IRC-Galleria

Sunday GlorySunnuntai 23.03.2008 17:52

08:36 - Herääminen ja päivän ensimmäinen onnistuminen: ei enää kuumetta tai muita pöpöjä. Yeah!

12:21 - South Parkin ja Simpsoneiden toljottaminen ja osapuilleen viidennen aamiaisen syöminen loppuu, pääsen myös eroon yövaatteista ja vaihdan varustuksen normaalipukimiin.

13:36 - Aamujumitus hälvenee, iltapäiväjumitus vahvistuu. Viimeiset unihiekat raavitaan silmistä.

13:43 - Skeban virittelyä siihen optimaaliseen saundiin (jatkunut tuloksetta itse asiassa viimeiset pari vuotta); tekstiviesti Laurilta, ja illaksi ilmestyy kuin ilmestyykin tekemistä! Lauttasaareen pitäisi lähteä setittämään.

13:48 - Skeba saa kyytiä, eihän tälläsestä hifistelystä tule mitään sunnuntaisin. South Park -jumitus alkaa taas.

14:00 - Toljotusmaraton saa ikävän ja äkillisen lopun, kun isä- ja äitihenkilöt muistuttavat aiemmin sovitusta (jaa?) mummolanreissusta.. pikainen varustetsekkaus, ja keksin pukea loputkin 50% aiotuista vaatteista päälle.

14:10 - Mummolassa kakkua, lisää kakkua, pullaa, kahvia ja allekirjoittaneen häpeällisten vauva- ja ala-astekuvien piinallisen syvällistä tutkiskelua suvun kesken. iPod ja sohva to the rescue!

15:15 - Lähi-Siwan kautta kohti kotia. Kaupassa joku outo hiippari heitetään ulos ja (olisko ollut Securitaksen) jäyhä turvallisuusalan amattilainen hoitaa potin kotiin tyylipuhtaalla niskaperseotteellaan. Tulipahan viskaaliin vauhtia! Ostin mukaan iltaa varten kätevän 8packin tölkki-Karhua ja satsin tulista salsadippiä.. tortillasipsit pitää vaan järkätä vielä jostain, Siwan valikoimat olivat heikot niiden osalta..

15:30 Chelax himassa ja valmistaudutaan henkisesti iltaa varten.


to be continued..



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.