IRC-Galleria

sassemon

sassemon

wear your smile like a mask ☆

[Ei aihetta]Torstai 25.06.2009 01:59

VAAKA:

Laatu: Johtava
Elementti: Ilma
Hallitsijaplaneetta: Venus
Aurinko merkissä: 23.9.-23.10.

Eläinradan seitsemäs merkki on harmoniaa, kauneutta ja rauhaa rakastava Vaaka. Tämän merkin edustajia väitetään usein tasapainoisiksi, mikä voi olla tottakin joidenkin kohdalla, mutta aivan yhtä usein näkee labiileja tapauksia, joiden elämäntehtäväksi muodostuu tasapainon hakeminen.

Vaaka on sukupuolesta riippumatta varsin viehättävä ja miellyttävä ihminen, joka on sosiaalisessa elämässä omassa elementissään. Hän on luontaisena diplomaattina hyvin yhteistyökykyinen ja kykenevä kompromisseihin. Vaaka on myös erittäin oikeustajuinen ja oikeustiede onkin tämän merkin omaa aluetta. Vaaka inhoaa riitaa ja konflikteja, mutta joutuu useinkin sovittelemaan sellaisia.

Vaaka on mitä suurimmassa määrin parisuhdeihminen. Hän on vastamerkistään Oinaasta poiketen me-henkinen, mutta hänellä saattaa olla taipumusta elää liikaa kumppanin kautta, eikä hän välttämättä itse tiedä, mitä haluaa. Hänelle ”ein” sanominen on hyvin vaikeaa, millä on tietenkin lyhyellä tähtäimellä tarkoituksena miellyttää muita, mutta pidemmässä juoksussa Vaaka ampuu miellyttämishalullaan itseään jalkaan. Vaaka on myös kuuluisa päättämättömyydestään. Yletön miellyttäminen ja kiltteys voivat jossain vaiheessa aiheuttaa voimakkaan vastareaktion, jolloin turhautuminen, epäoikeudenmukaisuus ja viha voivat purkautua hallitsemattomallakin tavalla.

Vaikka parisuhdeihminen onkin, Vaaka voi joskus myös käyttää hyväkseen viehätysvoimaansa ja eräät nauttivatkin enemmän flirttailusta ja ihmissuhdepeleistä kuin vakavasta seurustelusta. Vaikka Venuksen hallitsema merkki onkin, Vaa´an tunne-elämä voi muiden ilmamerkkien tapaan jäädä ohueksi ja hän saattaa lennellä päämäärättömästi kukasta kukkaan tietämättä itsekään, mitä oikein haluaa. Sinkkutyyppinenkään Vaaka ei pidä yksinolosta ja hän saattaa päättämättömyydensä vuoksi jäädä suhteissaan monen naisen tai miehen loukkuun. Parhaimmillaan Vaaka on kuitenkin ihmissuhteissaan kohtelias, huomaavainen, romanttinen, tyylikäs ja seurallinen kumppani.

Ammatillisesti Vaaka sopii aloille, jotka liittyvät sovittelunhaluun, diplomaattisuuteen ja joissa tarvitaan sosiaalisia taitoja ja viehättävää ja sivistynyttä käytöstä. Vaa´an kauneudentaju saa väylän esimerkiksi kampaajan, kosmetologin, pukusuunnittelijan, somistajan, vaatetusneuvojan tai puutarhasuunnittelijan ammateissa. Kaikenlainen PR- ja asiakaspalvelutyö sopii hyvin Vaa´alle, samoin kuin supliikkia vaativat myyntityöt. Venuksen hallitsemana merkkinä Vaaka sopii hyvin myös taiteilijaksi, jossa korostuu esteettisyys. Hän haluaa harvemmin kuvata taiteensa kautta synkkyyttä tai rumuutta.

Diplomatia ja oikeustiede ovat Vaa´an erikoisaluetta. Hän on luontainen sovittelija pienimuotoisissa ihmissuhdedraamoissa, jolloin hän sopii esim. parisuhdeterapeutiksi. Jotkut Vaa´at voivat toimia suuremmassakin mittakaavassa erilaisten konfliktien selvittelijöinä. Politiikassa toimiessaan hän on myös enemmän tasapainottelija kuin kannanottaja. Juristi on myös hyvin vaakamainen ammatti. Ilman merkin edustajana Vaaka pätee myös älyllisissä ammateissa, kuten tietotekniikan ammattilaisena tai tiedemiehenä.

Kuulostaako yhtään tutun oloiselta?

PS, Tori Amos - Father Lucifer, ihana piano ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.