IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 15.09.2006 00:46

Johan oli taas matsi. Taisteltiin odottamaton mutta tervetullut 1-1 -tasapeli vastustajaa (jonka nimeä en muista) vastaan, ja pistelisäyksethän maistuvat toki aina.

Peliin sisältyi loppupuolella myös aika lapiollinen tuhtia draamaa, josta ei sen enempää tässä erinäisistä syistä. Jos kiinnostaa niin tsekatkaapa http://www.kapylanpallo.fi/index.php?/joukkueet/akatemia/ jossain huomenissa tj. ja otteluselosteista tuorein matsi, saattaa valottua asia tai sit ei, paha sanoa.

Kärrynpyöriä ja voltteja..Maanantai 11.09.2006 00:22

Porukat lähtee reissuun tänä talvena ja vihdoin, VIHDOIN ottaa mutkin messiin! \o/
Matkaplääni on about tämä: Lähtö 20.12 n. klo 5.30 aamulla Helsinki-Vantaan lentokentältä kohti Jenkkilää: Joku finskin lennokki Miamiin, ja sieltä suoraan ilman sen suurempia jahkailuja automobiili alle ja nokka kohti Orlandoa. Siellä majotus, ja tästä mä oon fiiliksissä, heti Disney Worldin liepeiltä. (jee) Waltin megalomaanisessa puistossa jouluaaton yli sellanen 5 päivää, ja pari päivää poukkoilua lähialueen mestoihin, varmaan Kennedy Space Center ja Fort Lauderdale tulee katsastettua.. Seuraavaks viikoks sitten ajellaan pitkä matka Key Westiin, jenkkilän eteläisimpään kaupunkiin, jossa on mun tietojen mukaan ihan hyvä vähän lepäilläkin.

In other news KäPa voitti tänään jonkun random-jengin 2-1 ja oma suoritus oli rehellisen jäinen pitkäks venyneen edellisillan ja sinnikkään kurkkukivun takia.. onneks äijät klaaras pisteet kotiin.

Hmm.. Eli niitä kärrynpyöriä tosiaan. ->

[Ei aihetta]Torstai 07.09.2006 23:53

Jep, elämälle voi sanoa moi moi. Ostin tossa spontaanisti WoWin tunti sitten ollessani hakemassa muutamaa uutta paitaa kaupungilta. :)

(EDIT 8.12.2008 - ja sille tielle jäätiin.. lv80 ja hyvin pyyhkii. :S)

Merkkipaalu!Torstai 07.09.2006 21:44

Jalkapallouran ensimmäinen pohjelihaskramppi iski 11 vuoden odottelun jälkeen tänään harkkojen viimeisen- eli peliosion viimeisen 10 tiukkatahtisen sekunnin aikana. Tulipahan sekin koettua.. ja suhteettoman kauan piti kyllä odotella kun ottaa huomioon itse "vamman" mitättömyyden, mokoma lähti venyttelemällä pois. :/

[Ei aihetta]Tiistai 05.09.2006 00:24

Jeps, tulin tässä matsista (ensimmäinen omalta osaltani KäPan riveissä) ja vietiin voitto kotiin.. öh.. vaiheikkaan pelin jälkeen nöyrin lukemin 7-5. Kauden pistetavoite kuulemma saavutettiin samalla ja varmistettiin sarjassa säilyminen. :) Jeah.. enpä muuta tilitettävää keksi, joten pois ->

Koulu alkoi..Tiistai 15.08.2006 16:02

..omalta osaltani jo eilen illalla klo 21.30 kun pistettiin tovereiden kanssa teltat pystyyn Alppilan Lukion etupihalle. Idean alkupistettä emme oikein kukaan tienneet, eikä siinä nyt mitään järkeä oikein ollut, mutta ei hassumpaa campingia. Viimeistään maikkojen ja muiden oppilaiden priceless-ilmeet aamulla, kun löysivät meidät teltoista olivat vaivan ja ohuiden yöunien arvoisia. :) Tästä on hyvä lähteä vikalle duunipuristukselle jonka päässä häämöttävät kirjoitukset ensi keväänä.

(EDIT 8.12.2008 - Mainittakoon näin pari vuotta jälkikäteen sellanen hauska fakta, että toi meidän telttailu kesäloman päätteeks koulun pihalla ennen ekaa koulupäivää on nyt ilmeisesti tullut Alppilassa jonkunlaiseks perinteeks. :D Että tiiättepähän sitte mistä se lähti liikkeelle!)

[Ei aihetta]Maanantai 14.08.2006 03:53

Koulu on enää yhden täyden vuorokauden päässä, mutta jostain kumman syystä lähden takaisin opinahjoon hikoilemaan täysin levollisin mielin. Pahin opiskeluputki on jo takana, ja pääsee näkemään joitakin kavereita ja muita ensimmäistä kertaa sitten koulun lopun.. tosi mukava diili siis kaikin puolin. :) Kirjoituksetkin ovat sopivan kaukana, jottei niistä tarvitse liiemmin huolta kantaa.. näin lepposaa kun olisi aina niin aijai! Tultiin juuri tuossa kavereiden kanssa iltaa viettämästä legendaarisesta Ankkiksesta, paikalla oli enemmän possea kuin mitä jaksan tähän nimetä ja chilliä oli.. tuntikausia kestäneen setityksen jälkeen ajeltiin sporalla viel Miikan ja Laurin kanssa Jaskan Grillille parille tuhtiakin tuhdimmalle snägärimättösatsille, jotka ankkuroivatkin matkamiehen vatsan sopivasti tienpintaan kotimatkaa varten. Steissillä istuskelimme jonkin aikaa, ja jatkoimme kukin omiin suuntiimme siitä. :) Nyt voisi hetken vielä sompailla koneella ja sitten paahtaa nukkumaan, uni tulee kyllä takuulla nopeasti.

Adios.

(-_-)Perjantai 11.08.2006 00:21

Jep, ultimate-läkähtyminen on saavutettu.

Eli äsken tulin siis henk. koht. ensimmäisistä KäPa -harkoista, ja kunto ei oo koskaan ollu näin matalalla. :D Syitä on kaiketi muutamia:

-Ei lenkin lenkkiä koko kesän aikana. Alkukesästä oli duunia, loppukesä on mennyt festareilla ja tapahtumissa / muuten vaan seppoillessa, ja juoksukunto on about nolla verrattuna siihen mitä se oli ennen "taukoa."

-Ei tatsia palloon pariin kuukauteen, pelituntuma oli aivan hukassa.

-Nestetankkaus unohtui täysin (ei lasiakaan vettä koko päivänä) ja päässä spinnasi ku vähän isompien lasten karusellissa konsanaan, kaikki raajat ja lihakset oli tämän seurauksena myöskin aivan spagettina. Perin ikävä combo siis kaikin puolin.

No ehkäpä tuo KäPa-ura lähtee tästä vielä nousuun paremmalla kokemuksel.

Nyt ainaki tuuletan isosti sillä pääsen tästä suoraan saunaan. :D \o/

Adios amigos!

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.08.2006 04:42

Terve kaikki. Myöhäisillan horrostila päällänsä. Kuitenkin erilainen kuin se, mikä vaikutti viime viikon torstaista sunnuntaihin: nyt ei ole valvottu päätä mössöiseksi, on vain vietetty tavallista aktiivisempi päivä. Heräilin vasta kahden aikaan eilisen mentyä myöhäiseksi hyvän leffan takia, ja ajattelin vetää tavalliset tokkurajumitussetit loppupäivän ajaksi. Sitten muistin kuitenkin, että olimme kaveriporukassa sopineet pitävämme jonkinsortin tacomässäjäiset meillä illemmalla, ja heitin Hekeä tekstarilla kysyäkseni, tulisiko jannu mukaan tilaisuuteen. Hetken odotus, ja suostuihan miekkonen sentään. Hyvä. Suihku alle, muroja nassuun isolla lusikalla ja koira ulos pikaisesti. Sitten tunti pahasti pieleen mennyttä Steve Vai / Ynkkä -imitaatioyritystä, ja lähdin kavereita vastaan Voorumiin. No, siinähän se ilta sitten meni, ensin porukalla jumittaessa ja sitten vihdoin viimein keittiön vapauduttua ruokaa laitellessa, hauskaa oli. :) Illallisten päättyessä jäi kuitenkin vähän keskeneräinen olo, ja soitin Miikalle josko lähtisimme porukalla filosofoimaan johonkin rentoon mestaan. Miikka (niin, se Jaffamainoksen pitkätukkajannu) suostui toki lähtemään, nopean soiton jälkeen messiin kopattiin myös Lauri ja hetkeä myöhemmin Jetro, lähtipä aluksi vastenhakoinen Hekekin lööbailemaan erääseen secret-mestaan. Hiiva oli hyvää ja sitä oli kohtuudella, ja funmeter nousi optimaaliselle tasolle menemättä kuitenkaan riehunnan puolelle. Lopuksi hiippailimme himaan Laurin kanssa nopeasti polttamaan muutamat levyt koekuuntelua varten meikäläisen koneelle (piratismitantat siis hiljaa!), joimme muutaman lasin kokista ja punasta "raksamaitoa" ja kiskoimme pikaiset mikropurilaiset huiviin jotta jaksaisimme kummatkin tahollamme, Lauri kotiin ja minä levyjä kuunnellessa täällä omassa valtakunnassani myöhään yöhön. Juuri tälläisiä päiviä tarvitaan joka viikkoon enemmän. :)

[Ei aihetta]Maanantai 07.08.2006 00:59

Juu, no eipä sitä tullut kamalammin enää edellisen jälkeen koisattua. Nyt oon takas kotona ja peti kutsuis kovasti, ei viitsi kuitenkaan ihan vielä mennä nukkumaan jotta unirytmi tasaantuis mukavasti. *haukotus* Kyllä tämä tästä..