IRC-Galleria

sheidi_

sheidi_

polvilleen huora

[Ei aihetta]Lauantai 15.12.2007 14:07

vittu ku ihmisten pitää olla niin sini simmusia ja helposti vedätettävissä! jos haluaa pitää omastaan kiinni ei tarvitse pilata ysävyys suhteita koska TOSI ystävät tietää ettei toisen omaan kosketa!!! kerran sen voi anteeksi antaa ja yrittää unohtaa ja niin teinkin!!!

paskinta on se että sun suuhun laitetaa sanoja joita sieltä ei ole koskaan kuulunut! ja sit vielä ne kaks naamaset ihmiset jotka sitten juoruaa asiat eteen päin vaikka sovittas et se pysyy niiden välisenä asiana! sanotaa et joo nii se teki vaikka tiedetää miten se tosi asiassa on menny mut kuhan saa ihmiset vaa sota jalalle!!!

mulla ei ole varaa ketään huoraks haukkua koska mielestäni en tunne ihmisiä jotka ois maksua seksistä ottanu... jakikseks voin sanoo jos siltä tuntuu koska niitä löytyy tästä kaupungista enemmän ku yks!!! mut mikäs siinä seksi on luonnollinen kahden ihmisen välinen asia ihan sama mulle millo missä ja miten sitä harrastetaan kuhan se ei loukkaa muiden ihmisten tunteita! ja kenekää on turha tulla mulle sanoo mun pöksyjen pudotteluista koska enköhän oite pysy paremmin laskuissa kenen edessä niitä oon pudotellu ja kenen en! ja kaikki mikä siihen liittyy on mun asia ja jos siitä jollekki kerron se on mun oma ongelma!

joten hyvät ihmiset jospa nyt vaan kattoisitte peiliin ja yrittäisitte löytää niitä vikoja myös itsestänne eikä niistä ympärillä olevista ihmisistä! koska kukaan ei ole täydellinen en edes MINÄ :D minä tiedostan kyllä tekemäni virheet tiedän tehneeni paskasia sanosanoneeni pahasti ja ehkä joskus jopa loukannu ihmisiä pahemmin ku oisin koskaa halunnu !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.