MIULE TEKEMISTÄ! Perjantai 28.11.2008 20:27

..ihan tylsä perjantai-ilta.

tänää oli matikan ja äikän kokeet. äikästä luokan paras numero ja matikast todennäkösesti uusintaan. meni vähän pöydän alle se koe :D mut ei se mitäänn. ei kaikessa voi olla hyvä. Nii ja sit meil oli keilausta liikas, se oli oikeest ihan hauskaa :D vaik hävisin kyl siinäki.
oli kyl tosi kiva päivä :) käväsin Miikaaki moikkaamassa, ku hää makaa kotona kuumeessa. :< möks. parane pian kulta<3
äää äää äääääääää. nyt vaa jumitan koneella, enkä keksi mitää järellistä tekemistä. snif.

oli aivan loistava päivä. olin pitkäst aikaa ilosempi ko ilone . :D hehheee. treenien jälkee kyl rupes vituttaa, ko alko vissii vähä väsymys jo painaa. anteeks Miika et kiukuttelin siulle <3 pitäs nukkuu vissii vähän enemmä joskus, ni jaksas paremmin. heheee, koristeltii tänää koulus pipareita ja se miu sokerimassan käyttö meni vähän yli. :D tein sellasen ehkä 2cm paksusen kerroksen siihen piparin päälle. oli ehkä pikkasen turhan makeeta. sit olinki muutaman tunnin sen jälkee ihan hihihiHYSTEERINEN. sokeri nous päähä :D kjeh. mut joo.. AINIII, huomenna äikän ja matikan kokeet. PASKA! mie en oikeest osaa matikkaa yhtää. (ja toki oon muuten lukenu koko päivän nenä kii kirjas). mut ääh, ei mahda mitää.
voisin täst lähtee vaik suihkuu ja sit nukkuu. öitä<3
JESS! pääsin hygieniapassikokeen läpi ! :D oon NIIIN pro. saatiin tänään luokanvalvojalt suklaataki siit hyväst :D namnam. veikkasin vissii vaa puolet. mut pääasia et pääsin ekal kerral läpi, eikä tarvinnu uusii, vaik olin ihan varma että joutusin. mut jejee. tänäänn oli muutenki iha hyvä päivä. treenit meni kerranki hyvin :D mie jopa nauroin taas vaihteeks melkei itteni hengiltä :D hehee. mut joo eip muuta, voisin mennä tänää ihmistenaikoihi nukkuu. lähen nyt suihkuunn ja sillee. heipsan<3

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.11.2008 22:48

On vannottu johkin tuonne tähtitaivaalle,
että laivamme jatkaa matkaa pitkin rakkautemme taipalet.
Kaipaa mä aikaa en, joka jäänyt taakseni.
Kaiva en polkua, jota joskus astelin.
Vaan nyt on hyvä olla, kun sä kanssain kuljet,
ku saan pitää susta kii ja yhtäaikaa silmät sulkee.
Nukahtaa sun viereesi ja nähä kaunist unta susta. <3

Guns N' Roses - Don't Cry Perjantai 21.11.2008 01:05

Talk to me softly
There's something in your eyes
Don't hang your head in sorrow
And please don't cry
I know how you feel inside I've
I've been there before
Somethin's changin' inside you
And don't you know

Don't you cry tonight
I still love you baby
Don't you cry tonight
Don't you cry tonight
There's a heaven above you baby
And don't you cry tonight

Give me a whisper
And give me a sigh
Give me a kiss before you
tell me goodbye
Don't you take it so hard now
And please don't take it so bad
I'll still be thinkin' of you
And the times we had...baby

And don't you cry tonight
Don't you cry tonight
Don't you cry tonight
There's a heaven above you baby
And don't you cry tonight

And please remember that I never lied
And please remember
how I felt inside now honey
You gotta make it your own way
But you'll be alright now sugar
You'll feel better tomorrow
Come the morning light now baby

And don't you cry tonight
And don't you cry tonight
And don't you cry tonight
There's a heaven above you baby
And don't you cry
Don't you ever cry
Don't you cry tonight
Baby maybe someday
Don't you cry
Don't you ever cry
Don't you cry
Tonight <3

en voi syödä : <Torstai 20.11.2008 01:57

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.11.2008 21:02

R.I.P Donna <3

pieni ystävä on nyt poissa.
melkein 17vuotta osana miun elämää.

YSTÄVILLE !Keskiviikko 19.11.2008 17:52

Lue koko tämä kertomus aina viimeiseen lauseeseen asti. (Tärkeintä onkin lukea viimeinen lause!)

Olipa kerran pahantuulinen pikkupoika.
Hänen isänsä antoi hänelle pussillisen nauloja ja sanoi, että joka kerran kun hän menetti malttinsa, hänen tuli vasaroida yksi naula aidan takaosaan.
Ensimmäisen päivän naulasaalis oli 37 naulaa.
Muutamien viikkojen aikana poika oppi hillitsemään kiukkuaan ja päivittäin naulojen lukumäärä yhä pieneni.
Hän huomasi, että oli helpompaa hillitä itsensä kuin takoa nauloja aitaan.
Vihdoin koitti päivä, jolloin hän ei kertaakaan menettänyt malttiaan.
Hän kertoi siitä isälleen ja tämä ehdotti, että poika vetäisi aidasta pois yhden naulan jokaisena sellaisen päivänä, jolloin hän ei kiivastunut.
Päivät kuluivat ja lopulta nuorukainen sai vihdoin kertoa isälleen, että hän oli poistanut kaikki naulat. Isä johdatti pojan kädestä pitäen aidan luo.
Hän sanoi: "Olet tehnyt hienoa työtä poikani, mutta katsopas aidassa olevia reikiä. Aitaa ei koskaan enää saada entiselleen. Vihapäissäsi sanomasi sanat jättävät juuri tämänlaisia arpia. Voit iskeä veitsen toiseen ihmiseen ja vetää sen ulos. On ihan samantekevää, kuinka monta kertaa pyytelet anteeksi - haava on yhä olemassa. Sanoilla aiheutettu haava on aivan yhtä paha kuin ruumiillinenkin."

Ystävät ovat tosi harvinaisia jalokiviä. He saavat sinut hymyilemään ja rohkaisevat sinua onnistumaan. He kuuntelevat sinua, he lausuvat sinulle kiitoksen sanat ja haluavat aina avata sydämensä sinulle.

Osoita ystävillesi, kuinka paljon heistä välität.

Suo minulle anteeksi, jos joskus jätin sydämeesi naulan reiän<3

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.11.2008 17:05

Kun silmiimme joutuu shampoota (Head and Shoulders tai PanteneProV),
me äkkiä huuhtelemme tuon pienen pisaran pois, koska se tuntuu
epämiellyttävältä. Mutta tuo sama shampoo aiheutti aikaisemmin kipua
toisellekin eliölle, tosin kipu oli paljon voimakkaampaa. Silmiinne joutui
vain pieni pisara, sen sijaan albiino-kanin silmälle sitä kaadettiin
teelusikallisen verran. Te huuhtelitte sen pois, mutta kanilla ei ollut
mahdollisuutta hieroa tätä kirvelevää tahmeaa ainetta pois: ensinäkin
kanilta puuttuu kyynelnesteen eritys ja toisteksi sen liikkuminen on
estetty. Kun silmää kirvelee minuuttikin tuntuu ikuisuudelta. Shampoo
pidetään kanin silmässä kolmen viikon ajan. Joiltakin eläimiltä katkeaa
selkäranka ja kaula, kun ne yrittävät päästä karkuun.

Mainokset jatkuvasti kertovat meille, että ihmiset jotka eivät käytä Fairy astianpesuainetta, menettävät hyvin paljon aikaa, mahdollisuuden pitää hauskaa, rahaa jne. Mutta ehkäpä juuri nämä ''epäsivistyneet'' ihmiset, heidän tietämättäkään, toimivat koe-eläinten parhaaksi: he eivät osta Fairyä ja sillä tavalla eivät kannata rottien ja marsujen pakollista ruokintaa astianpesuaineilla. Kun olette syönyt liikaa raskasta ruokaa, tunnette olonne todella pahaksi ja raskaaksi, joskus joudutte ottamaan lääkkeitä, jotka parantavat ruuansulatusta. Mutta kuvitelkaapa, jos teidän mahalaukkuunne viedään putken kautta litra Fairyä.

Ariel -pesuaineen pakkauksessa lukee, että sitä on käytettävä suojakäsineet käsissä, koska se syövyttää käsien ihoa. Jo pelkästään tämä aiheuttaa epämiellyttävää tunnetta ja kipua. Mutta kuvitelkaapa, miltä tuntuu marsuista, kaneista, koirista, kissoista ja muista koe-eläimistä, kun niiltä poistetaan ylempi ihokerros hiekkapaperia apuna käyttäen ja hierotaan paljaaseen kohtaan pesuainetta. Muistelkaamme lapsuuttamme, kun kaaduimme asvaltille ja vahingoitimme polvemme. Mutta silloin kukaan ei hieronut haavaan syövyttävää pesuainetta.

Vuonna 2001 Euroopan Unioni suuntasi kulkunsa tuotteiden testauksen eläimillä vähentämiseen ja vähitellen sen kokonaan lopettamiseen. Vuoteen 2013 mennessä suurin osa eläintestimenetelmistä kielletään.

Suomessa myytäviä kosmetiikkasarjoja, jotka eivät testaa tuotteitaan eläimillä ovat esimerkiksi kuuluisa The Body Shop ja Joe Blasco. Suomen johtavimmat sarjat, Lumene, Nivea, Herbina ja Anytime käyttävät vaihtoehtoisia testausmenetelmiä, eivätkä myöskään testaa tuotteitaan eläimillä. Kuuluisat Yves Rocher, Chanel, Clarins, IsaDora sekä Revlon, eivät myöskään kannata eläin-kokeita, eivätkä myöskään testaa tuotteitaan koe-eläimillä.

Sen sijaan yritykset, jotka yhä käyttävät eläimiä tuotteiden testauksessa, ovat esimerkiksi kuuluisat Braun (Gillette Company), Procter and Gamble, Colgate-Palmolive, Ajax, Hill's Pet Nutrition, Mennen, Palmolive, Coty, Calvin Klein, Rimmel, Gillette, Johnson and Johnson, L'oréal, MaxFactor, Oral-B, Pantene ja moni muu.

Muistakaa, joka ikinen ostamanne pakkaus pesuainetta (Ariel tai Tide:ä) tai jokainen tuubi Oral-B:tä on turhien ja julmien eläin-testausten rahoittamista. Jos ostatte eläintestit hyväksyvien yritysten tuotteita, te autatte pysäyttämään ikiajoiksi pienten ystäviemme hengityksen. Sen sijaan jos hankitte vaihtoehtoisia ja inhimillisiä testeusmenetelmiä käyttävien yritysten tuotteita, autatte vähentämään julmuutta.

Kopioi tämä päiväkirjaasi jos olet eläinkokeita vastaan!