IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

[Ei aihetta]Perjantai 28.09.2007 18:40

Vituttaako?

Tämä on Vitutus-gallup. Jokaisessa asiassa vituttaa joku. Edes jokin pieni asia. Päästä pessimistisyytesi valloilleen ja ala raivota! Jokaiseen on VITTU PAKKO vastata!

MIKÄ SINUA VITUTTAA...

TALVESSA
- vittu itse koko sana. vitun kylmä ja vittu ku en ikinä osaa ostaa hienoi talvivaatteit ni vittu kävelen huppareis ain. Sit vittu ei voi mopoo ajaa ku vittu tiet iha vitun jäässä ja sit vittu pitäs pysyy pystys kävellenki ni vittu perseellenhä siin vetää!!!

KEVÄÄSSÄ
- Todistus, vittuako sinne mitää hyvii numeroit eksyy ni vittuako niit ees jaellaa..

KESÄSSÄ
- kaikki vitun ötökät.

SYKSYSSÄ
- kouluu pitäs vittu raahautuu ja sit vittu viel jaksaa panostaa siihe. Sit vittu syysmasennus ja vittu kaikki pukkaa päälle samalla vitun viikolla ja joku vitun koeviikko LOL!

KOULUSSA
- No vittu täst riittää stoorii: Siis luokkamme on aivan vitun mahtava ni en onneks siit tuu vittuuntuneeks sit vittu jotai kemiaa. vitut pääsen läpi. Historia, vittu täl vuosisadal eletää ni mitä vittuu miut kiinnostaa jonku pekan 1300-luvun tekemiset saatana sit vittu jotai enkkuu vittu osaan puhuu iha hyvi ja vittu minuu ymmärretää ni mitä vittuu se ope tulee miulle jotai kielioppii saatana tuputtaa ja sit vittu kaiken huippu: oo ekana koko päivä koulussa ja kipase sit saatana 5 kilsan päähä piirtää kättä ! vitun älytöntä sanon saatana.

CD-LEVYISSÄ
- No mitä vittua niitä pitää ostaa ku kaikki saa nykyää netistä. Vitun kalliita sitä paitsi. Mieti ostanko 20 euron levyn vai vittu lagaanko ilmasiks netistä saatana.

LEMMIKISSÄSI
- No mikä vitun lemmikki, saatana miul mitää sellasii oo.

POLKUPYÖRISSÄ
- Vittu mopolla ku ajat ni vittu ihmiset ajaa saatana siksakkii pyörillä ni vittu ei ois eka kerta ku törmää! saatana ja mitä vittuu jotku tekee jotai saatanan äkki pysähyksii ni jotkuu tulee vittu mäkivauhtii saatana täysii päi..! nii vittu nuppone mitäs jäit alle. vittu ollu minu vika.

HAMEISSA
- no vittu luuletteko että käytän

HOUSUISSA
- no vittu ei ollenkaa niiku taskutilaa saatana näyttää et ois koripallot taskuis ku vaan puol omaisuutta mukana. vittu

KORKOKENGISSÄ
- no vittuako mie niitäkää käytän. vitun yliarvostettuu

TENNAREISSA
- tarra lenkkarit on ok mut vittu rupeeppa solii jotai saatanan nauhoja. ja sit vittu talvel tulee lumet sisää saatana vaik iha vitun lämpimät kengät muute ni vittu joku insinööri tälläsetki paskat suunnitellu..

VANHUKSISSA
- no vittu ku ne ei kuule mitää saa saatana huutaa et ees vähä ymmärtäs. sit vittu kattoo ku halpaa makkaraa ku ei oo samanlaiset vaatteet ku niillä oli nuorena ni vittu ku pitää arvostella. ja sit vittu kaupas ryntäilee ja hyvä ettei kävele päi ja saatana jonossakii etuilevat ja sit niit pitäs vittu kunnioittaa? O.o

PIKKULAPSISSA
- vittu ne jää välil roikkuu käsii ja saatana vissii lähtee hihat irti . Ja sit vittu jos teet kerra jotai hienoo niitten mielest ni vittu sitä pitää sit toistaa seuraavat seittämä vuotta.

SAIRAALOISSA
- no vittuako hengailen

MIEHISSÄ
- vittu minä itse meikä on paras vittu naiset osaa mitää -asenne

SYNTYMÄPÄIVÄSSÄSI
- vittu elokuussa. saatana muut hilluu baaris koko kesän ja meikä vittu kierii loskassa vasta baarista pois. ja sit vittu jotai sukulaisii tulee tekopyhistelee saatana koko päiväks ja niit pitää vittu viihdyttää ja mitäköhä vielä

RADIOSSA
- vittu samat biisit vissii joka minuutti vittu ku ei voi mitää muuta soittaa ku jotai sontaa.

TELEVISIOSSA
- jotai saatana chattei ja sit vittu ku oot kipee ni vittu kaiken maailman ihme fifferei tuputtaa saatana sairaalle ihmiselle ja vittu sit jotai sontaa tääki vitun masiina syöttää koko aja ja sillo ku meikaa kattoo ni vittu pelkkää skeidaa ja vittu miul oo varaa mitää maksullisii kanavii ostaa saatana.

HUONEESSASI
-vittu ku joku tulis siivoo sen joskus ku itte ei saatana jaksa ainakaa. ja sit vittu joku äiti valittaa iha vitusti ja sit ruvetaa riitelemää ja vittu. muuteki vittu tapetit tippuu niskaa ja jotai vitun vaaleenpunasta LOL! ja vittu lattia iha mutkalla ja vittu tuo huone ei oo sisustusta nähnykkää..

Vituttaako sinua usein?
- Vittu joo

Vituttiko sinua tätä kyselyä tehdessä?
- No mitä vittu luulet :D

Vituttaako sinua tällä hetkellä, kun olet tehnyt tämän kyselyn?
- joo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.