IRC-Galleria

sassemon

sassemon

wear your smile like a mask ☆

Till sommarhuset aka mökkerSunnuntai 28.06.2009 16:41

En tiä mikä se on ruotsiks! Mutta! Oon mökil 28.6-3.7, joten hei hei ja kommentteja tietenkin saaa laittaaaa.
(salé kuitenki dataan kännykäl NO EN)

[Ei aihetta]Torstai 25.06.2009 01:59

VAAKA:

Laatu: Johtava
Elementti: Ilma
Hallitsijaplaneetta: Venus
Aurinko merkissä: 23.9.-23.10.

Eläinradan seitsemäs merkki on harmoniaa, kauneutta ja rauhaa rakastava Vaaka. Tämän merkin edustajia väitetään usein tasapainoisiksi, mikä voi olla tottakin joidenkin kohdalla, mutta aivan yhtä usein näkee labiileja tapauksia, joiden elämäntehtäväksi muodostuu tasapainon hakeminen.

Vaaka on sukupuolesta riippumatta varsin viehättävä ja miellyttävä ihminen, joka on sosiaalisessa elämässä omassa elementissään. Hän on luontaisena diplomaattina hyvin yhteistyökykyinen ja kykenevä kompromisseihin. Vaaka on myös erittäin oikeustajuinen ja oikeustiede onkin tämän merkin omaa aluetta. Vaaka inhoaa riitaa ja konflikteja, mutta joutuu useinkin sovittelemaan sellaisia.

Vaaka on mitä suurimmassa määrin parisuhdeihminen. Hän on vastamerkistään Oinaasta poiketen me-henkinen, mutta hänellä saattaa olla taipumusta elää liikaa kumppanin kautta, eikä hän välttämättä itse tiedä, mitä haluaa. Hänelle ”ein” sanominen on hyvin vaikeaa, millä on tietenkin lyhyellä tähtäimellä tarkoituksena miellyttää muita, mutta pidemmässä juoksussa Vaaka ampuu miellyttämishalullaan itseään jalkaan. Vaaka on myös kuuluisa päättämättömyydestään. Yletön miellyttäminen ja kiltteys voivat jossain vaiheessa aiheuttaa voimakkaan vastareaktion, jolloin turhautuminen, epäoikeudenmukaisuus ja viha voivat purkautua hallitsemattomallakin tavalla.

Vaikka parisuhdeihminen onkin, Vaaka voi joskus myös käyttää hyväkseen viehätysvoimaansa ja eräät nauttivatkin enemmän flirttailusta ja ihmissuhdepeleistä kuin vakavasta seurustelusta. Vaikka Venuksen hallitsema merkki onkin, Vaa´an tunne-elämä voi muiden ilmamerkkien tapaan jäädä ohueksi ja hän saattaa lennellä päämäärättömästi kukasta kukkaan tietämättä itsekään, mitä oikein haluaa. Sinkkutyyppinenkään Vaaka ei pidä yksinolosta ja hän saattaa päättämättömyydensä vuoksi jäädä suhteissaan monen naisen tai miehen loukkuun. Parhaimmillaan Vaaka on kuitenkin ihmissuhteissaan kohtelias, huomaavainen, romanttinen, tyylikäs ja seurallinen kumppani.

Ammatillisesti Vaaka sopii aloille, jotka liittyvät sovittelunhaluun, diplomaattisuuteen ja joissa tarvitaan sosiaalisia taitoja ja viehättävää ja sivistynyttä käytöstä. Vaa´an kauneudentaju saa väylän esimerkiksi kampaajan, kosmetologin, pukusuunnittelijan, somistajan, vaatetusneuvojan tai puutarhasuunnittelijan ammateissa. Kaikenlainen PR- ja asiakaspalvelutyö sopii hyvin Vaa´alle, samoin kuin supliikkia vaativat myyntityöt. Venuksen hallitsemana merkkinä Vaaka sopii hyvin myös taiteilijaksi, jossa korostuu esteettisyys. Hän haluaa harvemmin kuvata taiteensa kautta synkkyyttä tai rumuutta.

Diplomatia ja oikeustiede ovat Vaa´an erikoisaluetta. Hän on luontainen sovittelija pienimuotoisissa ihmissuhdedraamoissa, jolloin hän sopii esim. parisuhdeterapeutiksi. Jotkut Vaa´at voivat toimia suuremmassakin mittakaavassa erilaisten konfliktien selvittelijöinä. Politiikassa toimiessaan hän on myös enemmän tasapainottelija kuin kannanottaja. Juristi on myös hyvin vaakamainen ammatti. Ilman merkin edustajana Vaaka pätee myös älyllisissä ammateissa, kuten tietotekniikan ammattilaisena tai tiedemiehenä.

Kuulostaako yhtään tutun oloiselta?

PS, Tori Amos - Father Lucifer, ihana piano ♥

Nyt seuraa jännittävä tiedoitus:Torstai 25.06.2009 00:08

OLEN RUSKETTUNUT! 8)
Tätä ei tapahdu usein!

Ahahahaa ihana :DSunnuntai 21.06.2009 20:36

Japanilaiset muumit ftw!
Vittu toinen juoksee karkuun samalla ku toinen yrittää syödä rotanraadon ja kaks muuta tulee siihe tunkee nokkaansa ja IKSAJKDHKLSJKalsdklöasfdyhaui!

PS!Perjantai 19.06.2009 17:52

Nämä ovat myynnissä! Saa ostaa kiitos viekää poies.
Shokkivärejä, kaikki muut Directionssin paitsi taaimmainen pinkki purtilo.
sassemon&image_id=92295352 siinä kaikki värit näkyvissä, punanen on menny jo kaverille.
Oranssista puolet menny, maksaa siis 3€
Pinkistä ja lilasta 1/4 menny, maksavat siis 5€
Turkoosinsininen, vihree, keltanen ja pinkkipullosininen 6,5€

(voin väripurkit Stadiin ja Nummelaan hommaa.)

jå jåPerjantai 19.06.2009 17:44

öö nii taas on sellanen haluun sitä haluun tätä

mm. Pitemmän hiukset, mut ne nyt sitte vois olla tässä niinko projektina taas (ette arvaa kuin mul on sellane "aa ois siistii testaa pidennyksiä" mutta a) nou mani b) en harrasta übertyttöilyä)
sitte se ihana sitruunankeltanen neule H&Mstä, sellane harmaa lössöt-paita ja toppi. Sekä PALJON rahaa koska alennusmyynnit on taas alkamas pian ja nyhyy (lähteeks joku joskus shoppaa mun kanssa hä?)
No sitte tosiaan joskus ois iha kiva ostaa joku KUNNON huppari koska omani rajoittuvat umpinaisiin ja yheen vetoketjulliseen siniseen. :)) Olis siis ihan kiva omistaa jotain pitkähihasii jotka ei peitä t-paitaa!
No periaattees ois siistii tuunaa kännykkä mutten viiti enkä osaa koska en haluu tohon mitää älyttömän pysyvää + ultimate bling bling ain't my thing. ELI pitäis keksii jotain jänskää joka ei tuhoo mun kännykkää mikä tosiaan on aika.. Vaikeaa.
Ja sitte voisin tuunaa mun kalenterin glitterillä yms.
Plus haluaisin myös ne lilat/pinkit paljetticonssit mutta toi 129€ ei o ihan sellanen hinta minkä voisin maksaaa!
MicMacista haluaisin lisääää kirkkaita asusteita ja JCstä sen yhden paidan (olikohan siinä ♥ ja "come together", sellane rimpsualareuna, kermanvalkone) ja sellasen mekkopaidan ja kaulakorui!
Ja tietenkin koska olen hullu ja tyhmä ja jos mulla joskus ois tarpeeks rahaa tuhalattavana ni ostaisin ne hullunkorkeet kromikorkkaritsydymkengät cyberistä :D ei mulla ois oikee mitää mitä niitten kaa käyttää mutta AAAA ovat niin siistit!
mm. Myös olis siistii saada about kaikki mitä maailmasta löytyy mutta hehe nope.

JA tydyy haluisin testaa milt näyttäisin ruskettuneen kunnol mut no way hommaan mitää itseruskettavii ko haluaisin jotai tököttii joka lähtee niinko HETI POIS.

Ja kaikkee semmost!

vätystääPerjantai 19.06.2009 15:08

aamupalalle måste gå.

voi kiesusTorstai 18.06.2009 11:40

kamppi näin 8.35.. Täällä soi äsken iskelmää. Kofeiinin voimalla elän, johdossa istun!
Arvatkaa heräskö faija just äsken?!

OLISIN VOINU NUKKUA TUNNIN PIDEMPÄÄN.