IRC-Galleria

Wappu män!Torstai 04.05.2006 14:38

Olipa sitten tällanen vappu vuonna 2006 :] Oli kyllä muksaa:)

Ihan ensiks me oltiin täällä Porissa Wapprobaturissa ja oli mukavaa,mutta toooosi kallista. Se oli sitten niinku viime viikon torstaina,eli tasan viikko sitte. Jatkot niiden kuuden paukun jälkeen oli Kinossa,jossa esiintyi DJBB. Millan sanoin: "niillä on edelleen paska encore!" Eli se encore kestää aivan tuskasen kauan,siinä ehtii väsymään ja pahasti!

Perjantaina mun piti viettää nukkumispäivä,mutta katoppas vaan ;o Löysinkin itsenä sakkowapusta Vaakunasta, ja kyllä me Annin ja Marjutin kanssa kävästiin DUssakin. Mut mä en juonu sillo mitään (kaks paukkua) mutta en siis mitään ihmeellistä (ei mun pitäny juoda YHTÄÄN!)

Lauantaina olin sitte aamulla reippaasti kymmeneltä pitämässä kirjurikoulutusta Ulvilassa, kyllä se varmaan ihan hyvin meni,saatiin ainakin yksi kirjuri meidän reippaaseen joukkoomme! :] Nyt meitä on sitten jo seitsemän kirjuria!! :D

Sitten täyty lähteäki jo klo 15.00 kohta Tamperetta, Tammelan tori oli suuntana,kun Milla ja Tommi siinä lähistöllä asustaa. Mentiin sinne kyläilemään Marikan kanssa ja viettämään vappua. Lauantaina lähdettiin sitten baariin, oltiin erilaisia nuoria. Ps. jos joku niistä herroista,jotka siinä Onnelan jonossa tökkivät ja ihmettelivät mun hiusten värjäystä,ni nyt löysitte mut! Ei suostuttu kertomaan nickejä galleriasta,vaikka siitäki olitte kiinnostuneita :DD Ja edelleen,mulla on se punanen tähtikuvio värjätty tuohon päähän ;) Noh,me ei kuitenkaan päästy sisälle Onnelaan,koska oltiin liian nuoria :( Mutta me lähettiin sitte Bepoppiin, jossa ei käyny visa electron enää kahdentoista jälkeen! :D

Sunnuntaina sitte mentiin Millan kanssa Tammelan torin vapputorille ja käytiin kaupassa ja joskus kolmen aikaan alettiin katsomaan vanhoja viteoita,joita on tullu Millan videokameralla kuvattua. Ja voin kertoa, että repesin täydellisesti kun katottiin RMJ 2004 videota :DDD Nauroin vaan vedet silmissä,en olis voinu täydellisemmin kertoa mitään :DD Oi voi :DD Katottiin siinä sitten niitä videoita sellanen 6h ja huomattiin me sitten jossain vaiheessa lähteä katsomaan Suomi-neidon lakitusta Hämeensillalle :)

Lakitus oli ihan kivaa olla kattomassa,vaikka oonkin hyvin pahoillani siitä kuoharipullon korkista jonka joku teekkaripoika sai päähänsä,anteeks :S Mut sitte mun takki ja yo-lippis ja kamera sai mukavahkon kuoharisuihkutuksen, ja pelästyin et lakki menee piloille!! :S Mut ei ne sitte menny. Sitte lakituksen jälkeen pongattiin Mikko,joka myi meille Tampit ja mentiin sitten heti yhteen pubiin niitä lukemaan :D Ennenku sitte päädyttiin Irkkupubiin, josta sitten Millalle reippaasti nukkumaa (neljältä ehkäpä :D)

Maanantaina herättiin reippaasti ja mentiin kattomaan teekkareitten vappukulkuetta ja teekkareitten kastamista, ne joutu kylmään kylpyyn :D Sit käytiin vapputorilla ja tultiin Millalle nukkumaan koko loppupäiväks :]

Tiistaina oli pakko myöntää, että vappu 2006 on loppu ja lähteä takaisin kohti Poria ja koulua :E Mutta ensi vappua ootellen! (Eletään nyt ensin vaikka tuo Juhannus 2006 ja Uusi Vuosi 2006-2007 ennenku ootellaan sitä vappua 2007 ;P)
Toivottavasti muillakin oli kivaa Wappuna 2006! :]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.