IRC-Galleria

sassemon

sassemon

wear your smile like a mask ☆

Hei pliisKeskiviikko 26.11.2008 18:25

VIP-ominaisuutesi vanhenevat 30.11.2008. Saat yhden viikon kaupan päälle, jos tilaat jatkoa nyt!

JeejeeTiistai 25.11.2008 18:24

Siinä siirtyy omat tiedostot ja sitte vaan lataamaan simssiin tavaroita yms! E>

"Hei lainaaks vähä rahaa?" Maanantai 24.11.2008 23:21

Velkahelvetti! (no ei ny ihan.)
3€ Henkalle, 2€ Teemulle ja 10,80€ kirjastolle. Kirjasto pitäis maksaa et mutsi ja faija pääsee kans lainaan koska jos ei pääse ni vittu saan huudot! Mistä rahaa?..

No JEE.Keskiviikko 19.11.2008 22:50

Paljastan nyt 10 totuutta itsestäni.

1. Oon onneton tunari ihmissuheasioissa. Ailahtelen hirveesti käyttäytymiseltäni - joskus panostan hirveesti, toisinaan annan olla vaan täysin. Välillä oon tosi mukana ja yritän selvittää asioita yms. Välillä vaan ryssin kaiken ja feidaan.
2. En oikeestaan osaa ajatella pitkään tulevaisuuteen. Vaikeuksia tuottaa jo kuukauden päähän ajatteleminen. En siis tiedä mitä tehdä elämälläni.
3. Oon hirveä lusmu koulussa mutta jotenki onnistun aina voittamaan ihmiset puolelleni.
4. Joskus en oo varma valehtelenko menneisyydestäni vai en, sillä en muista oikeastaan kunnolla mitä on tapahtunut 6. luokan puolivälistä 7. luokan loppuaikaan saakka. Perustan muistamani asiat kirjoittamiini teksteihin ja muiden kertomiin asioihin, sekä lyhyisiin muistikuviin.
5. Haluaisin olla niin androgyyni kuin olla ja voi tai vaihdella sukupuolta milloin huvittaa.
6. Koen usein että ihmiset pitävät minua inhottavana/säälittävänä/ärsyttävänä/rasittavana/ilkeänä/tyhmänä.. yms. Yleensä myös koen että olen ollut näistä jotain jonkun pikkujutun takia.
7. En ajattele koskaan omaa/muiden ikää. En muistanut paljonko täytin tänä vuonna, ja jouduin kysymään asiaa äidiltäni. Usein muistan ihmisten syntymäpäivät, mutten ikää.
8. En koe olevani hyvä missään erityisessä taidossa tai alassa tms. Tiedän olevani ihan ok monissa jutuissa, mutten missään ns. tosihyvä.
9. Minulla on pakkomielle ns. väripäiviin. Jos päätän laittaa joku päivä vihreään paidan päälle, silloin yhdistelen mahdollisimman paljon vihreää muutenkin sen päivän asusteeseen/ tai jotain muuta sopivaa väriä. Kynsilakka, meikki, yms. on mahdollisimman ns. "värikoodin" mukaan. En kuitenkaan koe olevani pakkomielteinen asiasta, koska joskus on ihan okei mennä ulos sen näkösenä että hei heräsin juuri.
10. Usein autossa tms. ollessani kuvittelen mitä tapahtuisi jos joutuisin sillä samalla sekunnilla auto-onnettomuuteen. Minusta se olisi mielenkiintoista kokea.

MerirunojaPerjantai 14.11.2008 12:57

Runo kalasta

Kala söin pienen fisun.
Hauki söi kalan.
Hai söi hauen.
Valkovalas söi hain.
Mustekala söi valkovalaan.
Mies kalasti mustekalaan.
Mies söi kaikki.

- Santeri, 3e.

♥ :D

[Ei aihetta]Maanantai 10.11.2008 12:31

VITUN TURHAA. Ammatinvalintatestejä!

Jeejee rainbowKeskiviikko 29.10.2008 18:37

näytätte tykänneen hiuksista.

Maken lahja tuli kotiin, pitää antaa se sille vklp!

LolKeskiviikko 22.10.2008 18:58

Dataan vaa jostaa TETistä. Okei, en kovi usein mut tänää on hiljasta. Mulle laitetaa huome rakennekynnet! XD Haha. Tääl on koira, Diego. Tääl on ollu iha helvetin kivaa, vois tulla enne kesääki tänne TETii, jos saisn :D

AkldjakhdsjoidjiadusioMaanantai 20.10.2008 14:09

Chillaan jossai Makella yksi ja imuroin niide keskikerroksen ku oli tylsää ja nyt en tiiä mitä teen! Tylsää. Noi jänikset riehuu tuol jotai. Vois pitää pienen LJdatauksen ja kattoo voiks niit simsjuttui latailla ja sit käydä järkkää noit julisteita ja ottaa kuvii jos jaksais.

[Ei aihetta]Perjantai 17.10.2008 16:29

http://www2.hs.fi/extrat/hsfi/omaelama/elaintesti/

* Canis lupus
* Pituus: 90 - 140 cm, häntä 35 - 50 cm
* Paino: 25 - 50 kg
* Elinikä: 12 - 16 vuotta

Olet susi! Sosiaalisuus ja vaatimattomuus ovat parhaita puoliasi. Toisaalta jotkut saattavat pitää käytöstäsi joskus arvaamattomana ja pelottavana. Olet kova puhumaan ja viihdyt hyvin missä vain, kunhan sinulla on seuraa.

Laajalle levinneen ja poikkeuksellisen sopeutuvaisen suden ruokalistalle kuuluvat erityisesti hirvieläimet, mutta susi ei ole kovin vaatelias murkinansa suhteen. Sudella ei myöskään ole toiveita elinympäristönsä suhteen, kunhan vain apetta on riittävästi.

Susi on utelias, mutta toisaalta arka ja varovainen. Se on sosiaalinen eläin, joka elää 5-10 yksilön perheessä, jossa vallitsee tiukka arvojärjestys. Lauman koko on kuitenkin riippuvainen saaliseläinten määrästä ja koosta. Yksinäiset vaeltelevat sudet ovat yleensä lajikumppaneita tai sopivia elinalueita etsimässä. Ihmisen kohtaamat - ja pelkäämät - sudet ovat yleensä näitä kulkurisusia.

Suden liikkumismuoto on tasainen ravi, jolla se etenee noin 8 kilometriä tunnissa. Hukan tunnetuin ääni on ulvonta tai ulina, mutta aggressiivisena se murisee tai haukahtelee.

Susi on tehokas lisääntymään, ja se synnyttää tavallisesti 5 - 6 pentua. Varhainen sukukypsyys toisena elinvuonna tekee sudesta muita suurpetoja nopeamman lisääntyjän.