IRC-Galleria

sassemon

sassemon

wear your smile like a mask ☆

No JEE.Keskiviikko 19.11.2008 22:50

Paljastan nyt 10 totuutta itsestäni.

1. Oon onneton tunari ihmissuheasioissa. Ailahtelen hirveesti käyttäytymiseltäni - joskus panostan hirveesti, toisinaan annan olla vaan täysin. Välillä oon tosi mukana ja yritän selvittää asioita yms. Välillä vaan ryssin kaiken ja feidaan.
2. En oikeestaan osaa ajatella pitkään tulevaisuuteen. Vaikeuksia tuottaa jo kuukauden päähän ajatteleminen. En siis tiedä mitä tehdä elämälläni.
3. Oon hirveä lusmu koulussa mutta jotenki onnistun aina voittamaan ihmiset puolelleni.
4. Joskus en oo varma valehtelenko menneisyydestäni vai en, sillä en muista oikeastaan kunnolla mitä on tapahtunut 6. luokan puolivälistä 7. luokan loppuaikaan saakka. Perustan muistamani asiat kirjoittamiini teksteihin ja muiden kertomiin asioihin, sekä lyhyisiin muistikuviin.
5. Haluaisin olla niin androgyyni kuin olla ja voi tai vaihdella sukupuolta milloin huvittaa.
6. Koen usein että ihmiset pitävät minua inhottavana/säälittävänä/ärsyttävänä/rasittavana/ilkeänä/tyhmänä.. yms. Yleensä myös koen että olen ollut näistä jotain jonkun pikkujutun takia.
7. En ajattele koskaan omaa/muiden ikää. En muistanut paljonko täytin tänä vuonna, ja jouduin kysymään asiaa äidiltäni. Usein muistan ihmisten syntymäpäivät, mutten ikää.
8. En koe olevani hyvä missään erityisessä taidossa tai alassa tms. Tiedän olevani ihan ok monissa jutuissa, mutten missään ns. tosihyvä.
9. Minulla on pakkomielle ns. väripäiviin. Jos päätän laittaa joku päivä vihreään paidan päälle, silloin yhdistelen mahdollisimman paljon vihreää muutenkin sen päivän asusteeseen/ tai jotain muuta sopivaa väriä. Kynsilakka, meikki, yms. on mahdollisimman ns. "värikoodin" mukaan. En kuitenkaan koe olevani pakkomielteinen asiasta, koska joskus on ihan okei mennä ulos sen näkösenä että hei heräsin juuri.
10. Usein autossa tms. ollessani kuvittelen mitä tapahtuisi jos joutuisin sillä samalla sekunnilla auto-onnettomuuteen. Minusta se olisi mielenkiintoista kokea.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.