IRC-Galleria

scaramanga

scaramanga

kohti Lääkistä...

Mitaan uutta auringon alla...Sunnuntai 30.09.2007 04:53

Hassulta tama kuulostaa, mutta elama rupee ajoittain olemaan jo hieman tylsaa. Ei niinku etta ei ois tekemista, mut on vaan niin saamaton tekemaan mitaan.. Tallakin hetkella istun sohvalla ja napyttelen tietokonetta. Kello on about puol kolme iltapaivalla enka vielakaan ole periaatteessa noussut sangysta..Ulkona on normi Kalifornia saa, mutta taalla mina vaan lohoon sisalla..ja itseasiassa voisin lohota koko paivan ja katella leffoja ja syoda.. No joo kylla mina illalla suunnistan joko Cityyn tai bileisiin, mutta aika arki meininkia.. Mutta toisaalta kun aattelee, ehka taa tekee hyvaa mulla kerrankin relata. Kerrankin ei tarvitse stressata koulusta, toista tai kirjottamattomista lehtijutuista. Ei tarvitse stressata konnien akvaariosta tai yhtaan mistaan.. Kun olen vapaalla olen vapaallla ja voin kerrankin teha mita tahon ja nukkua niin piktaan ku tahon :D kylla elama on sitten ihanaa..

Mutta mita enemman mulla on taalla luppo aikaa sita enemman rupee kaipamaan teita ihmisia siella. Ja mita hauskempaa on ni sita enemman toivois etta kaikki kaveritkin ois taalla kokemas sen hauskuuden..Teidan on kylla pakko lahettaa joku sielta Suomesta tanne. On taa niin uskomaton paikka.

Ku viel vois lopettaa noi au-pairin hommat ja teha vaikka jotain duunia, olen meinaan melko kypsa olemaan au-pair :0.. Ku tosiaan ois tuntenu naa ihmiset taalla etukateen, ni ois tullu niitten kautta suhteilla tanne tekemaan rahaa..heheh :D mutta siis ei sille voi mitaan etta taa on Usan rikkaimpia paikkoja asua.. Mun kaveri lupas nayttaa tanaa missa Mike Myers asuu..ja siis se ei tosiaan ole ainut julkimo taalla pain. Valilla ihmettelen et mista naa ihmiset oikeen vetaa tat rahaa, ku ei ne ainakaan nayta silta.. Mut joo taa on Amerikka, taallahan kaikki on niin isoa ja mahtavaa.

Toisaalta taalla on kyl just niin moni asia pain kapya ku oletin ja siksi ei taalla kauempaa viihdy ku vuoden..tai no voisin olla ehka kaksikin, mutta en au-pairina.(ela pelkaa antti, tulen kylla ensi sykyksi takaisin <3) mutta en mina taalla lapsiani kasvattaisi..Aika hurjaa..Talla voi chillata ja rentoutua ja pitaa hauskaa..thats all..toivottavasti mielenterveyteni paranee vuoden aikana.. ;)

Hohhoijaa tuleepahan paatonta tekstia..johtuu varmaan liiasta lorvimisesta sisalla. Ehka tosiaan otan itseani niskasta kiinni ja lahden suihkuun ja sitten tonne lampoon..Pitaahan tata rusketusta nyt ylla pitaa..

Kirjoittelen lisaa kun olen saanut aikaan jotain kerrottavaa..ehka ryostan pankin tekemisen puutteessa..

Poliisit tuskin huomaisivat.. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.