IRC-Galleria

saripink

saripink

one of gods mistakes

ärsytystäSunnuntai 04.12.2005 00:11

en tie mikä mulla taas on. ärsyttää vaan kaikki teini herutuskuvat täällä. eikä kukaan ole pakottanut katsomaan niitä mutta katson silti ja ärsyynnyn.

olen tänään osunnut jo noin kymmenen wee natsipoikaan, alastomaan ihranaiseen, inhottaviin rasistisiin kommenteihin, seksikuviin kymmenen wee tytöstä, noin tuhanteen tissivälikuvaan, huonoon englantiin, rumien miesten kommenteihin tissikuvissa "kivaa katseltavaa" "mukavat näkymät", isojen miesten isotteluun isoilla autoillaan ja naisiin jotka makaavat puoli alastomana autojen päällä. annoin myös ilmi kaikki kenen oletuskuva ei ollut oma kuva, olkaa hyvä vaan. turha kiittää.

alkoi ärsyttämään myös nuo tÄs On MuN Ihq tAtSKa- kuvat niin kovin että oli pakko laittaa myös oma sellainen. en odota että tulette kehumaan, enkä aio kehua takaisin, ellen oikeasti tarkoita sitä mitä sanon.

löysin myös pari vanhaa tuttua. ja se siitä.

paljon huonoja modauksia ja paljon turhia kehuja kaikesta. jos joku sanoo sinulle että ompa nätti kuva niin on pakko mennä vastaamaan sille tyypille "kiitos niin sinunkin" vaikka kaikki kuvat olisivatkin sumeita paskoja.

sitten jos on joku jännä kuva niin kaikki kysyvät saman kysymyksen tuhanteen kertaan , miksei kuvan omaaja voi selittää sitä valmiiksi kuva tekstiin.

mikäs vielä pännii... se että ei ole vapaa- aikaa, kavereita, elämää, tekemistä ja ainoa lauantai illan hauskuus on galleria irkkailu ja avautuminen päiväkirjaan jota kukaan ei edes lue.

voihan toki olla että olen vaan vihainen itselleni saamattomuudestani ja kostan sen kaikille teille. ei voi tietää.

GET A LIFE!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.