IRC-Galleria

InttiuniMaanantai 30.07.2007 17:25

Viimeyö jää öistäni erityisen merkittävään asemaan, miksi? Näin elämäni ensimmäisen inttiunen! Uskomatonta! Kaikki kyllä loppui nopeasti ja järjettömästi, mutta nyt minulla on se maailman jaloimpiin ja legendaarisimpiin tunteisiin kuuluva 'pojasta kasvoi mies'-tunne!

Kaikki alkoi hyvin hämärästi siinä mielessä, etten muista mistä kaikki alkoi. Ehkä se alkoi samanlailla kuin ihmiselämäkin, että elämä alkaa siitä kun muistaa ensimmäisiä asioita. (Itse en muista) No joka tapauksessa uni 'alkoi' siitä kun olimme kolleegoiden kanssa kävelemässä kohti ruokalaa. Ruokalan ovella joka huutaa korvaani: 'Me tehdään susta alikersantti!'

Siitä kaikki alkoi, uskomaton höykyytys! Samantien löydän itseni sementtilattialta pyörimästä. Sitten joku tunkee niskaani letkun ja alkaa tykittää niin kovalla paineella vettä, että pelkään kalleuksieni perään. Sitten alkaa päivän jalkapalloteema, ja minut pakotetaan maalin eteen maaliksi. Kaikki alkavat pommittaa minua, ja vetelemässä ei ole mitään tavallisia koskeloita eikä rokkia, vaan ihan maailmaan parhaista jalkapalloilijoista aina Valon C-92 joukkueen pelureihin. Olen sikiöasennossa ja koitan kestää iskut väistelemättä parhaani mukaan.

Uni taisi päättyäkin samanlailla kuin ihmiselämä. Eli vanheneminen dementioineen, alkoholisoituminen, lääkkeiden sekakäyttö ja muut häiriöt vievät loppulisen käsityksen kaikesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.