IRC-Galleria

sassemon

sassemon

wear your smile like a mask ☆

NewTiistai 23.09.2008 00:52

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et uskalla.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.


1. Mä oon tosi pahoillani tästä kaikesta mitä mä käyn läpi. Mä en halua että mä kaadan tän sulle, mä olen tässä ite se syypää varmaan. Anteeks.
2. Kiitos että oot olemassa. Mä toivon niin paljon että sä tajuat ettei se ole sen arvonen. Ei sun tarvii jaksaa.
3. Sä oot tosi mukava jne. Mutta en saa suhun oikein syvempää kontaktia. Sä oot jonkin suojamuurin takana, mitä mä en osaa rikkoa. Toivottavasti ne jo lopettaisi kohta.
4. Mä en tajua miksi sä olet tollainen taas. Toivottavasti tulisit tajuihis, en haluais kattoa mitä sä teet itelles ja ympärilläs oleville. Mä kuitenkin välitän susta. Mä en vaan jaksa olla niinkuin aina, ja kuunnella sitä kaikkea.
5. Etkö sä ymmärrä, ettei muut jaksa tota syyllistämistä! Sun pitäis alkaa uskomaan mitä muut sanoo, tai lopettaa toi epäily. Kaikki on huolissaan susta, eikä osaa sanoa asiaan mitään, ja sä vaan syyllistät. Mä en enää osaa tehä asialle mitään, mä oon pahoillani, mut oikeasti tästä ei vaan enää tuu yhtään mitään.
6. Suhun olisi ollu kiva tutustua paremmin, mut sä vetäydyit sinne jonnekin kauas. Harmittaa.
7. Mä en jaksa katella tota käytöstä; sä ärsytät mua hirveästi, mutta samalla huolestutat. Mikä sulla on ja mikset sä puhu asioista? Mä luulin että me ollaan edes vähän läheisiä.
8. Onneksi sä oot pelastamassa mut täällä arjessa. Mä oon jo pitkään ollut vähän huolissani, mut meet koko ajan parempaan päin, onneksi. Ihanaa että heräät pikku hiljaa tosta omituisesta masennuksesta taas enemmän ja enemmän ittekseks. Sä vaikutat jo oikeastaan täysin normaalilta mun silmiin (pikkuasioita lukuunottamatta). Sun ei pitäis enää kuunnella sitä tai jutella sen kanssa.
9. Sä et tiedäkään kuinka mahtavaa on että tollasia ihmisiä löytyy! Mä oon oikeesti kiitollinen.
10. Toivottavasti sä saisit kaiken kuntoon pikkuhiljaa. Mä masennun ku sua ei oo näkyny. Sä oot kuitenkin tosi läheinen silleen tietyllä tavalla, ja on tosi harmi, että sulla menee huonosti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.