IRC-Galleria

Viikonloppu..Lauantai 01.07.2006 01:44

Vihdoin! Unta, jalkapalloa, ulkona löhöömistä, kitarointia, yleistä relaksoitumista.. jes.

Sitsueissön reporttTorstai 29.06.2006 22:34

En oo jaksanu kirjotella mitään, ni lyhyt yhteenveto siit mitä kaikkea on tässä tapahtunu, en varmaan muista kyl kaikkea koska tulin just duunista ja oon puhki.

• Assyrannekkeet saapu VIHDOIN, nyt on vakuutus siitä et pääsee nörtteilee loppukesästä.
• Ilosaarirock-tiketti on myös tiukasti taskussa.
• Töitä on ollu niin ämpärikaupalla et naurattais jos ei haukotuttais. (Tää saattaa tulla ilmi aikasemmista merkinnöistä, jos on tarkkaavainen lukija. :D)
• Päätettiin Jetron (Hurumaniac) kanssa, että lähdetään vähän Eurooppaa kattelemaan joskus ens kuun puolella, kun työt loppuu ja on toivon mukaan sitä rahaa. Praha on täl hetkel vahva destination-ehdokas, mut katellaan mihin päädytään. (ei päädytty mihinkään. -toim.huom.)
• Hassasin rahojani jo tosiaan sähkökitaraan, eli musakaupasta mukaan tarttui pitkällisen ja laajahkon testailun jälkeen Squire OBEY Graphic Stratocaster HSS Collage -nimihirvityksellä tituleerattu kepukka, jonka mäheys alkaa vasta vähä vähältä huolellisen nypläyksen kautta paljastumaan mulle. (Vahvarin hankinta on viel edessä, oon hakenut sopivaa urakalla ja luulenpa päätyneeni ratkaisuun. Huoneesta löytynee parin viikon sisään Marshallin MG100DFX, joten luulis naapureiden pysyvän hereillä..)

No on jo aikakin!Torstai 22.06.2006 23:43

Nimittäin duunien mennä pikku tauolle. :) Tänään on kyl yks niitä päiviä joina tapahtuu hyviä asioita joka viiden minuutin välein. Ensiks aamulla meillä oli vaan 3h tynkätyöpäivä raksalla, vaan yks salaoja viimeisteltiin loppuun ja sit himaan. :) No okei okei, dösä jätti vuoron välistä ja seisoin dösärillä tunnin venaamassa seuraavaa, mutta eipä haitannut. Kun tulin kotiin, kävin vähän suihkussa ja piipahdin vielä myöhemmin pankkiautomaatilla katsomassa josko ekan 2vk palkka olisi tullut niinkuin lupailtiin. Olihan se. Ja millanen palkka olikaan.. jessus, en epäilly saavani enempää ku 7e/h mutta pamahtiki 10e/h ja palkkaa nyt kahen viikon rehkinnöistä peräti 834€, herkullist. :) Potti ei kauaa kasassa pysynyt, koskapa olin jo kuukautta aikaisemmin scoutannut itselleni kunnon sähköskeban läheisestä F-Musiikista, jonka kävin sitten poistamassa himaan tuossa pari tuntia sitten.. DAMN et on hieno. <3 Kitaramarkkinoiden jälkeen koitti viel koiranulkoilutus jonka perään kauppareissu, koska piti hakea kisaeväitä tän illan päätapahtumaa, eli Eukonkannon SM-kis.. köh, siis MM-futiksen Japani-Brasilia -matsia varten. Viva la Brasil! Huomenna hipsin mökille hakemaan vähän henkistä tasapainoa maalta, että palaillaan astioille sitten ensi viikon puolella.

Messevät juhannukset kaikille!

[Ei aihetta]Tiistai 20.06.2006 20:36

Jees jees, no nyt ei ookaan sit enää mitään voimia jälellä.

Naureskelin aamulla työmaalla kaivinkonekuskin seurana istuskellessani että tästä tulee varmaan rankin työpäivä tähän asti, kun ei ollu siunaantunu meille mitään tehtävää koko aamupäivänä ja eka kahvitaukokin lähestyi.. olin vaan istuskellu koneen renkaan päällä tumput suorina tekemättä mitään hyödyllistä, kun ei kukaan mihinkään töihin edes päästänyt. Tauon sai vielä lorvia, mutta sitten tuli yllättävä työtehtävä meikäläiselle ja pääsin täysin ilman asianmukasia varusteita (lähinnä kumisaappaat) rypemään n. 15m syvän kuilun pohjalle, jossa oli aluksi pelkkää vesiliejua, jonka päälle sitten kipattiin 70cm kerros puolinestemäistä sementtimuhjua, jossa sitten taas vuorostani yritin fiksailla jotain pumppua kangasalustalle niin, ettei yhtään sitä kyseistä sementtiäsoossia mene sisään arvokkaaseen laitteeseen tukkimaan röörejä. Lokasinta (ja uuvuttavinta) touhu oli siksi, että koskapa mulla oli pelkät lyhytvartiset työmaamaiharit jalassa, se sementtisoppa tunkeutu melkein vyötärönkorkeudelle lahkeisiin, puhumattakaan kengistä ja sukista.. oli pirullinen peseminen viereisen montun sontavedellä ennenkuin sain kaiken sen saastan irti.. huh.

Oli niitä muitakin duuneja tänään mutta tuo nyt päällimäisenä. :D Päivä myös jatku hienosti ku kerran tunnissa menevä bussi ajo nenän edestä ohi siitä syystä, että se oli ekaa kertaa ikinä 4 min etuajassa. Näin siis tapahtui -juuri- silloin, kun kerrankin lähdin tavallista hieman AIKAISEMMIN töistä bussipysäkille ettei tulis varmasti kiire. Lievä ketutus tuostakin siis.

Onneks kohta on Juhannus, pääsee relaamaan mökille. Eikä tarvii herätä aamuviideltä. Jes. :)

[Ei aihetta]Maanantai 19.06.2006 19:26

Ja taas oon takas duunissa.. nyt pääsin tietyömaalta vihdoin ihan sinne aidolle raksa-raksalle töihin ja hommien luonne muuttukin kertaheitolla. Ensiks ryvettiin kypärä päässä puol päivää kaikessa mahollisessa tomussa, sorassa, löpössä ja moottoriöljyssä kädet rakoilla, sit käytiin kahvilla (kaffilan yhteydessä olevan leikkihärdellin valloittaneet lapset rupesivat huutamaan kuorossa 'kato äiti, palomies!' kun astelin sisään työkamppeissa), loppupäivä sitten istuttiin kaivinkoneen kauhassa ja odoteltiin josko jotain tapahtuis tai tulis työtä tehtäväks. Ei tullut, mikä tietty kelpaa mulle hyvin, mutta oli vähän tylsää.

Ainiin, lauantaina oli Myötätuulirock tuolla Hakunilan Urheilupuistossa.. Stratojen takia sinne menin, mutta muutama muukin bändi keräsi pisteet kotiin.. Keikat jota kerkesin katsomaan olivat Viikatteen, Charonin, Tarotin, Amorphiksen ja tietty Stratovariuksen (joka oli paras tähän asti näkemäni kyseisiltä äijiltä esiintymisen puolesta, vaikka setti olikin klubikeikkaa luonnollisesti lyhyempi.)

Sunnuntaista sen verran tosi lyhyesti, että sekin päivä oli kyllä totisesti varsin, kovin, jopa -erittäin- hauska & mukava & hieno jne. :)

Muttamutta.. Se on laitettava nyt se telkkari päälle, otettava sitä kylmää limpparia kouraan ja ruvettava vaanimaan josko sieltä tulisi taas sitä kirottua jalkapalloa joka tuntuu ahmivan kaiken vapaa-aikani nykyään. :D

[Ei aihetta]Torstai 15.06.2006 19:09

Tänään palo molemmat kädet ja nenänpää urakoidessa, peruspäivän tein.. no other news. :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.06.2006 23:25

Puhunpa lyhyesti tällä kertaa.

12h työpäivä. Lapiointia.

Kiitos ja hyvää yötä.

[Ei aihetta]Maanantai 12.06.2006 23:30

Jahas, taas meni ylitöiks raksalla.. 9½h tai jotain sinne päin tuli väännettyä duunia ja siitä sitten lähdin suoraan (siis kirjaimellisesti) pelaamaan puolustuspäähän.. suoritus jostain syystä ei tökkinytkään pahemmin niinku ennustin matkalla pelipaikalle, vaan pari isoo & pientä virhettä, mut muuten melko jämpti suoritus ainaki omasta mielestä.. pitää olla semityytyväinen. :) Nyt vois mennä tuhlaamaan tän 2h vapaa-aikaa mitä tälle päivälle siunaantu saunomiseen ja fudiksen seurailuun.. adios!

Kesä!Maanantai 12.06.2006 00:43

Nyt tuntu ulkona tallustellessa vihdoin siltä miltä pitää.. oli lämmintä ja lepposaa, tuuli pikkasen puhalteli kasvoille ja hyväntuulista musiikkia kantautu korviin jostain vähän kauempaa.. Erehtymätön kesäfiilis on levinny viime aikoina luihin ja ytimiin, eikä haittaa tippaakaan vaikka huomenna joutuu taas heräämään viideltä raksalle, koska kohta nekin duunit on ohi ja kunnon lomailu voi alkaa, eikä kylmä yllätä edes vaikka yöllä hyppisi pitkin katuja pelkissä boksereissa..

..aijai. :)

[Ei aihetta]Lauantai 10.06.2006 19:55

Viikonloppu on ja se on hieno asia se. :) Vähemmän kivaa on se ettei oo edelleenkään toimivaa kännykkää.. uuden ostin tänään, kelvollisen, mutta liittymä pitäis viel vekslata takas toimintaan jotenki, ja soitella ja tekstaillakin pitäis vaikka kenelle mut en tiettykään voi koska ei oo kännykän lisäks edes kenenkään numeroita enää tallella. :D Ilkee tilanne.. ulos vois lähtee johonki nyt turhautumista purkamaan mutta eipä tunnu kukaan kaverikaan olevan hereillä/paikalla/missään. Hoh.. ei tässä sit muuta. Lähen sompailemaan. Ters.

(-> Jälkihuomiona nyt 19.6 täytyy lisätä tähän, että tämä ilta jatkuikin sitten lopulta siten, että päädyin Laurille ottamaan vähän soppaa ja kattomaan jalkkista. :p)