IRC-Galleria

scaramanga

scaramanga

kohti Lääkistä...

[Ei aihetta]Perjantai 16.11.2007 02:53

niin se vain kuluu, valilla nopeasti ja valilla hitaasti. Tajusin tassa juuri etta jouluunkin on enaa about 40 paivaa. Eli Shirley here we come! Ihanaa, kokonainen viikko Michiganissa. I cant wait!

Mutta ennen sita on porskuteltava eteenpain taalla Calissa. Ja kyllahan taalla riittaa tekemista joka paivalle. Eilen koin taas yhden upean hetken elamassani, kun ylitin Golden Gate siltaa autolla. Tai no tarkotushan ei ollut menna kaupungiin asti, mutta paadyttiin vahingossa vaaralle kaistalle, ni ei siina sit auttanu muuta ku ajaa sillan yli. Ku ei siella nyt uukkariakaan voi tehda :) ja jotta emme unohtaisi tata ihanaa siltaa, paatimme myos kavella sen paasta paahan. ei hullumpi idea nain aurinkoisena paivana. Mista tulikin mieleen, etta vielakaan ei ole kylmat ilmat iskeneet tanne pysyakseen. Etta sortsi kelilla mennaan..

Taytyykin ruveta jo hengisesti varautumaan ens viikkoon, silla tarkotus ois viettaa kiitospaivaa. Ma matkaankin tan perheen kanssa viikonlopuksi Nevada Cityyn. Taytyy vain toivoa, etta ei kilot kauheasti kasva kalkkunan syonnin jalkeen. Tai no enemman niita kiloja varmaan tulee noista Cheese Cake Factoryn juustokakuista. Ei ole kiva asua parin kilsan paassa juustokakkulasta :/
No mutta kerranhan sita vain eletaan, etta mita jos sita tulee syotya valilla vahan enemman.. Silla ruisleipaa ja kaurapuuroa saa mattaa varmasti navan tayteen ku tulee takaisin Suomeen.

Muuten elama rullaa taalla, niinkuin aina. Olen jopa oppinut kerrankin nauttimaan siita, etta ei ole mitaan tekemista. Olen onnellinen, ettei tarvitse huolehtia tai stressata mistaan. Kunhan muistaa suihkussa kayda ja alusvaatteita vaihtaa sillon tallon. Kaikki muu tapahtukoon, millon tapahtuu..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.