IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 19.06.2006 19:26

Ja taas oon takas duunissa.. nyt pääsin tietyömaalta vihdoin ihan sinne aidolle raksa-raksalle töihin ja hommien luonne muuttukin kertaheitolla. Ensiks ryvettiin kypärä päässä puol päivää kaikessa mahollisessa tomussa, sorassa, löpössä ja moottoriöljyssä kädet rakoilla, sit käytiin kahvilla (kaffilan yhteydessä olevan leikkihärdellin valloittaneet lapset rupesivat huutamaan kuorossa 'kato äiti, palomies!' kun astelin sisään työkamppeissa), loppupäivä sitten istuttiin kaivinkoneen kauhassa ja odoteltiin josko jotain tapahtuis tai tulis työtä tehtäväks. Ei tullut, mikä tietty kelpaa mulle hyvin, mutta oli vähän tylsää.

Ainiin, lauantaina oli Myötätuulirock tuolla Hakunilan Urheilupuistossa.. Stratojen takia sinne menin, mutta muutama muukin bändi keräsi pisteet kotiin.. Keikat jota kerkesin katsomaan olivat Viikatteen, Charonin, Tarotin, Amorphiksen ja tietty Stratovariuksen (joka oli paras tähän asti näkemäni kyseisiltä äijiltä esiintymisen puolesta, vaikka setti olikin klubikeikkaa luonnollisesti lyhyempi.)

Sunnuntaista sen verran tosi lyhyesti, että sekin päivä oli kyllä totisesti varsin, kovin, jopa -erittäin- hauska & mukava & hieno jne. :)

Muttamutta.. Se on laitettava nyt se telkkari päälle, otettava sitä kylmää limpparia kouraan ja ruvettava vaanimaan josko sieltä tulisi taas sitä kirottua jalkapalloa joka tuntuu ahmivan kaiken vapaa-aikani nykyään. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.