IRC-Galleria

senza_limiti

senza_limiti

Rakastunut Roomaan

KEVÄT SAAPUKOON!!!Sunnuntai 23.04.2006 12:48

Sunnuntai aamuna klo 6.20... ihana aurinko on alkanut jälleen paistaa. Linnut laulaa ja jänöt juoksee Talin golfkentillä... Fasaanit juoksee jossain päin mettää äänistä päätellen. Aamu on raikas. Ei ollut muita kuin me kaksi. Ihana virkeä ilma läpäisi koko kehoni. Aika siistii sen jälkeen oli tulla kotiin posket punasina aamukahville! AAAH!!! Kyllä kevät ja kesä on ihmisen parasta aikaa! Täynnä valoa ja energiaa!

Rocco se jaksaa ihmetellä tätä elämän menoa lumien sulattua... Kaikki kivet ja kannot on haisteltava ja uusin leikkihän on että jäädään ojan pohjalle makaamaan! Ihan vaa huvin vuoksi. Tuulessa lentävät lehdet on niin ihmeellisiä, ei oikein tiedä, mitä niistä jahtaisi. Hauveli veijari on tullu tutux ja kuuluisax munkan koirapiireissä :) Tänäänkin tuli mamma mäyriksen kaa ja se ties jo tapauksen, ilman et oli kertaakaan nähny. "Ai tää on se Rocco, kuka tykkää leikkii Martan kaa?" Joo, kukahan niistä kolmesta martasta? ;)

Jälkeenpäin olo on mitä mahtavin ja tuholainenkin jaksaa rummutella wc:ssä yhtä ämpäriä sydämensä kyllyydestä, ettei vaa naapurit saa nukuttua!!! Ja sit ei muuta ku uuteen nousuun ja baanalle!!! - siis luistelee vikat näytöxet!!!!! Ou jeah!!!

p.s. Rocco oli eilen sivistänyt itseään italian tiedoilla, ainakin kirja oli ollut käytössä kun palasi kotiin! BRAVO RAGAZZO! Mammaan tullut! ja oppii tavoille siis hyvin pian!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.