IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 30.07.2007 19:17

Mää pesin tänään hokivehkeet! \0/

InttiuniMaanantai 30.07.2007 17:25

Viimeyö jää öistäni erityisen merkittävään asemaan, miksi? Näin elämäni ensimmäisen inttiunen! Uskomatonta! Kaikki kyllä loppui nopeasti ja järjettömästi, mutta nyt minulla on se maailman jaloimpiin ja legendaarisimpiin tunteisiin kuuluva 'pojasta kasvoi mies'-tunne!

Kaikki alkoi hyvin hämärästi siinä mielessä, etten muista mistä kaikki alkoi. Ehkä se alkoi samanlailla kuin ihmiselämäkin, että elämä alkaa siitä kun muistaa ensimmäisiä asioita. (Itse en muista) No joka tapauksessa uni 'alkoi' siitä kun olimme kolleegoiden kanssa kävelemässä kohti ruokalaa. Ruokalan ovella joka huutaa korvaani: 'Me tehdään susta alikersantti!'

Siitä kaikki alkoi, uskomaton höykyytys! Samantien löydän itseni sementtilattialta pyörimästä. Sitten joku tunkee niskaani letkun ja alkaa tykittää niin kovalla paineella vettä, että pelkään kalleuksieni perään. Sitten alkaa päivän jalkapalloteema, ja minut pakotetaan maalin eteen maaliksi. Kaikki alkavat pommittaa minua, ja vetelemässä ei ole mitään tavallisia koskeloita eikä rokkia, vaan ihan maailmaan parhaista jalkapalloilijoista aina Valon C-92 joukkueen pelureihin. Olen sikiöasennossa ja koitan kestää iskut väistelemättä parhaani mukaan.

Uni taisi päättyäkin samanlailla kuin ihmiselämä. Eli vanheneminen dementioineen, alkoholisoituminen, lääkkeiden sekakäyttö ja muut häiriöt vievät loppulisen käsityksen kaikesta.

Peli :'Leikitään kuurupiilosta'Maanantai 30.07.2007 01:18

'Pupuuu! Leikitään kuurupiilosta. Yritä todistaa , että en oo kivi. Ei saa kutittaa.'
<hetki>
'Pupuu! Ei saanu kutittaa! Ei pippelistä!'
'Ei kivillä oo pippeliä?'
'NO KEKSI ITE PAREMPI LEIKKI!'

Salainen kuulustelulisäpöytäkirja.Perjantai 27.07.2007 20:31

Kuulusteluissa saman niminen henkilö joka oli aikasempina vuosina ollut kuulusteluissa samalla nimellä kuin se mies joka esiintyi kerran alasti eräässä paikallisessa rock-konsertissa, vaikka hänen piti suojautua elintarvikkeella, mutta elintarvike oli anastettu samana iltana, (johtuen henkilön melkoisen runsaasta alkoholin käytöstä?). Täten medialle voimme vihjata että samannimisenä henkilönä hän on tämä henkilö?
'Kuten aikaisemmin annoitte ymmärttää ette halua avustajaa tähän kuulusteluun. Noniin kertaanpa aluksi faktat jonka jälkeen voitte kertoa oman versionne tapahtumien kulusta. Kuten hyvin tiedätte olitte tapahtumien aikaan noin kello aamu 5-6 Laihian kunnantalon käytöstä poistetussa suihkualtaassa. Silminnäkijöiden olitte poissaolevassa tilassa, mutta muita henkilöitä ei teidän seurassanne oltu tavattu. Täten haluamme tiedustella teiltä myös mahdollisia muita henkilöitä jotka olivat Laihian kunnantalon käytöstä poistetussa suihkualtaassa, tai sen läheisyydessä. Koska kyseeseen saattaa tulla melko vakavanakin ja kansainvälisiä suhteita vavisuttava kansallinen katastrofi olemme käynnistäneet maanlaajuiset tutkimukset teiltä kadonneiden ruuminkappaleiden löytämiseksi. Olemme levittäneet tuntomerkkejä medialle, jotta yleisövihjeiden avulla voisimme nopeuttaa prosessia. Tilanteen vakavuudesta kertoo se että muuan vanhamies koskenrannalta kommentoi tapausta vuosisadan rikokseksi, hän myös ihmetteli mihin tämä maailma on menossa. Tämä meidän virkavallan tiivissä käytössä oleva yhteistyöhaluinen mies vihjasi samantien, että on varma että kyseessä on taas se nykynuoriso. Sen verran voin tämän meidän luottomiehemme taidoista kertoa, että kun huomasimme hänen loistavat kyvyt vapautimme hänet kolmen lapsen hyväksikäytön tutkintavankeudesta. Ja onhan miehestä apua ollut. Mutta palataksemme aiheeseen voin nyt esittää tutkinnan kannalta ehkä tärkeimmän kysymyksen. Mitä teidän munakarvoille on tapahtunut?'
"Kun nukuttaa niin panettaa, kun väsyttää niin panettaa, panettaa selvinpäin, panettaa päissään, panettaa aamulla, panettaa illalla, panettaa yöllä ja panettaa sillon tällön :) by:ellu"

Tää kosketti mua. Mutta askarruttamaan jäi: Kuka on tuo salaperäinen Elina, Eveliina tai muu sama Eellä alkava ihminen? Saamieni tietojen mukaan kyseessä ei olisi ainakaan http://irc-galleria.net/view.php?nick=%60%60ellu%60%60 , mutta olen saanut vihjeitä joiden mukaan kyseinen henkilö on ollut läsnä tätä viestiä lähetettäessä. Tietenkään hänen osuutta tekoon on tässä vaiheessa kuulusteluja vaikea arvioida.

JotainSunnuntai 06.05.2007 17:24

Joku huutaa korvaani. Se paiskaa minut lujasti maahan. En uskalla itkeä, pelkään itkemistä. Äiti katsoo vain sivusta, hänen tyhjä katse ei kerro mitään. Olen voimaton riepu maassa, katson kun isä kohottaa vyönsä. Kuulen vain viuhahduksen, ja siihen herään. Tuo uni on tehnyt elämästäni helvettiä viimeiset viisikymmentä vuotta. Siihen herään jokaisena aamuna täsmälleen samaan aikaan, tunnen unen paremmin kuin minkään muun asian maailmassani. Uni hallitsee elämääni myös päivällä, kaikki mitä uskallan ajatella ja tehdä liittyy siihen jollakin kierolla tavalla.

Isäni oli tullut sodassa hulluksi, tappoi itsensä kun oli kahdentoista. Äiti ei myöskään jaksanut elämäänsä, eikä minua. Elämä lastenkodissa kasvatti minut kovaksi, juuri sellaiseksi mistä sitten myöhemmin armeijassa pidettiin. Millekään muulle uralle minusta tuskin olisi ollutkaan. Monet ajattelevat aikaista eläkettä ja helpohkoa elämää kasarmilla, mutta minulle ne olivat vain sivuseikkoja.

Kylmä hiki tunkeutuu yöpaitani lävitse. Hallitsematon vapina tekee minut aina epätoivoiseksi. Aina kun lääkkeiden vaikutus on loppumaisillaan, tuntuu kuin joku suurempi voima hallitsisi minua.

[JATKUNEE]

JotainSunnuntai 06.05.2007 17:21

Istun kylmällä lattialla, aivan kiinni kovassa seinässä. Olen aivan hiljaa, enkä saa päähäni oikein mitään ajatuksia. Ihmiset varjostavat ja välähtelevät voimakkaan kirkkaat valot eivät kiusaa minua, vaikka silmiäni kirveleekin. Tuijotan betonilattiaa, siitä kajoaa himmeää hopeaa. Lattian katkaisee keltamusta teippi, kohden ihmisjoukkoa kuin se tie joka kulkee halki suuren ihmemaan. Edessä tuolilla istuu mustaan pukeutunut vaaleahiuksinen tyttö. Se tuijottaa itsevarmana, yritän näyttää kylmältä. Taidan näyttääkin.

Huojautan itseni ylös seinää apuna käyttäen. Kopeloin etuhiuksiani samalla kun suuntaan kohti lavaa, tungen käteni takataskuun. Taskussa on reikä josta aina heiluttelen etusormeani, niin nytkin. Tunnen oloni siten turvalliseksi. Nyt en välitä mistään muusta kuin tästä hetkestä. Ihmiset tekevät tilaa ja kyttäävät minua. Mieleeni valahtaa ajatus; mitä jos minä olisin se sankari? Minua alkaa oksettaa. Ajatuskin palvottuna pellenä olemisesta saa minut voimaan pahoin.

[JATKUNEE]

KorentoSunnuntai 29.04.2007 17:37


Tämä on poljettujen sydämien katu
Tämä on haudattujen unelmien tie
Kaksi maailmaa,
se toisistaan erottaa,
leveyttää kasvaa
kaista kerrallaan.
Sä kuiskaat mulle,
että kohta meillä on vain kuu.
Aurinko ei ehkä enää ikinä nouse,
mutta sitä ei kannata
ajatella ollenkaan.
Porttikongin eteen pysähdymme,
sinä katsot taivaalle.
Sullon ikävä syksyä,
pimeetä ja tähtiä.
Sä haluaisit jo nukkumaan.
Sunnuntai on päivistä julmin,
jos et sitä tiedä,
sen tulet huomaamaan.
Kaikki tavat
jolla ihminen voi olla yksin
ne sunnuntaina muuttaa luokses asumaan.
Jumalat ja saatanat
ne on tänään täällä kaikki
mikä ikinä sinua kiinnostaa.
Pimeys ja valo
se mikä toisen repii rikki,
se jonkun toisen mielipuoleksi kiihottaa
Aina kun rakkaus
on herkimmillään
lentää jostain musta lintu
ja säälimättä levittää
suuret siipensä, varjonsa
päälle haavoittuvan
sielumaiseman.
Jostain leijuvat paikalle
hetket tällaiset,
kun haluun kertoo sulle jotain
mitä vielä musta tiedä et.
Äärellä meren
synkkien aaltojen
kuiskaan sulle hiljaa..
Joskus haluun mennä kadunkulmaan alasti,
joskus ryömin ullakolle, häpeän yksin,
joskus haluun rikkoo autot, talot, ikkunat kaiken
pidä kiinni, pidä musta silloin kiinni
Päivä harmaa.
Mun radio soittaa:
"On niin helppoo olla onnellinen"
mut eihän niin voi kukaan väittää,
vai olenko vain kateellinen?
Yksinäisyys painaa
mut hiljaa säröille.
Olen levoton ja valvon
aamun tunneille.
Kuvittelen sut jonkun toisen
alle ja päälle.
Onko järkee?
Ei ei.

Mä tiedän mitä haluan.
Mä tiedän mitä mä teen.
Mä meen pommi sylissäni
lentokoneeseen,
ja kun kaikki räjähtää
ei ole ikävää,
ei mitään.
Ei ei.
Marraskuussa lumi satoi vastaan.
Et halunnut nähdä minua enää koskaan,
ja luulen ettet näekään,
eikä ehkä pidäkään,
sillä sydäntä jonka pysäyttää
ei uudelleen saa käynnistää.
ajoin lapsena pyörällä laaksoon,
kyyhkyt nousivat tieltäni lentoon
ja aurinko
paistoi kauniisti udun läpi

ne sanoivat: älä pelkää,
sillä jos pelkäät,
kaadut varmasti

niin käy aina

tänään katson sairaalan parkkipaikkaa
betonitalon ylimmästä kerroksesta,
on aivan rauhallista,
vain hoitaja käy tasatunnein
huoneessa

ja katson kyyhkysiä katolla,
raudanharmaassa maisemassa,
suljen silmäni
ja avaan ne taas uudestaan.
linnut ovat poissa,
olivatko ne siinä ollenkaan?

olitko siinä ollenkaan?
tunsinko sinua kuitenkaan?
katsoitko samaan suuntaan?
näitkö minusta unta koskaan?
niin minä rakastin sinua,
niin minä rakastin sinua,
olitko siinä ollenkaan?

niin käy aina
Hän istuu minun viereeni
oudossa tukassaan
värikkäissä vaatteissaan,
silmäluomet purppuraa.

Kai jostain pyrstötähden takaa
laskeutunut luoksemme hän.
Ja kadun vilinään
unen lailla katoaa."Rukoilkaamme"Lauantai 28.04.2007 18:29

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Perttu Lamminsivu:
"Toistakaa!
Rakas merenjumala ahti.
Kiitos siitä että olet ollut armollinen ja tuottanut meille hyvää kalaonnea karkeisella!
Isä ahti pyydän nyt että suojelet Jannea, ettei hän vain sotkeutuisi siimoihinsa!
Ahti!
Pyydän vielä yhtä asiaa!
Rakas ahti jos vielä voisit varjella Jannea etteivät lokit veisi häntä!"~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Näin kävi tänään:Lauantai 28.04.2007 05:55

"Mie en oo vithumainen immeine" huh huh. en oo ikinä pelanny niin paljoo. D: hohhooohooo