IRC-Galleria

shisei

shisei

And then there were you...

Pöf!Keskiviikko 21.12.2005 22:35

Jouluressiä..!! Ostin tänään vielä lisää lahjoja, eilenkin ostin. Ja huomenna pitää mennä tekemään viimeset ostokset ja sitten kotiin hääräämään. Ompelua, ompelua yötä päivää huomisesta lauantaihin. Ja niin poispäin... Ja äsken leivoin piparitaikinan ja huomenna pitää tehdä pikkusiskojen kanssa pipareita. ^^

Tompan kanssa oli hauskaa kaupungilla! <3 Naureskeltiin ja hihiteltiin taas tuntitolkulla, vähän niinkun eilen Ratinan Shellillä. Ensin Mäkin kautta Wayne'siin ja sieltä taas Mäkkiin. Pienten kiertoreittien kautta toki. :D Piti käydä tänään Eurokankaassa, mutta en sitten enää millään jaksanu.

Sain äidiltä tuliaiseks Kuubasta aivan ihanan kaulakorun! <3 Helmiäisestä tehty kuunsirppi, oi. Ja sitten juustoa Ranskan lentokentältä. Kyllä äiti tietää mistä pikku-Aino tykkää. ^^ Äsken katseltiin kuviakin reissulta ja juteltiin.

Ostin tänään kanssa kaks kiloa kissan kuivamuonaa, koska siinä sai mukana neljä pussia kissanruokaa. Hyviä syitä tehdä heräteostoksia! Niin, heräteostoksista tuli mieleen että huomenna pitää käydä Alkossakin. Tosin en tiedä miten hemmetissä se heräteostoksiin liittyy, kun sitä reissua oon jo aiemmin suunnitellut. Siiri pitää ottaa messiin! :)

Jaksamisia Saaralleni. <3

Päädyin tänään siihen että mulla on emotionaalinen ongelma, tunnevamma. Näin.

"How the hell'd we wind up like this
And why weren't we able
To see the signs that we missed
And try to turn the tables
I wish you'd unclench your fists
And unpack your suitcase
Lately there's been too much of this
But don't think it's too late

Now the story's played out like this
Just like a paperback novel
Let's rewrite an ending that fits
Instead of a Hollywood horror "

Hajotus.Tiistai 20.12.2005 12:48

Tää menee nyt kotiin ja lukittautuu sinne ja sulkee puhelimet eikä pidä yhteyttä mihinkään ulkomaailmaan ainakaan ennen ens viikkoa eikä avaa ovea kenellekään. Parempi kaikille niin.

Oijoi sitä väsymyksen tilaa :DMaanantai 19.12.2005 15:36

Pidettiin eilen Raxissa uuden vuoden palaveria. Jonkinasteista väsymystä oli kyllä ilmassa, niin huonoa läppää siinä välillä lensi. ^^ Mutta kaks ja puol tuntia naurua harjottaa vatsalihaksia mukavasti... Ihmettelen kyllä että saatiin mitään aikaseks, mutta saatiin. Asiat selvillä ja hui! lähtö jo ens viikolla. Pitää ostaa tiskiharja ja -aine ja suodatinpusseja ja muistaa ottaa Scrabble mukaan. Katso Taina, muistan ulkoo! :)

Matias jakeli eilen joululahjoja. Elina sai Raxin ja mä sain Stockan joulukuusen. Jouluni on pelastettu siis. :D Ja toissayönä ostin elämäni ensimmäisen kebab-aterian. Pitää joskus testata Pizzakebab centeriä.

Pitäis mennä kaupungille jossain kohtaa. Ja Alkoon. Ja Saaralla pitää käydä. <3 Ja porukoillakin pitää käydä varmaan vielä tänään, äiti varmasti haluaa hehkuttaa reissuaan kun se eilen palas Suomeen.

Näin tänään.

Kurkku kipee jälleen... Vittusaatana. Mitkä imusolmukkeet tai rauhaset tai mitä nyt onkaan on turvoksissa. Ja minähän en PERKELE mene takasin sairaalaan ennen kun uus vuosi on ohi vaikka en sitten pystyis nielemään edes vettä. No, kyllä tää tästä. Keitän teetä. <3

Ooh.Perjantai 16.12.2005 02:46

Piparitaikinaa ja valkoviiniä. Njam! :) Ei päästy Makuuniin ei, perkele. Pitää vaan tyytyä kohtaloonsa. Elämä on julmaa ja silleen.

*aivastus*Torstai 15.12.2005 16:11

Jouduin seisomaan eilen yli tunnin bussipysäkillä illalla pakkasessa kun bussia ei näkyny eikä kuulunu. Perkele. Huomasin, että siellä todellakin on aika pirun kylmä. Ja nyt oon sitten vilustunut. Kiitos vaan. Helvetin hieno homma. Niinkun mulla ei olis parempaa tekemistä tällä hetkellä kun olla kipeenä.

Tänään meen viemään pikkusiskon balettitunnille. <3 Ja sitten kirjastoon lainaamaan kirjoja, kun toisella pikkusiskolla on tarhan pikkujoulut ja isäpuoli menee sen kanssa sinne. Äiti on Kuubassa, oi. :) Ja sitten meen Saaralle suunnittelemaan ja sitten illalla Siirille. Mulla on elämä! Onneks.. Neljän seinän sisällä sekoaa aika helposti.

Pitää mennä pikavihanhallintakurssille ennen puolta kuutta etten ala raivota siellä baletissa. Olen niiiiiin vihanen tällä hetkellä *mur* Mutta olen hengissä, hyvä homma.

Elämä.Tiistai 13.12.2005 16:20

Tässä ja nyt.

Ei muuta sanottavaa. Rakastan.

[Ei aihetta]Lauantai 10.12.2005 21:46

Ajatukset solmussa. Mutta silti onnellinen. Pienet asiat ilahduttavat. Erityisesti kun on lähellä niin rakkaita ihmisiä. <3
On hyvä olla edes muutama ihminen, joille puhua siitä, miltä todella tuntuu. Joille voi sanoa muutakin kun että kuuluu "ihan hyvää". Voisin deletoida koko puhelimeni muistin, luettelot ja kaikki. Alottaa alusta. Kerätä sinne ne ihmiset, jotka todella tahtoo muhun yhteyttä pitää ja joihin itse haluan pitää yhteyttä. Alottaa puhtaalta pöydältä niinsanotusti. Polttaa vanhat valokuvat ja muut turhat muistot joilla ei ole enää mitään väliä kun kaikki on ollut pelkkää valhetta. Sitä miettii että miksi ja miten aina päätyy samaan tilanteeseen. Pakko sen on olla itsestä kiinni. Tai sit mun on vaan oltava ihan helvetin hyvä tässä.

Ajoin tänään autoa pitkästä aikaa, oli kivaa. <3 Ajamisesta tykkään, vaikka ensimmäistä kertaa vieraalla autolla ajo onkin vähän varovaista. Varsinkin kun joku huutaa vieressä kytkimen käytöstä. :D (kiitos Juho). Ei vaan, hyvähän sekin joskus on oppia... Mutta parkkeerata sentään osaan, perkele.

Lapsenvahtina pitää iltaa istua. Kattelen vaikka "kulttuuriohjelmia". Töiden jälkeen kaupunkiin vielä katsomaan rakkaita ihmisiä. *couldn't cope without you* <3 Taas kotiin nukkumaan joskus yöllä myöhään ja aamulla pitäis olla virkeänä lähdössä liikkeelle. Unirytmi vaan niiiiin hukassa yllättäen, tänään sentään sain itteni ylös samantien kun puoliltapäivin heräsin. Kohti Tykkiä mars katsomaan Tomppaa ja juomaan paljon kahvia. Ja siitä sitten etiäppäin. Teki ihan hyvää olla jossain muuallakin välillä kun kotona möllöttämässä. Kuten todettua, siellä tulee hulluks! Ainakin pitemmän päälle...
Vauvani nukku pään päällä viime yön, heräys aina puolen tunnin välein kun ei saanu hengitettyä. Mutta ei se mitään, kovin suloista oli. Joku pieni eläin joka tulee viereen kehräämään ja nukkumaan (ja pureskelemaan sormia). :) *purrr* Äärimmäisen sulosta..!

Sonata Arctica - Dream Thieves

[Ei aihetta]Torstai 08.12.2005 21:31

Mulla on laukussa metri PVC-kangasta. Pelottavaa. Ja puol metriä mustaa tekoturkista.. Miiitha?!
Olo on mielenkiintonen. Sain unta vasta aamulla kaheksalta, nukuin kolmeen asti. Sitten kaupungille syömään ja kangaskauppaan. Nyt salkkareita pian. Luottamuspula ihmisiin tällä hetkellä. Ehkä kolmeen ihmiseen juuri nyt luotan. Juuri ja juuri ehkä neljään-viiteen. Varautuneisuutta ilmassa. Katsellaan maanantaina uudestaan.

[Ei aihetta]Maanantai 05.12.2005 13:11

Varokaa pandoja!