IRC-Galleria

sauna

sauna

kahden ihunan pojan äiti <3

Turvavyö...Maanantai 25.08.2008 15:00

Mä sain kirjallisen huomautuksen...
Muru 35 egee sakkoja...
Ja oltiin vielä kahdella autolla liikkeellä...
Prkl.

[Ei aihetta]Torstai 21.08.2008 00:45

Niinku isäntä jo totes..... nyt on uus lelu. :)

JEE!Tiistai 19.08.2008 01:21

Käytiin tänään äippäpolilla varmistamassa,et vaavilaisella on kaikki ok. Hän on ihan oikein päin, vaik pelättiin ettei olis. :) 3 viikon päästä uus aika vielä uuteen kokoarvioon ja katotaan sitten miten siitä eteenpäin. :) Ellei sitten oo vikkelämpi tapaus kun isoveli,eli tuu ajoissa pois... :)

Ei uskaltanu olla laittamatta....Tiistai 12.08.2008 12:07

Koska katsoit tämän merkinnän,niin sinun tulee lukea se nyt kokonaan, sillä tämän avulla saat tietää mitä SINULLE tapahtuu huomenna on hyväksi (;) sinulle tulevana perjantaina!

Huominen tulee olemaan elämäsi paras päivä. Ihastuksesi pyytää sinua ulos.

Ja mitä perjantaihin tulee: SAAT perjantaina suudelman elämäsi rakkaudelta,eli häneltä.

Mutta, jos sinä et kopioi tätä nyt päiväkirjaasi, niin pelkään pahoin, että et saa tuota suudelmaa ja
sinulla tulee olemaan huono onni rakkaudessa koko loppuelämäsi ajan. :(

Jee!!!!Perjantai 08.08.2008 02:16

Ensin meni pari yötä murtsikassa..... ja nyt päästään omaan sänkyyn nukkumaan!! Ja vielä omaan huoneeseenkin!!! Huomenna voikin sit alkaa vihdoin pestä vaaville vaatteita valmiiks lipastoon... <3 Sänky tarvii hakea vielä mökiltä ja hankkia mammalle nojatuoli makkariin... :) Onhan tässä vielä kuukausi aikaa..... :) Ehkä...?? Toivottavasti ainakin... Murullakin on kesälomaviikko kohta, ni ehtii kaikkea sitten haeskella valmiiks... :)

[Ei aihetta]Torstai 17.07.2008 17:47

Venyy ja vanuu tää meijän projekti... ehkä viikonlopun aikana sais taas tapetoitua...??
Eilen kyllä jo kroppa oli sitä mieltä et tän mamman tarvis vähän hidastaa, vasen käsi tilttas ja meinas lähtee taju kesken siivouksen. Mut jos sais täällä nyt valmista,ni ehtii sitä sitten vielä muutaman viikon huilata... :)

Jebu...Tiistai 15.07.2008 15:40

Jamin huone on tapetoitu, maalattu ja boordi laitettu, lattiat imuroitu ja jynssätty puhtaaks. Tavaroita tarvis siirrellä, mut en kuulemma saa noita huonekaluja yksin siirtää... :(
Tänään vois olla hyvä päivä käydä jazzareilla... huomenna vissiin tihuttaa vettä ja muutenkin voi olla pariviis ihmistä liikkeellä ku on se 450-vuotis juttu...
Jos tänään sais sit viel illalla vähän nypittyä tapettia toisesta makkarista...?? Katotaan nyt mitä jaksaa... Olkkarissa nukkumisessa on kyl se hyvä puoli, et siel on katossa vipperä... viilentää ees vähän tätä kämppää... :)

Doddii...Lauantai 12.07.2008 01:53

Nyt on makkari tyhjä. olkkarista löytyy sänky, tietsikkapöytä, pari sohvaa, kirjahylly ja olkkarin pöytä... tilaihme!! Huomenaamulla aletaan Janin ja Piian kanssa laittamaan tapettia ja viimeistään sunnuntaina maalataan.Sit Nalle Puh boordi paikalleen ja Jamin kamat voidaan siirtää sinne. Sit on tietty seuraava makkari tyhjä ja sinne sit kans uudet tapetit. Katotaan nyt koska päästään taas omaan huoneeseen nukkumaan, voi olla et toi olkkarissa majailu ei oo mikään maailman mukavin vaihtoehto. :)
Sit kun makkarit on kunnossa, ni vessan kaapit odottaa vaihtoa (ja tietty seinä vähän maalia...)
Mattimyöhäsen on taas hyvä tehdä näitä hommia tällee tosi ajoissa, toivotaan et pikkutiitiäinen on yhtä sitkeää tekoa kun isoveli ja viihtyy masussa, ettei ainakaan ajoissa ala sieltä pois haluamaan...
Mut nyt telkkua töllöttämään.... huomenna jatketaan hommia :)

uus tucca =)Keskiviikko 02.07.2008 17:02

[Ei aihetta]Tiistai 01.07.2008 01:02

sitä sitten tuli tänään vähän vettä...
tuli crocsit viruteltua hyvin.... :)

huomenna parturiin...!! :)